• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CYBERKOTLIK: Von umírá tak nějak od prvního dílu a furt je živej. Ten je ještě přežije všechny.
    ARAON
    ARAON --- ---
    MINERWA: No to si jenom myslíš, že nemluvíš. Ale ve skutečnosti to odpovídá na tvojí otázku.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    TRIPLT: diky, uz se to vyjasnilo kdyz si konecne zacli rikat jmenama.
    Ja mel za to ze v poslednim dile kral umrel a z ni je nova queen a ted se ukazuje, ze dej posledniho dilu vlastne k nicemu nebyl:))
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CYBERKOTLIK: Nova herecka Rhenyry :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ted sem to pustil a ta buchta co na zacatku rodi to je jako zas kdo? rikaj ji princess, ale tam zadna princezna predtim nebyla ne?
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEVADA_: neni to stejny jako u Cersei, tam se s privretim oka dalo rict, ze se holt deti podaly po matce, tadyneni nikdo, na koho se takhle mohly podat.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    IOM_NUKSO: Je to princezna vychovaná k přesvědčení, že je výjimečná mezi výjimečnými. Proč by se omezovala? Ostatně, je to stejný problém jako v GoT u Cersei (on GRRM v ději Písně vykrádá sám sebe docela dost).

MINERWA: Tam bude problém hlavně v tom, že v GoT scenáristé byli dementi (a v HotD k takovým dementním zkratům mají našlápnuto taky docela dost).
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Uf, tak kdyz s bilovlasym manzelem porodim prvni hnedovlase, tak stopnu ten sex s hnedovlasym, ne? A nerodim uz treti hnedovlase, tohle je tak mimo zapletka :facepalm:
    A tedy cekala jsem, ze Viserys uz bude v tomhle dile mrtvej a zacne tam neco poradnejsiho nez dramaticke porody.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ARAON: hlavní problém bude, že o knize vůbec nemluvim
    ARAON
    ARAON --- ---
    MINERWA: Tak tam bude ten hlavní rozdíl v tom, že zatímco první událost byla v knize, ten zbytek už ne.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MORGYSZ:
    taky mě napadlo, že nějakýho targaryena spálí jedině oheň velikosti Vhagara :))
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    MINERWA:
    Dostalas mě. No, tak může to být scénáristický laps (jako třeba když v Harrym Potterovi byl od třetí knihy ten plánek ukazující všechny možné i nemožné lidi na hradě pod pravým jménem, ale to, že tam pobíhá člověk, co má být mrtvý, nikdo neřešil). Anebo má Dany nějaký plugin 2.0?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MORGYSZ:
    jeden zázrak je ok, ale co pak ten zázrak, jak skrze ní malí dráčci chrlili oheň, nebo jak shodila ty mísy s olejem a zapálila dothraki?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Celkem rychle jsem si zvykl na casting. Předlohu jsem nečetl, ale ti felčaři, jsou snad placený konkurencí - ale holt magie nenahradí penicilin - vyjimaje johna snowa. Trochu stereotyp, že oválná tvář krále a post-otto hand tlouštík znamenají měkkost a dobromyslnost - vyjimaje císařák. Vlastně mě je líto Kraba, že neměl žádný background.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Špatné rozhodnutí jsou základ dramatu. Nicméně jsem rád, že je to lepší než poslední 3 sezóny GoT. Ale je to to o dvě třídy horší než prvních 5 sezóny GoT. Jestli nesedí počet sezón, nepsal jsem to s encyklopedií v ruce.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    NORDSSON: no, ono je jich tam vic...
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    Asi je na case si priznat, ze Rhaenyra je proste blba...
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    MINERWA:
    Oni by neměli být fireproof, mají jen zvýšenou toleranci vůči horku a ohni obecně. GRRM někde psal, že to, že Dany přežila tu pohřební hranici, bylo rovno zázraku.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    jaktože Lena shořela? protože je targaryen jenom napůl? aby byl targaryen fireproof, musí být otec a matka sourozenci? díky
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NORDSSON: no, to evidentne nemel, kdyz si ta je mrtva ex stezovala, ze s ni vubec nechrape:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam