• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      PATISLAV: presne tak, to byl varysuv posledni zablesk pred padem, zcela evidentne. jen i na pavouka se nekdy dojde a je zaslapnut.
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      Za mě tohle byla nejvíc osvěžující scéna z 8. série, kde jsem cítil záblesk původního seriálu.
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      KOUDY: se pak nedivím, že teď dávaj na konci epizody to 10 minutový vysvětlování, pokud maj někteří diváci problém pobrat tohle :).
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      HNIZDO: ok, koumaku, dodej vysvetleni vety "we are gonna try again at supper". zkuset znova co, tak riskantniho, ze mala sere bobky, ze ji sledujou? asi nejde o kalorickej prijem daenerys, a vzhledem k tomu, ze se jedna o stravu, moc jinejch vysvetleni, nez jed nenajdes.
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      HNIZDO: Hele uz v sedme serii se o ni bavili..ze nemusela upalit Tarlyho...Varys rika ze tak si obhajoval i sluzbu pro jejiho tatu...ze to neni on kdo dela ty zverstva..

Game of Thrones 7x05 - Tyrion and Varys talk about Daenerys
      https://www.youtube.com/watch?v=TboWksUVl5E

a tady mluvi o te zrade jak rikas..

Tyrion and Varys discuss Treason - Jon or Daenerys - Game of Thrones Season 8
      https://www.youtube.com/watch?v=DMgZCJUCYVo

kdyz pak mluvi s holkou z kuchyne...Z KUCHYNE..ktera muze primichat jed do JIDLA nebo PITI...a rika mu ze je to v hajzlu..protoze Daenerys NEJI..a on ji rika at je TRPELIVA....tak mi to prijde celkem jasny..ze po ty holce nechce at daenerys upece apple pie pro lepsi naladu :)
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      KOUDY: pokud vim, hovorili o zrade, ne o vrazde, nebo se mylim? varrys rozesilal vsude informaci o tom, ze john je targaryen. zabijet ji nebylo vubec nutne, a v danem pripade by to bylo silene. ovsem znova opakuju, sebvetsi blbost by mne uz neprekvapila.
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      HNIZDO: dil predtim mluvil s tyrionem o tom ze ji odpravi a ze pro dobro realmu udela cokoliv.
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      RUDOLF: dany prestala komunikovat. pochopitelne ji monitoroval. k vrazde nemel zadny duvod ani pravo.
      jinak po tech vsech srackach co tvurci natropili muze bejt pravda klidne to travicstvi (proto jsem se ptal kde se to vzalo), jak to pak vysvetli johnovi a ostatnim (nalezame se pred v dobe masakrem), nasledky s unsullied a dothrakama by tvurci neresili jako neresili vsechno ostatni. john by ho setnul a valku by prohrali. john urcite jeste neni schopen draka ovladat a prisli by o vetsinu vojska.
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      Hahaha.

Did George RR Martin & HBO delay The Winds of Winter? NO! (Parody)
      https://www.youtube.com/watch?v=KG_mHLlHN3I
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      LEON_CHAMEAU: kdyby si dala Daenerys houbicky, tak se celej dil koukame, jak z peti centimetru pozoruje strukturu dracich supin :)
      LOJZEE
      LOJZEE --- ---
      LEON_CHAMEAU: takhle houbicky nefungujou )
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      LEON_CHAMEAU: za vypálení KL může Bran, zatím své supervědomostní schopnosti použil jenom k zabití malíčka(který by se mohl hodit aby kontroloval Dany),přilákání NK a armádou na hrad plný lidí, a k tomu aby totálně psychicky rozhodil poslední dva Targaryeny tím, že jim řekne něco, co ani jeden z nich nechtěl vědět a tím způsobil smrt desítek tisíc lidí.
      RUDOLF
      RUDOLF --- ---
      HNIZDO: Upřímně, proč si myslíš, že se to děvčátko cítilo nebezpečně? A proč ji Varys uklidňoval, že za “high risk, high reward”?
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      GEKONZPRAHY: XD dik ze jsi mne informoval, cely zivot jsem v nejistote :)
      GEKONZPRAHY
      GEKONZPRAHY --- ---
      HNIZDO: Ty jsi vážně debil :D
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      ALCATOR: dyt jo, nic nez dohady, na to jsem se ptal. mne to staci.
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      LEON_CHAMEAU: to je rozhodne typicky rys varysova charakteru, masove vrazdeni civilu :D
      LEON_CHAMEAU
      LEON_CHAMEAU --- ---
      ALCATOR: A co ak...Varysov pokus vysiel a v skutocnosti to nebol pokis o otravenie, ale nejake halucinogenne hubicky vyvolavajuce berserker, takze vlastne za vypalenie KL moze on??
      CADDY
      CADDY --- ---
      MALARKI: tak sorry jako, me nenapadlo nic vic, nez proste napsat to slovo, vetsinou to funguje :)
      NJAL
      NJAL --- ---
      Arya is definitely gonna kill Cersei
      Dany is definitely gonna kill Cersei
      Jaime is definitely gonna kill Cersei
      Bricks: hold our cement.
      NJAL
      NJAL --- ---
      Ach jo, radsi mi nekdo zaskocte pro napinak kyrysu... :-)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam