• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    J4C0B1M: jejich lord byl protector baelish, kterej se sebral a odtahnul s armadou na sever, s tavajici lord udoli je ten rozmazlenej fakan, kteryho nekam uklidili, komu ma smysl psat? :p
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: Jon by to mohl dát

Jon Snow and Maester Aemon - HONOR
    https://www.youtube.com/watch?v=i6IUvY2eJzY
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ZAREK: jsem rád, že krásně používáš "všichni", tak určitě tam vyjeli desetitisíce...

1) všichni určitě ne

2) poddaní si můžou myslet co chtějí, ale když to uzná jejich lord, tak je to o ničem jiným, tj. psát rytířům nemá žádnej smysl, psát lordu Údolí smysl má
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    KOUDY: Doufám, že ukážou všech 5, takže zkopírujou "jedinou" špatnou věc z LOTR :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Všichni padnou. I s koněma.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JANDOS: jo?,..skoda.

jinak co tipujete na konec?..Jak dopadnou postavy?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    KOUDY: To byl nejakej hoax, kterej vyvratili.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    J4C0B1M: vale nema cenu psat, vsichni rytiri vale sli na sever s malickem a bojujou za jona, jsou i videt na zabrrech z kings landingu
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ZAREK: a Vale ještě
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    No ja sem zvedavy na posledni dil..pry natocili asi pet ruznych koncu :))
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ADELHAIDA: tak v citadele byl ten frateruv denik zahrabanej nekde v knihach, krome toho ten denik ukazuje jen na to, ze je jon legitimni, to kdo je videl jen bran ve vizi
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: porusi prisahu? jestli ji nekdo krochne, bude to arya, jestli se ji zas nerzoklepou nozicky.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ZAREK: V Citadele to nejspíš vědí, když to ví Sam... já tipuju železnou banku.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ZAREK: ano, to je prvda missandei je uz mrtva.

ptal jsem se, jak by reagoval john, protoze tyrion by mu urcite rekl, stejne jako to rekl dany, kdo to spiskal. ten by se kamarade sebral, a sel by za zed, uz by o nem nikdo nikdy neslysel.

john mel problem se na drakovi udrzet. pokus o likvidaci iron fleet by byla sebevrazda.

takze by varrys valku definitivne prohral, i kdyby byli unsullied diky GW (a to pochybuju kdyz si nachal zabit kralovnu) johnovi loajalni, dothrakove nebudou zcela urcite. zoldaci by prevalcovali zbytek, a dosli by si az do zimohradu.

jak jsem rikal, totalni demence. neni to vylouceno, ale je to demence :D ackoli by tento scenar byl mozna o neco mensi demence nez ten soucasny. cersei by byla na trune, fuck prophecy (kdyz je to ted v mode) a byl by klid.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    AMANT: banka je to zahranici, nevidim tam moc duvod, kratkodobe by to neovlivnilo nic, dlouhodobe to nemelo smysl zatim resit. reed je otazka, protozeten to 1) vi 2) nikdo nevi kde je mu v serialu konec
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: rek bych, ze jon neni tip, co by se ze zamilovanosti tak rychle otocil a setnul ji hlavu, urcite ji bude vycitat, co udelala, mozna se ani nebude zlobit, ze ji arya kuchne, ale ze by se toho chopil sam, to si nemyslim. ledaze by ho k tomu dotlacily okolnosti..
    AMANT
    AMANT --- ---
    ZAREK: jeste mohl psat do banky nebo Reedovi
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    LOJZEE: já bych chtěl aby jí Jon setnul hlavu, tak jak to dělal jeho otčím/strejda
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    ZAREK: hmmm, ta Citadela mě vůbec nenapadla. ale ti by s tím nic asi nedělali, kromě nějakého zavedení do análů.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: před Aryou stejně neuteče
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam