• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      SCHWAB: ja zadnou odpoved nedal. omluvu beru, ale uz to nedelej.
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      HNIZDO: nejdřív jsem se zeptal, až pak si našel odpověď. Omlouvám se, žes ztratil kvůli mně čas zbytečným příspěvkem na diskuzním fóru.
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      CHRMLE: Toho není potřeba povyšovat, Sam tím dědicem je, jenom se k tomu nějak nemá.
      CHRMLE: jenze zatimco Sam se zahrabal do mrtvol, Gendry epicky rozdaval rany z vrcholku hory nepratel :)

Chtela predvest, jako hodna vladkyne, ktera umi odmenovat. Jednoznacnej kalkul, kterej ji ale nevysel, protoze Jon je proste Jon. Navic klasicka scenarova zkracovacka. V minulosti bylo udelovani titulu po bitve dost casto nezbytnosti, protoze ne kazdej bitvu prezil.
      CADDY
      CADDY --- ---
      CHRMLE: Sam ale neni bastard. Ano, prisahou Nocni hlidky se zbavuje titulu atd., ale kdyz Nocni hlidka defacto zanikla a ztratila vyznam, tak imho stejne nema Sam moc co delat jineho, nez se vratit domu (pokud nechce delat mistra Jonovi ci tak neco)...navic uz ceka dalsi dite, ma i nastupce...tam asi takovy zasah nutny neni...maximalne zprosteni toho slibu :)
      CHRMLE
      CHRMLE --- ---
      Jenom k tomu jak udelala z bastarda lorda... Ja uplne nepochopil, proc povysuje kovare, ale chudaka Sama nepovysi a neda mu dedictvi sveho vlastniho housu... BUUUUUU!!! Pritom s Gendrym se v podstate neznala... Samovi osobne oznamila, ze mu zamordovala rodinu... Tak aspon nejaky jako "sorry kamo"...
      CADDY
      CADDY --- ---
      KOUDY: jenze Hitler nebyl dite Neda Starka...tohle taky skripe trochu :) I kdyz je fakt, ze ona uz si jede vlasnti linii asi a na tatikovu cestnost sere :)
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      proste good paladin vs chaotic evil witch
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      prostě Denisa
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      KOUDY: měl jsem v bejvalý práci Jona i Johna... anebo českej ekvivalent - Pavla a Pavlína :))
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      SIONMAN: ...prekroci Danyiinu mrtvolu se slovy "neda se nic delat, nekdo to bejt musi" :D
      ja bych rekl - shorte si treba v pekle vy svine.
      GEKONZPRAHY
      GEKONZPRAHY --- ---
      KOUDY: Daenys? To teda nevim, to mi zní jako ser Denys Mallister :D
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      SCHWAB: Ja to delal taky..Jon nebo John mi neprijde uplne podstatny...kdyz vime o koho jde zejo...Do je jak rikat Daenys vs Daenerys..:))
      SIONMAN
      SIONMAN --- ---
      HNIZDO: no tak on nechtěl ani velet hlídce a nechtěl být ani králem severu a byl. prostě někdo to bejt musí a když víš, že ostatní to budou srát, je to na tobě:)
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      SCHWAB: proc se ptas kdyz si sam odpovidas?
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      HNIZDO: protože to jsou jiný jména?

ale asi nic...jsem to tady projel do historie a očividně to děláš naschvál. z nějakýho důvodu, kterej mě zajímal.
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      HNIZDO: protože už to není Jon, ale Aegon!
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      SCHWAB: nevim, proc?
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      HNIZDO: proč furt píšeš john?
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      NIKDAS: jo taklee :) mně se to líbilo i v knížce ten dojezd po Konci. Takovej gin s tonicem a cigárko po sexu.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam