• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      ARAON
      ARAON --- ---
      DRAGON: Westeros and Essos both experience extremely long seasons of varying length, usually lasting at least a couple of years each. The maesters try to predict the length of the seasons, monitoring the temperature and days length, to advise on when to plant and when to harvest and how much food to store. However, given the random nature of the seasons, this is not something that can be relied on.
      ARAON
      ARAON --- ---
      DRAGON: Zalistuj. Třeba Branovi říkala Nan “summer child”, protože se narodil do extra dlouhého léta a zimu myslím ani jednu nezažil (nebo jen mírnou). Starkovic “Winter is coming” je odkazem na to, že zima ale nakonec vždycky přijde. Ale není periodická. Je nepravidelná a zdrojem nepravidelnosti je dle GRRM magie.
      CADDY
      CADDY --- ---
      DRAGON: jojo, pripravuji se leta a zasoby planovali vzdy aspon na dva roky...s tim, ze vice by bylo lepe...
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      ARAON: tomu neverim, pamatuji si, jak se v knize na zimu pripravovali na mnoho let. Az prijdu domu, tak zalistuji a hodim sem sken.
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      CELLINDRA: tak nightking tam tisíc let nebyl a zimy se periodicky objevovaly po desítkách let.

každopádně bude zima a neúroda, tak se ta genocida v KL docela hodila, přece jenom umírat hladem je o dost horší.
      ARAON
      ARAON --- ---
      DRAGON: Zima NEMÁ trvat několik let. Nikdo neví jak dlouho zima trvá. Může trvat pakt měsíců, nebo pár let. V knize.
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      GEKONZPRAHY: jo?..to se musim mrknout...predtim tam bylo teplo mi prislo..:D
      GEKONZPRAHY
      GEKONZPRAHY --- ---
      KOUDY: Bylo. V některejch záběrech byly u zdí amfiteátru (nebo co to je) vidět zbytky sněhu
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      KOUDY: ano, bylo, ve zbytcich dragon pitu
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      ZAREK: Nebylo to tam..kde meli schuzku i s cersei?..Jak ji tam ukazali toho nemrtvaka?
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      I když na konci svítilo slunce, tak nabalení byli všichni dost, v porovnání s tím, jak se chodilo v Kings Landing v létě.
      ALDARION
      ALDARION --- ---
      Přicházející zima mi trošku připomíná film El Santo versus upíři: Mexičani natočili, asi z technických důvodů, část nočních scén ve dne a pak to sestříhali dohromady. Tak je sakra den, nebo noc, nebo co? :)
      Asi mají dlouhý podzim a hezké babí léto...
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      erm, celej ten snem probihal pod sirym nebem, tirion tam byl v tricku, prince of dorne v kaftanu (or whatnot) vypadalo to fakt jako jaro :D nabaleny ale byli vsichni ostatni dost, to je fakt
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      DRAGON: ja jsem tim taky nic nerozporoval :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      ZAREK: tak nevim, jak dlouha doba uplynula a taky to bylo prevazne z interieru...a to, ze tam nebyl sn*h, neznamena, ze nemohla byt kosa...tezko rict :)
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      ZAREK: no ja tim jen chtel rict, ze ten tvuj argument se skipnutym pul rokem nebyl nutnej
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      DRAGON: to nevysvetluj mne, ale tem dvema dementum z dua D&D, ktery maji cely dve sezony nekonzistentni pocasi s ohledem na to, ze ma bejt hodne dlouha westeroska zima :D
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      ZAREK: no jo, ale pokud si dobre pamatuju, tak zima tam ma trvat x let. bylo to tak i v knize
      CELLINDRA
      CELLINDRA --- ---
      MODROPULOS: Třeba je zima magic a se smrtí Night Kinga odchází.
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      CADDY: snezilo, nez skipli tak pul roku na volebni snem
      CADDY
      CADDY --- ---
      MODROPULOS: no ja nevim, mne prislo, ze i v posledenim dile tam snezilo a bylo dost nehostinne :) Mozna to pripominalo spis podzim nebo brzke jaro, ale urcite ne cervencovou pohodu :)
      MODROPULOS
      MODROPULOS --- ---
      No já nevim, spíš by mě zajímalo, kde zůstala ta slíbená zima. To bylo samý "Winter is coming" a ve finále je tam všude na pohodu jak v červenci...
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      Takže Bran the Krypl? Z toho jsem docela mrzutej, toho autistickýho zmrda jsem celej seriál nemohl vystát. Jinak asi dobrý, i když jsem chtěl na trůnu dominu Sansu.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam