• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ARAON
    ARAON --- ---
    MADIETTA: Zdi spadl kousek u Eastwatch. Hádám, že zazáplatovat to nikdo neumí, i když Bran by se mohl juknout, jak na to tehdá šli, že. Otázka je proč. Whitewalkers roztáli, Wildlings jsou už kámoši...
    CADDY
    CADDY --- ---
    J4C0B1M: ale to bylo na Severu, ne? Tohle uz si presne nepomatuji...jen mi uvizla ta veta o kaceni a zbytcich...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MADIETTA: zeď byla pobořena ale na východě
    CADDY
    CADDY --- ---
    MADIETTA: tam nebylo receno, ze je zed opravena, ne? Tohle nikdo neresil...a celou tu nesmyslnost by tma uz ani nemuseli tahat, kdyby nemuseli na sever delgovat Jona :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CADDY: co ten kopec kde žila ta jedna z Dětí lesa? Tam byly ne
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Zbořená zeď, budovaná předtím po milénia magií, se za pár týdnů znovu vztyčila, do mrtě vypálený King's Landing bylo za pár týdnů jako nový...teda pardon, jako starý... westeroský stavitelský know-how bysme u nás fakt potřebovali, třeba na D1
    CADDY
    CADDY --- ---
    J4C0B1M: pokud vim, rikali, ze na jihu zadne nezustaly, jen na severu jich zbylo par...a i to jen jednotlive zbytky proti puvodnimu stavu...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CADDY: Dyť ty stromy tam maj
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRAGON: ne, tam se predvidala budoucnost, tady se muze podivat na jakoukoli uplynulou udalost a podle toho jednat :) Takze sic enevi, co se stane, ale kdyz nekdo neco provede, nevylze se...cili dalsi Malicek by skoncil behem tydne :-D
    AMANT
    AMANT --- ---
    TERZ: ricni patrej k zapadnim, takze je to 7+crownlads
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CADDY: jestli ty si nepletes GoT s Minority Report :))
    CADDY
    CADDY --- ---
    CYBERKOTLIK: jo, to me trochu sere...Bronn dostal vsechno, co mohl a jeste z nej udelaji spravce pokladny, hure to vymyslet neslo :-D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CYBERKOTLIK: jj, Broňa vypadal jako hodne spokojenej panchart :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRAGON: HBO by prachy dalo, to uz se to resilo :)

A jinak ano, vsechno vzdy skonci stejne, ale asi az po Branove smrti, protoze on vidi vse a kazdy to vi..takze soudy budou vzdy spravedlive, vzdy bude znama pravda :-D Imho si nikdo moc netroufne nejakou levarnu, kdyz kral muze prehrat rozhovor s kymkoli a kdekoli slovo od slova :-D

Mimochodem, jak vycvici dalsi triokou vranu? Zvlast kdyz carostrom na jihu zadny neni :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    DRAGON: na zapade bude Arya Columbus objevovat Ameriku:))

Hlavne nejpodstatnejsi je, ze Bronn konecne dostal proper reward:))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GEKONZPRAHY: no kdyz to napises takhle, tak to s tebou souhlasim, samozrejme ze kdyby k tomu prihodili deset dialogovejch dilu, tak by to bylo, prekvapive, mnohem lepsi. Ja ale reaguju na to jaka je realita, mozna dosly prachy, mozna napady, mozna jim reklo hbo ze maj penize na sest dilu (a ze tahle serie musela stat neskutecny prachy, to je ti asi jasny), mozna jiny duvody, kazdopadne takhe dopadlo delivery a zbyva nam posoudit, jak to ukoncili v ramci jejich moznosti. A ja si myslim, ze posledni dil byl asi nejlepsi z cely serie. Vyborne uzavreli veskery vetve pribehu (ano, neco se nestihlo, ono 1h 15m neni moc casu), ale zakoncili to statečně.

Arya se konecne vyda na svou dobrodruznou cestu, coz je neco, co chtela celou dobu.
    Sansa dosahla sveho a je vladar severu, nic jinyho si neprala vic.
    Snih se vratil za svejma divochama na sever a priste si sakra rozmysli pichat tetu.
    Bran je kral, mne osobne ne moc sympatickej, spis mi pripomina chovanim strojovej kod, chladnej a nelidskej a tak trochu mimo realitu.
    Tyrion bude pokracovat v pichani kurev v bordelech a naseptavani havranovi, coz je to, co umi nejlip.
    Daenerys dosahla sveho, stala se kralovnou, i kdyz jen na chvili.

Ono to na konci znelo strasne romanticky, ale skonci to imho tak, jak vsechno v lidske civilizaci: intriky, vrazdy, podvody, nedodrzeny slova, taktizovani a za par set let se celej sestitrun pomlati, lidi to maj v povaze.

jsem spokojenej, imho tvurci to zkusili dokoncit v ramci moznosti nejlip jak mohli. Jiny konce by byly dost neuveritelny nebo by tam bylo dost logickejch nesmyslu.
    Jediny, co me mrzi, je to, ze se nikdy nedozvime co je na zapade :)
    ("Better Call Arya" spinnof, come on!
    TERZ
    TERZ --- ---
    TERZ:
    Sever;Železné ostrovy;Říční krajiny;Údolí Arryn;Západní krajiny;Země koruny;Rovina;Bouřlivé krajiny;Dorne. Teď mě hrozně zajímá jestli to byla jenom produkční chyba a nebo některé regiony naprosto nerespektují? A které to jsou? Finále za námi a já mám pořád plnou hlavu otázek...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    Heh, to queenkilling bylo nejaky rychly - do posledni chvile sem mu neveril, ze se odhodla k nejaky akci, zvlast kdyz ji tak hajil. A cekal sem nejakou bitku Jon vs Worm.

Kazdopadne ten Hitlerovskej proslov Daenerys o tom, jak vsechny osvobodi byl genialni, nevim co tou kdo psal ze neumi hrat. Plus ten zaber jak se za ni zdvihaj kridla - super scena celkove:) A peknej kontrast s tpu temnou naladou dole v kobce mezi Jonem a Tyrionem.

Odlet draka nekam do dali mi prislo moc klise, ten mel letet palit vsechno okolo, no ale chapu ze to moc jinak neslo.

CADDY: no moc ne, ono i kdyz je to po rodovy linii, tak tam usedne stejne ten kandidat, kteryho si vybere silnejsi klika. Takze ve vetsine pripadu je to zkratka voleny zastupcema nejsilnejsich a nejvlivnejsich rodu, akorat vetsinou skryte a ne takhle pratelsky:))

PHOENYX: tak on i v rime hral takvoyho uzitecnyho idiota:)
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    JADE: Discovery nebyla tak hrozna show :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam