• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    SA_KRA_: presne jak rika CADDY, jediny ucel bylo rozestvat dany a jona, a dany izolovat. sekundarni ucel byl aby jon nemel po vrazde kremaci.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SA_KRA_: to si chudak Varys nezaslouzi:))
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    SA_KRA_: Ale zkus prosím vybírat jen ty, který nejsou totálně mimo, jako například zrovna tenhle, který se mýlí. Jeho heritage mělo zcela zásadní dopad na děj.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CADDY: narocnost role s tim nema co delat, tvoje cena se odviji od toho kolik mas nabidek a jak moc te studia chtej:))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SA_KRA_: mne tedy neprijde, ze by tato informaci nehnula s pribehem, ba prave naopak, tahle informace s tim pohnula mocne, ne? :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    SA_KRA_: to je ale otazka...treba by bez teto informace Dany nevypalila KL a klidne by si spolu v lasce a harmonii zili jako kralovsky par :)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ty meme bych sem mohla napostovat snad vsechny, jsou kreativnejsi nez cela serie :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CADDY: To je fuk, na začátku každýho seriálu před natáčením se podepisuje rámcovka. Už tu mají zavedení herci o dost výhodnější než nováčci. Pak se v dalších smlouvách pořád pohybují omezení tou původní rámcovkou.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CADDY: herci obvykle nejsou placeni za hodinu, ani za pocet xichtu / hodinu. neres, urcite maji tak dobre smlouvy jak to jen slo.
    CADDY
    CADDY --- ---
    HNIZDO: ano, ja taky nesrovnaval Aryu s hlavnimi herci, ale s prave s Branem...podle me by se melo prihlednout i k narocnosti role :)
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    N4RC0T1C: Hezky receno.
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    JOPS: Aria ma nejvetsi problem s vyjednavanim. Je castecne faceless man a kdyz se bude cukat, tak ji v pristim dile vymeni za toho capka co do ted nosil na plac starbucks kelimky a sodovku
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CADDY: arya a bran jsou nuly. cersei, tyrion a jaime jsou zavedeni herci. to hraje urcite roli. kdyz budes hrat jednu z hlavnich roli vedl RDjr. rekneme v Avengerech, na jeho plat se budes divat teleskopem.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    N4RC0T1C: jon je porad napul stark, nezavrhoval bych ho uplne
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    AGENTCOOPER:
    Rozdílné cesty tří sourozenců Starkových by bylo možné číst cynicky jako přípravu na potenciální pokračování, kdy nejzajímavější postavy dostaly své vlastní řady. Hra o trůny je příliš cenná komodita, aby se jí HBO úplně vzdala. Na druhou stranu tři naznačené cesty, které se mohou ubírat nečekanými směry, nabízejí prostor pro divákovu představivost i po závěrečných titulcích
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    J4C0B1M: jo a jeste jsem zapomnela pripocist, ze jsem si potom precetla celou tu sagu v knihach a to taky docela zabralo casu :D
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    HITOMI: také ti Dančina Spravedlnost něco připomněla?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KOUDY: já se chvilku zarazil co tam dělá Kohák na obálce Winds of Winter, ale pak jsem si řek, že ten se nasere všude, tak mě to ani moc nepřekvapilo

IMG24.EU
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    AGENTCOOPER: s tim Petrem Horkym se shoduju v kazdem bode. Tak jsem zvedava, kolik za to pak nekde dostane minusku :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KOUDY: přesně tak, až ho v 23.století naklonují aby to konečně dopsal tuhle prastarou verzi už si nikdo pamatovat nebude
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam