• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    U mě 1) vybombardování Sept of Baelor, 2) Chaos is a ladder, 3) Dany přebírající unsullied, 4) Proslov lady mini-Mormont a "King in the North".
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    U mě rozhodně vede Hodor a dveře a setkání Jona se Sansou
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    Pro mě byl snad nejsilnější moment, když Tommen bez jedinýho slova a bez předchozí přípravy diváka vyskočil z okna.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    Za me jednoznacne nejlepsi scena GOT vypaleni septa:))
    Pak, spaleni kings landing, Bronn strilejici na draka, a taky scena u krastera:
    - jeste jednou mi nekdo rekne bastard, tak mu rozseknu hlavu!
    - bastard

A lakonickej Varysuv humor ve stylu:
    nesnasim zvony, vzdycky oznamujou nejaky nestesti - pohreb, pozar
    - svatby
    - to taky

TOREIP: me se jeste libila jak Arya v jednom dilu porad prudila ze de pesky a chce kone, pak donutila Hounda vykosit tu hospodu a kdyz z ni odjizdeli na konich, tak na svyho belouse hodila takovej spokojenej usmev:))
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Tyrionuv nejlepsi moment je na zacatku dance s drakama, jak je to uvozeno cynickym:
    "Tyrion celou cestu pres uzke more propil" :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    https://hbogo.cz/movies/game-of-thrones-the-last-watch

Dnes na HBO Go. Jinak NK si tam pouští v maskérně Je skoro půlnoc :D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    DRAGON: Nemám pocit, že bychom na něj měli úplně rozdílné názory ;)
    Jen prostě toho Hounda a Davose mám po tom všem, čím prošli, ještě radši. Tyrion je samozřejmě výborná postava (ale to třeba i Cersei, žejo).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NIGHTFURY: asi se neshodnem, no :) jak serial prochazi zmenami, tak i charakter, pochopitelne. A mne prislo, ze on ty sracky, ktery se na nej hrnuly z vsemoznych smeru, zvladal docela v klidu :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tohle uz tu bylo? for, kterej je v Got nekolikrat nakousnutej a nikdy nedorecenej

"Tyrion walks into a brothel with a honeycomb and a jackass.
    Madame: What can we do for you?
    Tyrion: I need a woman to lay with, for mine has left me.
    Madame: Whatever for? And what's with the honeycomb and the mule?
    Tyrion: My woman found a genie in a bottle, and he granted her three wishes. The first was for a house fit for a queen, so he gave her this damn honeycomb. The second wish was that she have the nicest ass in all the land, so he gave her this damn donkey...
    Madame: And what about the third wish?
    Tyrion: Well... she asked the genie to make my cock hang down past my knee.
    Madame: Well that one's not so bad eh?
    Tyrion: Not so bad!? I used to be six foot three!"
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    A k úplně nejvtipnějším částem celého seriálu řadím z minulé série výpravu za Zeď - Hound, Tormund, Berric, Gendry a spol. Tam ty hlášky lítaly :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    DRAGON: No ale uznej, že proti tomu, jak zářil od začátku (minimálně od facky Joffreymu!), byl teď dost utlumený a nebylo to úplně ono.
    Ale jako spinoff bych brala hovory z nové rady v Kings Landing, to by bylo super :))
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tak me osobne se libil i Bron (dokonala esence zoldackyho cynismu) a Podrick "umimkouzlasptakem" Payne - ty jeho interakce s Brienne byly taky kouzelny

a kdyz mluvim o Brienne, tak jeji pasovani na Sera bylo taky peknym momentem
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    NIGHTFURY: "proc mas furt tak blbou naladu?" ... "zkusenost'.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    osobne by me spinoff s Tyrionem potesil asi nejvic. Jmenovat by se to mohlo napriklad King Size nebo Humping Chronicles :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NIGHTFURY: proc pritazene za vlasy? naopak si myslim, ze tohle je jeho denni chleb, proste mu hrozilo barbeque, tak udelal to, co jediny umi poradne: vykecal se z toho. Za mne nemel Tyrion v zadny serii chybu.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    DRAGON: Tyriona jsem milovala, ale v poslední sérii mě dost zklamal (dobře, až na ten závěr, změnit politický systém celého světadílu s pouty na rukou jako odsouzenec je frajeřina - ale možná už moc přitažená za vlasy i na Tyriona).

Ale Hound a Tormund a jejich hlášky.. A Davos byl jednoznačně nejpozitivnější postava, toho jsem měla opravdu ráda a pořád jsem se bála, co se mu stane.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NIGHTFURY: ve vyctu skvelych charakteru by rozhodne mel zaznit Tyrion!
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    KALTY: Ja mam nejradsi tohle)
    Arya and Tywin lannister together all scenes and smart moments
    https://www.youtube.com/watch?v=hSKBP4WZFY4&t=373s
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Stejně nejlepší postava v celém seriálu byl právě Hound, pak Davos a Tormund a pak dlouho nikdo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam