• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NIGHTFURY: proc pritazene za vlasy? naopak si myslim, ze tohle je jeho denni chleb, proste mu hrozilo barbeque, tak udelal to, co jediny umi poradne: vykecal se z toho. Za mne nemel Tyrion v zadny serii chybu.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    DRAGON: Tyriona jsem milovala, ale v poslední sérii mě dost zklamal (dobře, až na ten závěr, změnit politický systém celého světadílu s pouty na rukou jako odsouzenec je frajeřina - ale možná už moc přitažená za vlasy i na Tyriona).

Ale Hound a Tormund a jejich hlášky.. A Davos byl jednoznačně nejpozitivnější postava, toho jsem měla opravdu ráda a pořád jsem se bála, co se mu stane.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NIGHTFURY: ve vyctu skvelych charakteru by rozhodne mel zaznit Tyrion!
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    KALTY: Ja mam nejradsi tohle)
    Arya and Tywin lannister together all scenes and smart moments
    https://www.youtube.com/watch?v=hSKBP4WZFY4&t=373s
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Stejně nejlepší postava v celém seriálu byl právě Hound, pak Davos a Tormund a pak dlouho nikdo :D
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    TOREIP: Yeah, that's you. that's what you've always been. ❥
    KALTY
    KALTY --- ---
    Bylo by těch momentů fakt hodně ale Arya a její totální výsměch byl TOP.
    Arya and The Hound at the Vale of Arryn
    https://www.youtube.com/watch?v=ImvXLJVmGi4

Pak samo Red Wedding, Arya vs. Freys a Oberyn vs the mountain. A spousta dalších. Ale Arya best!
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    The Night King - Game of Thrones: Season 8 (Piano Version)
    https://www.youtube.com/watch?v=zKroWMAIFYA
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    BEOWULF_CZ: Ah, ok :)) Já na ty jejich vysvětlující dodatky nemám nikdy chuť koukat.
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    ELLIE: ne to se parafrazuje ta jeho hlaska ze denny zapomela na grejoyjskou flotilu
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    NIKDAS: To fakt řekl? To je charakter, takhle to svádět na postavy ;)) Akorát při Kingsmoot taky nemají hlas všichni lidi, jen představení rodin, nějaký lordi, kapitáni lodí.
    Mně přišlo, že to Sama napadlo kvůli Noční hlídce, kde Lorda Commandera volí všichni.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    SIONMAN: máš pravdu, ten seskok byl ve stejném stylu :D
    SIONMAN
    SIONMAN --- ---
    MANZONER: j Tommenův "odchod" z okna to jsem se taky zasmál, okamžitě se mi vybavilo IT Crowds. Ale to budování, očekávání a hudba k tomu to se jim povedlo.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    (a čestné místo pro Dany a její předstírání, že neumí valyrijsky, první pořádné Dracarys a proslov k Unsulied)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    První scéna, která mě (kdysi dávno :)) vzala, byla Robova vítězná bitva u Whispering Wood. Tam jsem seveřanům hrozně fandila a jak jsem jinak vůči médiím imunní, tak tady to na mě zabralo.
    Pak nezapomenu výbuch Sept of Baelor. Tam jsem o ně měla opravdu strach, sdílela jejich zoufalství, jak nemohli utéct, jak se Margaery naposledy podívala na svýho k smrti vyděšenýho otce, kterej byl ťunťa a tohle si nezasloužil... Navíc ta hudba u toho, tip top.
    No a pak "when somene asks what happened here, tell them the North remembers. Tell them winter came for house Frey." Totální zadostiučinění :))
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MANZONER: scéna, kterou jsem viděla nejméněkrát, prasknutí hlavy Oberyna Marvela a scéna, která se mi líbila....jak Deny byla spoutaná a dráčci skrze ní pálili v house of undying
    Game of Thrones - Khaleesi and the House of the undying (HD)
    https://www.youtube.com/watch?v=x1MH9SMjgQ0

čím dál víc se mi 8.série nelíbí
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    LELI: :D
    LELI
    LELI --- ---
    MANZONER: hlavne bran pak wargoval do minulosti a pojmenoval po tomenove skoku to misto jako kings landing.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam