• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CADDY
    CADDY --- ---
    JAKE_UP: Kdyby to planoval, nebyl by ale dobry :)

Ty absolutni pocty jsou dost relativni, co by se stalo bez Brana? Smetli by je stejne, jen pak i zbytek zeme, protoze bez nej coby navnady by nikdy nevyhrali ani priblizne... A on je jen informovany, nema moc zabranit vsemu, muze jen pomoci diky znalostem, ktere se k ostatnim nedostanou, to je vse... ma sice obrovskou moc, ale furt nemuze ridit budoucnost :) Ano, Hodor je jedina fakt stinna vstranka, protoze chudak nemel sanci sam ovlivnit, jaky bude mit osud. Ale zase, kdyby to neudelal, stejne zhebnou vsichni vcetne Hodora, takze je to sice moralni fail, ale defacto jina moznost nebyla...

Kdyz to, jak se mluvi a chova, ja do jiste miry obdivuji. Mozna tim, ze sam jsem podrazdeny cholerik, tak strasne zavidim hrdinum, kteri jsou vzdy klidni, vyrovnani a chtel bych mit neco z nich... :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JAKE_UP: no prave, to je presne o tom, ze tam sou ve scenari diry na nekolik dilu velky.
    pak musej delat takovyhle picoviny, kde jeho proslov nechaj vyznit, ze to jako planoval, proto to neni ani v top 10 chyb u mne :D
    CADDY
    CADDY --- ---
    ZAREK: kdo vi, jestli by nebyla (nebude) jeste horsi...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ZAREK: Kdyby to plánoval, tak bych to aspoň trochu akceptoval. Bylo by to v duchu celýho seriálu.

KALTY: Ty vole i na absolutní počty to vyhrává Bran, když započtu, že celá bitva o Winterfell byla o něm. Ale to by nebylo fér, to uznávám. Jde mi spíš o to, že pokud máš takovouhle informační moc, asi bys ji měl využít tak, aby k masakrům nedocházelo. A nemusíš vypálit malýho obtloustlýho kluka a neudělat z něj dementa na celej život. Smrt Joraha při obraně Dany mi nepřijde tak strašná, například.

CADDY: Mě jeho linka jako jediná vyloženě srala celej seriál. Vadí mi i jak vypadá, jak mluví, jak se chová.

ZAREK
    ZAREK --- ---
    CADDY: mimochodem sansa je dalsi cersei bylo krasne videt na ty scene z jeji korunovace
    ARAON
    ARAON --- ---
    No, však já taky ne. :-) Přitáhne manuskript a přečte pár kapitol. A tím to zhasne.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Mně teda představa podivně chladného krále, který může vědět, co kterýkoli z jeho poddaných dělá, dělal a plánuje, přijde jako naprosto skvělý konec. (Obzvlášť pokud jsme nechtěli happyend. ;)) Všichni lordi se budou užírat a vyčítat si tu chvíli slabosti, kdy s tím souhlasili, v lidových povídačkách bude za chvíli schopen číst myšlenky pohledem a živit se nemluvňaty, nějaký ten odboj na sebe nedá dlouho čekat... Krása! :D
    CADDY
    CADDY --- ---
    ZAREK: jojo, presny souhlas :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    ARAON: to v te diskusi zapadlo, bez upozorneni bych si nevsiml :) No jsem zvedavy, co bude :) Jestli to cele nedopise, budu asi hodne rozmrzely :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ARAON: budu tomu verit az to realne vyjde, do te doby je to footnote :p
    NJORL
    NJORL --- ---
    ARAON: Nikdo neveri
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Red Keep Gate, Dany's view (Kieran Belshaw - Concept Artist on Game of Thrones) - https://www.artstation.com/artwork/rRPB06

ZAREK
    ZAREK --- ---
    CADDY: gendry bude mit podobnej politickej rozhled a schopnosti.
    nicmene k ostatnim:
    yara je takvej robert baratheon v suknich
    arya by do toho urcite nesla
    sansa to je asi jako druha cersei
    sam, po komicke vlozce neni sance
    robin arryn, byl to rozmazlenej zmrdik, ale diky nereseni jeho story vime prd, ale s ohledem na inteligenci bych pochyboval o pozitivnim vyvoji
    unknown prince of dorne a dalsi neznami slechtici dtto
    edmura a gendryho sme uz resili

ARAON
    ARAON --- ---
    Takhle slabou odezvu na tak silný podnět jsem tedy nečekal. :-D
    CADDY
    CADDY --- ---
    CELLINDRA: jo a neprijde mi, ze by nejak prosazoval sireni informace o Jonovi. Ano, jednou rekl, ze lidi se to museji dozvedet, ale to bych pripisoval spis sile cerstve informace, ze je to jeho pribuzny a ze vi, ze by vladl dobre. Ale nikdy potom uz se o nic nesnazil, i v rodinnem kruhu jen poznamenal, ze to je Jonova volba...
    CADDY
    CADDY --- ---
    ZAREK: jo, je to podobny :-D I kdyz Edmur je vylozene neschopny trotl a srab, navic si o sobe o pres vsechny zkusenosti mysli nejak moc.. Gendry aspon neni povyseny a dokazal toho vic :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CADDY: gendry nepripada v uvahu :D to uz by am mohli dat edmura rovnou
    CADDY
    CADDY --- ---
    ZAREK: jeste tam je Gendry, no..ale ten je sice hodny a spravny, ale zase defacto jen kovar, co o vladnuti a politice vi celkem prd :) Ten by jeste par let potreboval v novem prostredi napred :)

Nejrozumejsi by stejne byl mozna Tyrion, ale ten by neprosel a sam by nechtel :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    CELLINDRA: Tak me to prave napadlo hned, driv nez zacal mluvit dal a Bran skoncil v zaberu :) Protoze jak zacal o pribehu, bylo jasne, ze to je vic nez jen pribeh jednoho cloveka :) Bran je kral pribehu :) Muze znat vsechny pribehy.

A ze to planoval, bych asi moc neveril...nicmene smiril se s tim a vzil se do role az podezrele rychle...ale to spis pricitam zkratkovitosti poslednich dilu...
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CADDY: z nabidky co zbyla po vyvrazdovacce asi nejlepsi varianta, protoze o mnoha se tam vedelo uplny hovno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam