• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    SITH
    SITH --- ---
    JADE: mad king bude až pár generací později
    JADE
    JADE --- ---
    no prosim, konecne nejaky vzruso...
    nejaky faktograf...Aegon II. je tedy "mad king", nam jiz znam z GoT mam v tom rodokmeni bordel...nebo jeho nejaky deda, strejda ?! dekuji...
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SOFIJKA: jj omlouvam se.
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    SOFIJKA: klid, on se Cyberkozlik vzdycky diva zasadne na serialy, ktery nesnasi.
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    CYBERKOTLIK: prosimtě nech to bejt. je úplně jasný, že od začátku byl plán danej: všichni, kdo jsou už na začátku příběhu dospělí (t.j. Daemon a starší + teda Criston Cole), jsou hraní celou dobu jedním hercem a případně postaršováni a ti, kdo jsou na začátku děti, t.j. Rhaenyra a mladší, jsou při vstupu do dospělosti vyměněni za nový herce - těch změn bylo od šestýho dílu hodně, to samý se teď děje ještě tý další generaci, která skokově roste. navíc, co se týče Rhaenyry a Alicent, tak to bylo přesně po 5 dílech na obě herečky, nějaká snaha tam někoho prostrkat z toho vůbec vidět neni.

a pořád se ohánět tim, že nevíš, kdo je kdo, když to tam každej díl opakujou, aby to každej divák pochopil, to se snad musíš naschvál snažit.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    CYBERKOTLIK: IOM_NUKSO to je obráceně, špatná/nebinární je prej ta herečka starší, s čímž tady nesouhlasím už nějakou dobu
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    HITOMI: ja teda ano (mam gulas:)

To potomstvo fakt nejsem schopny vnimat a ty jmena taky ne, pamatuju si akorat Daemona, jinak jsou ty jmena totalni chaos. Takze me prislo ze vymenili akorat ji - tu kralovnu sem ani nepoznal, ze je jina:))
    A tim padem mi ta snaha prisla takova ocivina - jedina osoba co jsem rozpoznal ze vymenili je spatna herecka za dobrou + pak se tu na nyxu doctu, ze ta spatna je nebinarni - takze to se na prvni dobrou jevilo jako jediny mozny duvod, proc je vymenili:
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    CYBERKOTLIK: pritom to obe zahraly naprosto skvele :D tech vyrazu ve tvari stridaji hodne, ta hra i s jemnejsi mimikou je na tom prave skvela a doste presne odrazi i to prostredi, ve kterem zijou, kdy je markantni rozdil mezi tim, co davaji najevo v soukromi a na verejnosti.

Vymenili princeznu, kralovnu a vsechno potomstvo, tzn. hodne podstatnou cast castu. Stale nechapu, jak v tom muzes videt nejakou snahu o obsazeni nejake osoby.
    U Dareona asi byli lini a zjevi se pozdeji, protoze se flakal nekde v Rovine a nechtelo se jim hledat dalsi herce. A asi by v tom meli divaci gulas, coz jak vidno maji uz ted :D
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    HITOMI: to jsem tedy nepostrehl - prijde mi, ze se obe tvari porad stejne.
    Vetsinu asi ne - ty vyrazny dulezity osoby typu kral, jeho manzelka i bratr, ten puvodni pobocnik - vsichni zustali stejni herci. Takze krom ni asi nekoho jeste vymenili, ale vetsinu??

NEVADA_: promin, ale tohle tu snad nemame zapotrebi ne? Ja trpim zasti proti minoritam asi tak stejne jako ty jsi putinofil. Ja ti ponechavam plne pravo k tomu, at se ti ta serie libi, a ty mi prosim doprej at se mi nelibi...neni to snad hned duvod se kvuli tomu urazet.
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    House of the Dragon may undo Game of Thrones’ ending through prophecy - Polygon
    https://www.polygon.com/23399493/house-dragon-game-thrones-endings-timeline
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    HITOMI: To víš, to je tak, kdy se "divák" tak soustředí na svou zášť vůči minoritním skupinám, až vůbec nevnímá děj a jen hledá důvody k rádoby kritice.
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    Hele ja myslim, ze my se tady v Cesku nemuzeme povazovat za cilovou skupinu posledniho dilu. Zjevne to melo cele hlavne sokovat vzhledem rozpadajiciho se Viseryse. Ale my jsme na takovy pohledy uz nekolik let zvykli diky te zombie na nasem Hrade, takze nas to nechava chladnymi a vsimame si proto vic vseho nepovedeneho okolo... ;-)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    CYBERKOTLIK: myslím, že tam bylo hodně dobře vidět, jak neupřímná ta slova o usmíření byla.

Plus ještě ta změna hereček, rozhodně bych neřekla, že je to o obsazení nějaké non binary osoby, když tam vyměnili většinu castu.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    STARDAY: tady mas misto jednoho znasilneni tri porody. Ale zas se mi libilo, ze ten mladej vubec nechapal, co matka resi, nejaka sluzka ty vole:)

SILECIA: tahle mi prijde ze ma porad jeden unyly vyraz, a vizualne si ji teda pletu spis s tou jeji tchyni a vzdycky mi chvili trva, nez poznam, ktera z nich tam zrovna je.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    GANDHI: nee, to byl prece moon tea proti otehotneni, rozhodne to nebylo nic smrtelnyho :))
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    CYBERKOTLIK: Vizuálně jsou si ty herečky podobné hodně, ale nejsou schopné zahrát jednu osobu, uplně jinej vibe.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    STARDAY: jj, ten cajik byl asi pouze na uklidneni, protoze v rozruseni nabizime horky napoj:p
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    CYBERKOTLIK: ta byla hlavne pekne nahovno, v GoT bysme videli znasilneni a tady se musime odhadovat, jestli ji zvednul sukni nebo co jako se stalo
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    STARDAY: aha, me tenhle co tam mel tu ne moc vyjasnenou scenu prisel opticky o dost mladsi nez ten s tim okem, takze sem za naslednika povazoval jeho:) btw teda ta scena kralovna vs sluzka to byla taky dobra cervena knihovna:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam