• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      CYBERKOTLIK: Von umírá tak nějak od prvního dílu a furt je živej. Ten je ještě přežije všechny.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      TRIPLT: diky, uz se to vyjasnilo kdyz si konecne zacli rikat jmenama.
      Ja mel za to ze v poslednim dile kral umrel a z ni je nova queen a ted se ukazuje, ze dej posledniho dilu vlastne k nicemu nebyl:))
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      CYBERKOTLIK: Nova herecka Rhenyry :)
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      ted sem to pustil a ta buchta co na zacatku rodi to je jako zas kdo? rikaj ji princess, ale tam zadna princezna predtim nebyla ne?
      IOM_NUKSO
      IOM_NUKSO --- ---
      NEVADA_: neni to stejny jako u Cersei, tam se s privretim oka dalo rict, ze se holt deti podaly po matce, tadyneni nikdo, na koho se takhle mohly podat.
      NEVADA_
      NEVADA_ --- ---
      IOM_NUKSO: Je to princezna vychovaná k přesvědčení, že je výjimečná mezi výjimečnými. Proč by se omezovala? Ostatně, je to stejný problém jako v GoT u Cersei (on GRRM v ději Písně vykrádá sám sebe docela dost).

MINERWA: Tam bude problém hlavně v tom, že v GoT scenáristé byli dementi (a v HotD k takovým dementním zkratům mají našlápnuto taky docela dost).
      IOM_NUKSO
      IOM_NUKSO --- ---
      Uf, tak kdyz s bilovlasym manzelem porodim prvni hnedovlase, tak stopnu ten sex s hnedovlasym, ne? A nerodim uz treti hnedovlase, tohle je tak mimo zapletka :facepalm:
      A tedy cekala jsem, ze Viserys uz bude v tomhle dile mrtvej a zacne tam neco poradnejsiho nez dramaticke porody.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      ARAON: hlavní problém bude, že o knize vůbec nemluvim
      ARAON
      ARAON --- ---
      MINERWA: Tak tam bude ten hlavní rozdíl v tom, že zatímco první událost byla v knize, ten zbytek už ne.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      MORGYSZ:
      taky mě napadlo, že nějakýho targaryena spálí jedině oheň velikosti Vhagara :))
      MORGYSZ
      MORGYSZ --- ---
      MINERWA:
      Dostalas mě. No, tak může to být scénáristický laps (jako třeba když v Harrym Potterovi byl od třetí knihy ten plánek ukazující všechny možné i nemožné lidi na hradě pod pravým jménem, ale to, že tam pobíhá člověk, co má být mrtvý, nikdo neřešil). Anebo má Dany nějaký plugin 2.0?
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      MORGYSZ:
      jeden zázrak je ok, ale co pak ten zázrak, jak skrze ní malí dráčci chrlili oheň, nebo jak shodila ty mísy s olejem a zapálila dothraki?
      RUDOLF
      RUDOLF --- ---
      Celkem rychle jsem si zvykl na casting. Předlohu jsem nečetl, ale ti felčaři, jsou snad placený konkurencí - ale holt magie nenahradí penicilin - vyjimaje johna snowa. Trochu stereotyp, že oválná tvář krále a post-otto hand tlouštík znamenají měkkost a dobromyslnost - vyjimaje císařák. Vlastně mě je líto Kraba, že neměl žádný background.
      RUDOLF
      RUDOLF --- ---
      Špatné rozhodnutí jsou základ dramatu. Nicméně jsem rád, že je to lepší než poslední 3 sezóny GoT. Ale je to to o dvě třídy horší než prvních 5 sezóny GoT. Jestli nesedí počet sezón, nepsal jsem to s encyklopedií v ruce.
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      NORDSSON: no, ono je jich tam vic...
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      Asi je na case si priznat, ze Rhaenyra je proste blba...
      MORGYSZ
      MORGYSZ --- ---
      MINERWA:
      Oni by neměli být fireproof, mají jen zvýšenou toleranci vůči horku a ohni obecně. GRRM někde psal, že to, že Dany přežila tu pohřební hranici, bylo rovno zázraku.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      jaktože Lena shořela? protože je targaryen jenom napůl? aby byl targaryen fireproof, musí být otec a matka sourozenci? díky
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      NORDSSON: no, to evidentne nemel, kdyz si ta je mrtva ex stezovala, ze s ni vubec nechrape:))
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      Will GRRM change the ending?
      George R. R. Martin Says the Book Ending Will Be Different Than the Show. There is good news for fans of Game of Thrones TV series is that the ending for the HBO TV show won't be the same ending for the novels.11. 7. 2022
      IOM_NUKSO
      IOM_NUKSO --- ---
      MORGYSZ: ano. Nez jsem si spojila, kdo je to Otto a ze je to hand a pak jeste s tim ksichtem, tak mi to trvalo skoro 3 epizody. A ten aktualni hand je uz uplne marnej, vypada jako tuctovej sluha.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam