• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Muze mi prosim nekdo objasnit jake krale Varys vubec zazil? Furt o tom brepta(l), ale prijde mi, ze jich zazil stejne jako kazdej jinej... :o
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ARAON: ?
    ARAON
    ARAON --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Přetočte poslední řadu Hry o trůny, žádají v petici statisíce fanoušků - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/hra-o-truny-petice.A190516_123617_filmvideo_spm
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nosila Noční hlídka ještě vůbec ty černý hadry poté, co padla Zeď? Mně přijde, že když bránili Winterfell, tak už se moc jako Noční hlídka nebrali. A Sam ten jejich slib porušil už jenom tím, že má ženu a dítě.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    JAKE_UP: Tak Malíček je mrtvej, Bolton je mrtvej, Theon jakožto svědek svatební noci je taky mrtvej, Tyrion vyhnal svědky jejich svatební noci... Sansa se s Tyrionem může klidně dohodnout a tvrdit, že manželství platí, takže nikdy nebyla Boltonová.
    CADDY
    CADDY --- ---
    PAN_SPRCHA: a pokud CR myslis Casterly rock, tak tu pak dobyli neposkvrneni, takze by byla stejna otazka ,jen pozdeji :) Ale tady zase nemuzeme spojovat vyvoj knizek a serialu...
    CADDY
    CADDY --- ---
    PAN_SPRCHA: No, v serialu mam pocit, ze Frey rikal po "dobyti" Rekotoci, ze Edmur uz zase sedi zpatky v cele...coz by znamenalo, ze by mel byt na Dvojcatech furt...
    CADDY
    CADDY --- ---
    SCHWAB: ono je obecne zajimavy se nad tim zamyslet. Arya jednim vrzem vyvrazdila komplet Freye i se vsemi vedlejsimi postavami. A pak si odkracela. Co se stalo s personalem hradu? Odesli a nechali to ladem...nebo tak nejak funguji i bez panu, nema jim kdo paltit, ale maji kde bydlet a co jist... A tim se dostavam k nejakemu zalarnikovi...odesel a nechal Edmura zhebnout? Stara se stale o nej? Pustil by ho? Same otazky :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    PAN_SPRCHA: co si pamatuju,tak v knihach porad vladne overynovo bracha a paktuje se s targaryenama
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CADDY: v knize jo, tam byla zmínka že ho předali Freyové Lannisterům. ale tím to haslo, jestli ho zavřeli na CR nebo v KL, nic tam nebylo.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SCHWAB: no v knize se to ještě pořádně nedořešilo (a oni jsou docela plodní , protože jenom Ellaria měla mít osm dětí v knize a dalších martellů tam bylo pořád dost) a v seriálu se už pár sezón Dorne nevěnují, tak snad v knihách o tom něco napíšou
    ARAON
    ARAON --- ---
    CADDY: Seriál tak trochu vypadá, jako by si tam taky lusknul Thanos.
    CADDY
    CADDY --- ---
    SCHWAB: taky padl za obet zjednoduseni...
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    CADDY: co ho zavřeli, tak ani zmínka...

Anyway, the two actors we didn’t expect to see on the season 8 cast list were Tobias Menzies (Edmure Tully) and Lino Facioli (Robin Arryn)
    CADDY
    CADDY --- ---
    PAN_SPRCHA: osud Edmura je nekde naznaceny a neco mi uniklo? Protoze co Arya vyvrazdila Freye, nebyla imho o nem ani zminka a uz jsme to tu jednou psal, ze mi vrta hlavou, co se s nim stalo a jeslti nam to nekdo vubec rekne :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    HITOMI: saty delaj cloveka :D
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Koukam, ze tohle tu jeste nebylo

How Game of Thrones uses costumes to show power
    https://www.youtube.com/watch?v=JTyPQFHB3KM&feature=
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KEMENTARI: serial, ja jen poznamenavam tak na okraj :)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    ZAREK: O tom zadna. Ted jsem se ztratila v tom, jestli se resi serial nebo kniha.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam