• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      CADDY: v knize jo, tam byla zmínka že ho předali Freyové Lannisterům. ale tím to haslo, jestli ho zavřeli na CR nebo v KL, nic tam nebylo.
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      CADDY: co ho zavřeli, tak ani zmínka...

Anyway, the two actors we didn’t expect to see on the season 8 cast list were Tobias Menzies (Edmure Tully) and Lino Facioli (Robin Arryn)
      CADDY
      CADDY --- ---
      PAN_SPRCHA: osud Edmura je nekde naznaceny a neco mi uniklo? Protoze co Arya vyvrazdila Freye, nebyla imho o nem ani zminka a uz jsme to tu jednou psal, ze mi vrta hlavou, co se s nim stalo a jeslti nam to nekdo vubec rekne :)
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      HITOMI: saty delaj cloveka :D
      HITOMI
      HITOMI --- ---
      Koukam, ze tohle tu jeste nebylo

How Game of Thrones uses costumes to show power
      https://www.youtube.com/watch?v=JTyPQFHB3KM&feature=
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      KEMENTARI: serial, ja jen poznamenavam tak na okraj :)
      KEMENTARI
      KEMENTARI --- ---
      ZAREK: O tom zadna. Ted jsem se ztratila v tom, jestli se resi serial nebo kniha.
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      KEMENTARI: celej dorne v serialu pekne domrdali
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---

Přežije Daenerys poslední díl?

96 hlasy od 96 respondentů

CYBERKOTLIK
        CYBERKOTLIK --- ---
        ALDARION: kral muze zrusit de facto co chce - nema zadnou snemovnu lordu, co by mu oponovala, jedina power structure co zustala je ta rada Maestru. A ono i za plnyho vladnuti ROberta mi prislo, ze jim byla Hlidka ukradena a spadala spis do kompetence Starku.
        SCHWAB
        SCHWAB --- ---
        PAN_SPRCHA: Martellové jsou v tahu. Tam je teď někdo, o kom se neví, jestli je s nimi vůbec zpříznený.
        SCHWAB
        SCHWAB --- ---
        KOUDY:
        Brienne / Tarth (a už je oficiálně porytířovaná - i když svědků tohoto aktu už moc nezbývá - a deflorovaná - naštěstí beze svědků), ale to je prd rod...

Edmur Tully ještě žije v lannisterksých kobkách (pokud mi něco neuteklo) a měl by mít i syna, kterej je i tak docela Freyem. Ten kluk má dobrej potenciál, co se týče nároků :)

KEMENTARI
        KEMENTARI --- ---
        PAN_SPRCHA: Ten následník Martell, co balil Myrcellu, je mrtvej, zapíchnou ho (myslím Sand Snakes) krátce poté, co umře Myrcella.
        ZAREK
        ZAREK --- ---
        KOUDY: robin arryn
        PAN_SPRCHA
        PAN_SPRCHA --- ---
        KOUDY: Sama bych tam netahal těch menších rodů jako Tarlyové je tam ještě hromada, z těch great houses přežili víceméně jenom Yara Greyjoy,Robin Arryn,Edmure Tully(co už od red wedding sedí někde v lochu patrně),Tyrion,tři starkové, Gendry a Martellů zbylo pořád docela dost. Ten princ následník tam balil Myrcellu přece.
        JAKE_UP
        JAKE_UP --- ---
        GIINGGER: S5E03. Zrovna dneska jsem ten dil videl. Malicek rika Boltonovi, ze je panna a tim padem je jejich manzelstvi neplatne.
        CADDY
        CADDY --- ---
        ALDARION: ja nevim, jak to je nastaveny, ale kral asi muze, aspon Stannis prece i nabizel Jonovi, ze z nej udela Starka a strazce severu. A Zrovna Stannis byl typ cloveka, ktery by urcite nedelal nic moc proti zvyklostem, tvrde dbal na spravne postupy :)

A Jonovi taky nikdo nic nenamital, kdyz rekl, ze na ne sere, stacilo jen umrit :-D Ted zanikla cela hlidka, imho by Samovi nikdo nebranil... :) A Paroznaty vrch je zrovna paradni sidlo :)
        ALDARION
        ALDARION --- ---
        CADDY: Ten slib nemůže zrušit ani král, protože je to tradice ještě z doby sedmi králů, když Hlídka stála úplně mimo, nebo ne?

Ale IMHO stačí vyřešit tu přísahu nebo to nechat vyšumět, když už Zeď spadla a celé to vlastně nemá smysl. Kdyby se Sam jako jediný živý dědic přijel ujmout svého panství, a ideálně dostal na cestu pár severských zbrojnošů, aby se mu nic nestalo, myslím, že by žádný vzdálený bratranec nic nevymýšlel - ať už je Sam kamarád Jona, krále Severu, nebo Aegona, krále Sedmi království, přijde mi to jako takový dobrý dobový způsob jak si zajistit to, co chceš... ;D
        HNIZDO
        HNIZDO --- ---
        SCHWAB: ja zadnou odpoved nedal. omluvu beru, ale uz to nedelej.
        KOUDY
        KOUDY --- ---
        No kdyz si vezmu kdo vsechno prezil a je z nejakyho rodu..

tak ten mladej picus co sal z matciny kozy...Sorry zas nevim jmeno..
        Yara ze zeleznejch ostrovu za greyjoye
        Gendry za baratheony
        Sam za Tarlyje..
        Tyrion za Lanistery
        Starkove sou jasny..tam je to Brann
        Jon/dany za targaryeny

jinak asi nikdo co? :)
        SCHWAB
        SCHWAB --- ---
        HNIZDO: nejdřív jsem se zeptal, až pak si našel odpověď. Omlouvám se, žes ztratil kvůli mně čas zbytečným příspěvkem na diskuzním fóru.
        TAPINA
        TAPINA --- ---
        CHRMLE: Toho není potřeba povyšovat, Sam tím dědicem je, jenom se k tomu nějak nemá.
        Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam