• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      ARAON
      ARAON --- ---
      CADDY: Tomu bych dal tak ještě aspoň deset let...
      CADDY
      CADDY --- ---
      ZAREK: a knizky tak daleko nejsou :) No sand to fakt dopise...uz se chystam to konecne zacit cist :)
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      CADDY: ono s tou magii a night kingem je to v serialu cely divny
      CADDY
      CADDY --- ---
      ...ostatne by nemel projit, i kdyz zed zboril drakem... Benjen prece rikal, ze to neni jen fyzicka zabrana, ale ze v zakladech je magie, ktera mrtvym neumozni projit. Kam se podela, nikdy nikdo nevysvetlil... :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      ZAREK: to nevime, zda by nemel alternativni postup :)
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      KOZLIKK: Proč mě při pomyšlení na ten proslov bez zvukové aparatury vždycky napadne tahle scéna?

Monty Python - Sermon on the Mountain
      https://www.youtube.com/watch?v=RpkWT5voTSE
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      87HIGHFLYER: Bez draka by zůstal za zdí.
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      87HIGHFLYER: nemel by jak prekonat zed, nebyli by draci
      87HIGHFLYER
      87HIGHFLYER --- ---
      JAKE_UP: ale zas by vyhrál night king ne?
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      BDOWN: Jestl on za to nemůže Jorah, když někdy v první sérií zabránil tomu travičovi, aby Dany zabil. Nebylo by draků, nebylo by vypalování...
      BDOWN
      BDOWN --- ---
      JAKE_UP: Hodor byl nehoda, protože ještě nebyl připravenej na takovou moc a nevěděl jak to funguje.
      Bitva o Winterfell jde za Tyrionem, protože ten přišel s debilním plánem přesvědčovat Cersei, že zombíci fakt existujou a dal tak Nk draka, s kterym NK zničil zeď. Kdyby nechal Dany nalítnout na Cersei hned jak připlula, jak měla v plánu, tak by se město vzdalo a ona by neměla motivaci spálit celý město atd......když už se v tom chceš takhle patlat :)
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      PAN_SPRCHA: :)))
      Sorry, 2019, samozřejmě.
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      CADDY: Nemluvím o ovlivňování budoucnosti, ale právě o tom předávání informací. A přijde mi, že si dost pleteš stav klidu a vyrovnanosti s poruchou autistickýho spektra.
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      WITTGENSTEIN: a co budu číst při rekonvalescenci ze španělské chřipky?
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      WITTGENSTEIN: v roce 1919 ho moh cist tak bran the borked :D
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      ARAON: Haha, to se dá vyložit i méně laskavě: v roce 1919 s WoW nepočítejte, miláčci.
      CADDY
      CADDY --- ---
      JAKE_UP: Kdyby to planoval, nebyl by ale dobry :)

Ty absolutni pocty jsou dost relativni, co by se stalo bez Brana? Smetli by je stejne, jen pak i zbytek zeme, protoze bez nej coby navnady by nikdy nevyhrali ani priblizne... A on je jen informovany, nema moc zabranit vsemu, muze jen pomoci diky znalostem, ktere se k ostatnim nedostanou, to je vse... ma sice obrovskou moc, ale furt nemuze ridit budoucnost :) Ano, Hodor je jedina fakt stinna vstranka, protoze chudak nemel sanci sam ovlivnit, jaky bude mit osud. Ale zase, kdyby to neudelal, stejne zhebnou vsichni vcetne Hodora, takze je to sice moralni fail, ale defacto jina moznost nebyla...

Kdyz to, jak se mluvi a chova, ja do jiste miry obdivuji. Mozna tim, ze sam jsem podrazdeny cholerik, tak strasne zavidim hrdinum, kteri jsou vzdy klidni, vyrovnani a chtel bych mit neco z nich... :)
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      JAKE_UP: no prave, to je presne o tom, ze tam sou ve scenari diry na nekolik dilu velky.
      pak musej delat takovyhle picoviny, kde jeho proslov nechaj vyznit, ze to jako planoval, proto to neni ani v top 10 chyb u mne :D
      CADDY
      CADDY --- ---
      ZAREK: kdo vi, jestli by nebyla (nebude) jeste horsi...
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      ZAREK: Kdyby to plánoval, tak bych to aspoň trochu akceptoval. Bylo by to v duchu celýho seriálu.

KALTY: Ty vole i na absolutní počty to vyhrává Bran, když započtu, že celá bitva o Winterfell byla o něm. Ale to by nebylo fér, to uznávám. Jde mi spíš o to, že pokud máš takovouhle informační moc, asi bys ji měl využít tak, aby k masakrům nedocházelo. A nemusíš vypálit malýho obtloustlýho kluka a neudělat z něj dementa na celej život. Smrt Joraha při obraně Dany mi nepřijde tak strašná, například.

CADDY: Mě jeho linka jako jediná vyloženě srala celej seriál. Vadí mi i jak vypadá, jak mluví, jak se chová.

ZAREK
      ZAREK --- ---
      CADDY: mimochodem sansa je dalsi cersei bylo krasne videt na ty scene z jeji korunovace
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam