• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    NJAL
    NJAL --- ---
    No, pratele, zacinam mit obavu, ze ani GRRM nema nic v zaloze a tenhle konec je vicemene podle nej :-) A osma sezona je proste Vraždění panovňátek, kralove a kralovny tam koncej rychle a nadobro. Skoda, tesil jsem se, ze list "Mlada Citadela DNES" prinese rozhovor s NK ohledeva jeho motivace k Drang nach Süden.

Btw, take se nekomu zda, ze C&J byli zasypani nejak ledabyle? Ja myslel, ze na nich bude nekolik metru sutru.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CYBERKOTLIK: LSDMASACRE: Tak o tom neni pochyb, kdyz ji navlikli chudaka do ww2 kozenyho trench coatu, designed by hugo boss, aby to bylo kazdymu jasny a jeji dehumanizace byla tutova. uplne vidim tu hadku kostymeru jestli ma mit jizdni rajtky nebo je to uz moc.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    HITOMI: no, já si myslím, že se Kit bojí, že kdyby to zahrál, tak se mu to stane (což se mu povedlo s Igritte) .. vlastní zkušenost.
    MADIETTA: za mě je nej teda https://www.youtube.com/watch?v=k1frgt0D_f4
    ANNNA: jj, též dobrá součást Monty Python endingu
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    HARALD: v to tak nejak doufam taky :) plus by se hodilo dat tam situaci +5 let, az zacne dochazet k tem pohranicnim potyckam na severu :D
    Ale jinak souhlasim s
    GIINGGER: problem zakonceni je, ze ve mne nevyvolal zadne emoce. Nejsem z toho nijak vylozene nastvana, ani potesena. Spousta veci tomu chybela a musim si dat jeste tak jeden den, nez si poradne promyslim, co to bylo :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    LSDMASACRE: ja to tak nazval, jelikoz mi to evokovalo nacisticky proslovy, jednak tou intonaci, naladou a stylem: osvobodila sem jedno mesto tim, ze sem ho sezegla na popel - a ted osvobodim vas vsechny!
    Nevim, co tam vidis za paranoiu
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NORDSSON:
    TYCZKA:
    DRAGON WINTER is the severe and prolonged global climatic cooling effect hypothesized to occur after widespread firestorms following a drahon attack:)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    už tu podruhé čtu, že Dany měla nějakej Hitlerovskej proslov. Kde? Když se mě podaří něco dobýt tak sem tak plnej očekávání dalšího dobývání a je jedno jaké pohnutky jsem k tomu měl, tak se tak prostě chovám. Plnej adrenalinu, nadšení z vítězství... Paranoia, aneb za vším vidím Hitlera LOL :D
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    GIINGGER: "Uncle, please sit." mě pobavilo velmi!
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    No, asi to ukoncili nejlip jak mohli. Zadny velky prekvapeni, na trune nejvic neutralni osoba co nasli, Dany hitlerovskej proslov byl super. Jon byl teda Targareyen docela k nicemu. Mysticka linka serialu totalne zazdena. Pobavilo me ale jak nekde v kobkach vyhrabali Edmura a ze Bronn konecne dostal svuj hrad :D jinak bych emoce z posledniho dilu shrnula asi jako “hm”. A tu rychlost se kterou zrenovovali spaleny mesto jim teda zavidim, kez by se takhle v Praze stavely byty :D
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    NORDSSON: jadernej spad z cernobylu..to je snad jasny ne?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    priznavam, ze nejakej explorovaci fantasy spinoff s Aryou bych si klidne dal:)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NIKDAS: magic...
    HARALD
    HARALD --- ---
    A hádám, že král Brandon, první toho jména, přikázal mohutnou výsadbu weirwood trees. Takže až za třista let zemře, předá další tříoké vráně Westoros protkaný pořádnou i formační sítí.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    ZUZKAOU: A do pár týdnů zase odešla
    HARALD
    HARALD --- ---
    Potěšilo mne, že Unsuliet se vydali na ostrov, kde všichni cizinci umírají pár dní po příjezdu kvůli jedovatým motýlům. Tak nějak mě pár sezón srali a touhle drobností mi autoři udělali radost.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NORDSSON: nejdřív popel, pak sníh - přšila zima...
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    hele a to, co tam celou dobu padalo, byl sníh, nebo nějaký divně bílý popel?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam