• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      STARDAY
      STARDAY --- ---
      IOM_NUKSO: taky mi to prijde! navic mi prijde trochu chucpe, ze non binary person hraje zenu, kdyz kdyby to bylo naopak, tak je cely woke internet rozzureny, ze proc neobsadili non-binary person. prislo mi, ze mezi milly alcock a smithem to proste jiskrilo, ta scena v bordelu mi prisla sexy, ale tady nebylo nic. zadny emoce
      IOM_NUKSO
      IOM_NUKSO --- ---
      Alcock to hrala imho tedy mnohem lip, tahle nema zadnej elan, energii ani charisma Targaryana. To uz ten drive pomlouvanej herec Viseryse to davno zacal zvladat lip.
      No a mezi ni a Smithem to vubec nejiskri a i presto, ze to tocili v uplny tme, tak bylo videt, jak se do toho ti chudaci herci musej tlacit.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      CYBERKOTLIK: hej, doktor hause je výbornej seriál!! sice jsem viděla jenom pár dílů, vždycky mě ale velice pobavily, a fakt jsem ráda, že ta s tim dawnowým syndromem už tak není, vypadá to míň disney
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      JADE: v got by hlavne nevystridali jedinou trochu sympatickou herecku v pulce serie za dalsi z rady anonymnich sedivejch mysi (kterou si pak navic clovek plete s jeji tchyni tvl.))

Kazdopadne tam skocilo na konci jmeno scenaristy a je to nejaka zenska (co ma za sebou akorat dr House, lol).
      Takze to je asi duvod, proc sou tam porad dokola debilni porody svatby a pohrby - a kdyz se tam bojuje, tak je to jak v grotesce (napr. se dva typci do sebe opiraj mecema a desne tlacej:))
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      JADE: to by šlo, ale zatím tam nikdo nevymyslel dračí opratě pro jednorukýho jezdce
      MINERWA
      MINERWA --- ---

Dal bys jedno své oko za nejstaršího a největšího žijícího draka?

Instrukce:
      "Kdybys žil v Západozemí."

15 hlasy od 15 respondentů

JADE
      JADE --- ---
      ja bejt tatka kral, tak mi jebne vosedlam armadu draku a spalim ten incestni smejd na popel :P bylo by to fine :D
      JADE
      JADE --- ---
      tma jak v prdeli a ani kozy neukazou...je to fakt nuda...v GoT by to nechali odpichat tu mladou autistku s ceckama venku...:S
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      STARDAY: Koukal jsem na to ted vecer, kdyz mam doma tmu a uplne bez problemu. Prave jsem si rikal, ze konecne zacali tocit nocni sceny opravdu v noci a ne trapne v poledne s tmavym filtrem.
      ANGELFREE
      ANGELFREE --- ---
      teda ale stašně se to vleče, měli to celé dát do 8 dílů, aby to víc odsýpalo
      IOM_NUKSO
      IOM_NUKSO --- ---
      MINERWA: jj sorry, jsem slovenka, tak tu gramatiku nekdy nedavam. Ano, zatim nejlepsi dil!
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      IOM_NUKSO: lol "zetmění", oni zatím jenom nevědí, že točit v šeru je hodně blbej nápad
      je to o něco světlejší než bitva o Zimohrad
      ale jinak jsem z dílu nadšená
      IOM_NUKSO
      IOM_NUKSO --- ---
      To si budu muset pustit az po zetmeni,nic nevidim
      SWALLOW2
      SWALLOW2 --- ---
      Tak za mne zatim nejlepsi dil. Sice jsem nic nevidel, coz ale po predchozich dilech beru jako velke plus :)
      STARDAY
      STARDAY --- ---
      by me zajimalo, jestli na nejakych novejsich televizich to je videt dobre, nebo ne.
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      Kinematografie začala érou němého filmu a skončí érou filmu slepého, tyjo. Tenhle díl byl tak černej, že by vyšlo nastejno pustit si ho v rádiu.
      IOM_NUKSO
      IOM_NUKSO --- ---
      MINERWA: to bylo asi divadlo pro divaka, ale jebly no :D
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      Mě by zajímalo, jakej smysl má dát na vykonavatele nebo prostě tajného služebníka etc. svůj podpis? (odznak stejnýho brouka, co má v hůlce) Nebo jde o nějakej trendy merch z přístaviště?
      HERMAN85
      HERMAN85 --- ---
      CYBERKOTLIK: to mam a hbo se mi seka stejne (ostatni streamy bez problemu)
      MCD
      MCD --- ---
      NORDSSON: HBO Max v Android TV Philips (nějakej starší model, mám ji šest let). Co popisuješ se mi stávalo zpočátku v HBO GO appce (sideloadnuté mobilní verzi, protože ještě nebyla verze, která by do té televize vlezla, a pak i v ofiko TV verzi), ale nějakých pár let už zcela bez problémů.
      AMNA
      AMNA --- ---
      CYBERKOTLIK: ono by skoro stačilo, kdyby ta naše televize uměla AirPlay, ale to umí až novější modely. na HDMI bych zase potřebovala hub, páč mam jenom usb-c a to už je prostě příliš mnoho řešení něčeho, co má prostě fungovat na jedno tlačítko :)))
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam