• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    HERMAN85
    HERMAN85 --- ---
    Plus proč mají tři pokrevně spříznění Targaryeni s třema “nesvětlejma” protějškama tři sadičky naprosto odlišnejch, ale mezi sebou identickejch sourozenců? The seed is strong jednou u toho rodu, podruhý u jinýho, ale jakmile se narodí jedno děcko, jeho sourozenci budou vypadat stejně? Wtf…
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Jo a taky me sere, ze z rebelskyho Daemona je najednou umirnenej tatik. Snad se to jeste napravi, ale uz je malo dilu k nadeji, ze to bude lepsi :(
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    JADE: manzelka Daemona je prece ta lady Leana, kterou si mel Viserys vzit jeste jako 12 letou. Cely me to zklamalo. Alcock to hrala lip, mela uplne jinou energii nez tahle.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    já mám smíšené pocity, a proto si to pustím ještě jednou
    možná to je jenom o zvyku
    JADE
    JADE --- ---
    jj naprosta picovina, uplne mi v tom udelali bordel a definitivne me to prestalo bavit...
    pochopil jsem max ze jsme preskocili 10 let a nektere postavy vypadaji stejne, nektere zestarly a nektere uplne jinak...pak jsou tam naprosto nove ktere se vzaly kde ? jako ta manzelka Daemona ? wtf...naprosta slatanina, k cemu tedy byly ty predchozi dily o nicem ?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    tvl dalsi porod, ty se uz uplne zblaznili:))

TRIPLT: me to uz definitivne prestalo davat smysl, nevim kerej mladej je ci syn, ktera ta cernoska je ci dcera, uz to beru jen jako povidky, ktery na sebe nijak nenavazujou:))
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MINERWA: Jj ta herecka mi k te predchozi vylouene sedla. Kazdopadne by to zvladli urcite i bez te vymeny... imho to nebylo potreba.

Jinak se to uz aspon nejak rozjizdi... asi prvni dil, ktery byl snad i napinavej :O
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ARAON: odpovídá to na otázku, jestli víš, co je to přenesený význam, třeba teď budu křičet:"NESER MĚ!" ;)

TRIPLT: mně připadá chvílema, že je tý původní dost podobná, ale spíš za to může make-up
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CYBERKOTLIK: Von umírá tak nějak od prvního dílu a furt je živej. Ten je ještě přežije všechny.
    ARAON
    ARAON --- ---
    MINERWA: No to si jenom myslíš, že nemluvíš. Ale ve skutečnosti to odpovídá na tvojí otázku.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    TRIPLT: diky, uz se to vyjasnilo kdyz si konecne zacli rikat jmenama.
    Ja mel za to ze v poslednim dile kral umrel a z ni je nova queen a ted se ukazuje, ze dej posledniho dilu vlastne k nicemu nebyl:))
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CYBERKOTLIK: Nova herecka Rhenyry :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ted sem to pustil a ta buchta co na zacatku rodi to je jako zas kdo? rikaj ji princess, ale tam zadna princezna predtim nebyla ne?
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEVADA_: neni to stejny jako u Cersei, tam se s privretim oka dalo rict, ze se holt deti podaly po matce, tadyneni nikdo, na koho se takhle mohly podat.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    IOM_NUKSO: Je to princezna vychovaná k přesvědčení, že je výjimečná mezi výjimečnými. Proč by se omezovala? Ostatně, je to stejný problém jako v GoT u Cersei (on GRRM v ději Písně vykrádá sám sebe docela dost).

MINERWA: Tam bude problém hlavně v tom, že v GoT scenáristé byli dementi (a v HotD k takovým dementním zkratům mají našlápnuto taky docela dost).
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Uf, tak kdyz s bilovlasym manzelem porodim prvni hnedovlase, tak stopnu ten sex s hnedovlasym, ne? A nerodim uz treti hnedovlase, tohle je tak mimo zapletka :facepalm:
    A tedy cekala jsem, ze Viserys uz bude v tomhle dile mrtvej a zacne tam neco poradnejsiho nez dramaticke porody.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ARAON: hlavní problém bude, že o knize vůbec nemluvim
    ARAON
    ARAON --- ---
    MINERWA: Tak tam bude ten hlavní rozdíl v tom, že zatímco první událost byla v knize, ten zbytek už ne.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MORGYSZ:
    taky mě napadlo, že nějakýho targaryena spálí jedině oheň velikosti Vhagara :))
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    MINERWA:
    Dostalas mě. No, tak může to být scénáristický laps (jako třeba když v Harrym Potterovi byl od třetí knihy ten plánek ukazující všechny možné i nemožné lidi na hradě pod pravým jménem, ale to, že tam pobíhá člověk, co má být mrtvý, nikdo neřešil). Anebo má Dany nějaký plugin 2.0?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam