• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      NELLAS
      NELLAS --- ---
      MINERWA: Unsullied jsou její děti. A děkuju všem bohům, že jsi tenhle klub objevila až teď, vážně.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      CADDY: opodstatnění je, že unsolid jsou zbraň, tak jí deny upiluje mušku, nevim, třeba je může chtít oslepit, potom, co dobyla západozemí
      NELLAS
      NELLAS --- ---
      MINERWA: To je z Cimrmana? Nechutný, Nepevný, Netěsný, Nerez...
      CADDY
      CADDY --- ---
      MINERWA: tak to uz je ale prehnana konstrukce bez jakehokoli opodstatneni :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      HARAKOCZKA: koule nekoule, mne slo o duvod, proc by to vubec mel chtit delat :)
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      CADDY: no právě, protože tě to ani nenapadá :P
      jak by se to mohlo asi stát, no tak třeba by mu nařídila, že má všem unsolid usekat ruce, aby nemohli už nikdy žádnou zbraň držet
      HARAKOCZKA
      HARAKOCZKA --- ---
      CADDY: prostě na to neměl koule.
      CADDY
      CADDY --- ---
      MINERWA: nejak me nenapda, proc by to mel udelat :) Pro nej je to bohyne :) Spis je nelogicke, ze nekrouhnul Tyriona i Jona hned po jeji smrti :)
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      mně by se líbilo, kdyby jí zabil šedej červ
      CADDY
      CADDY --- ---
      KAZUO_KIRIYAMA: nezapomnelo, ale tak proste poznala neprijemny odpor a nevedela kudy, tak to zkusila takto...furt to ma v sobe nejakou logiku, byt spravedlnost pokulhava, kdyz nevedela, kdo za tim stoji. Ale jako odstraseni by to fungovat mohlo (ze nefungovalo, dopredu nikdo nemuze tusit)...
      MCD: Tarlyove neznaci vubec nic, byla to prosta poprava, kterou si sami vybrali...to, ze je misto setnuti sezehla, je proste jeji styl, ale na veci to nic nemeni...a rozhodne to neni zapominanim :)
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      TOREIP: "And for the first time, Jon Snow knows something." :D
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      MCD: však jo, smysl to celou dobu dávalo, jenom ten přerod nebyl lineární ale exponenciální
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      BREAKING: JON SNOW FINALLY APOLOGIZED FOR SEASON 8
      https://www.youtube.com/watch?time_continue=51&v=4GdWD0yxvqw
      GANDHI
      GANDHI --- ---
      me se vzdycky vybavi tohle:)
      LOTR: The Fellowship of the Ring Galadriel All shall love me and despair
      https://www.youtube.com/watch?v=QAb6z4evmuE
      MCD
      MCD --- ---
      KAZUO_KIRIYAMA: Ono se zapomnělo na spoustu scén (třeba zcela zbytečný upálení otce a syna Tarlyových), ostatně prodleva před poslední sérií byla opravdu dlouhá a paměť je zrádná. Daenerys se mi dlouhodobě jevila jako extrémně nebezpečnej psychopat a vůbec mi nepřijde, že jí ve finále přeskočilo. Prostě směřovala k zásadní změně světového řádu a když se kácí les, tak lítají třísky...
      KAZUO_KIRIYAMA
      KAZUO_KIRIYAMA --- ---
      když tu probíhala debata o přerodu/nepřerodu na mad queen, tak na tuhle scénu se myslím úplně zapomnělo:
      Game of Thrones (S05E05) - Daenerys feeds her Dragons with nobles of Meereen
      https://www.youtube.com/watch?v=xpCocBknqWI
      NJAL
      NJAL --- ---
      KAZUO_KIRIYAMA: Prelozeno do slovenstiny: Finale best v riti :-)
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      NIGHTFURY: napadlo mě to samý
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      taky mi dost divný zase příjde to s tou Aryou, jak mohla ve 13 (nebo kolik jí bylo na začátku, jak se tambaví s fotrem) vědět, že "it's not me"
      teda Martin už nic psát teda nebude? slyšela jsem správně?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam