• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARZAModré zóny v Praze - tipy a triky jak na ne
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    HROCHOPANDA: Jde o to jak moc casu a energie se ti chce investovat do toho abys spravni organ presvedcil ze prestupek se nestal ...
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    HROCHOPANDA: Imho prestupek se nestal, jedna se o stale stejne vozidlo, a parkovani bylo zaplaceny. Jen policajtum se to hrube libit nebude. Resil bych to s technicakem v ruce, ale pokud na to neuslysej asi bych si zazadal o slouceni prestupku ...
    HANZO
    HANZO --- ---
    HROCHOPANDA: můžeš požádat o sloučení všech přestupků do jednoho. Pak je to myslím max 2k czk
    HROCHOPANDA
    HROCHOPANDA --- ---
    Nemá někdo zkušenosti s tím, jak nejlíp postupovat, když se mi povedlo po ztrátě a výměně SPZ zapomenout na nahlášení trvalé změny Resp. Online jde nahlásit změna jen dočasná, ale když pak do 2 týdnů zapomenete dojít k okýnku, tak vám po dvou měsících začnou chodit pokuty, který vám to tak nějak připomenou, ehm. Moje otázka je: Jak nejlíp argumentovat na policajtech? Dokážou třeba po zaplacení jedný pokuty odpustit zbytek, když jsem fakticky parkování uhrazený měl, jen teda neseděla SPZ? Máte někdo podobnou zkušenost? Děkuju!
    HANZO
    HANZO --- ---
    KOUDI: máš požádat o sloučení všech do jednoho přestupku
    KOUDI
    KOUDI --- ---
    ZRIZENEC: aby jsi nedopadl jako já po půlroce začaly chodit pokuty skoro každý den. Před odvoláním je nutné vše zaplatit a i při odvolání si na Vás udělají čas tak za půl roku....
    MVEK
    MVEK --- ---
    A to druhé místo mě právě dneska dostalo, kdy jsem měl problém vyjet směrem na Olbrachtovu, protože tam vždy někdo z ní suverénně najel.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Je humorné, jak na některých místech s vyznačením modrých zón ubrali místa na parkování (třeba tady ve vilkách: https://en.mapy.cz/...4629440&y=50.0477380&z=17&pano=1&pid=56097329&yaw=1.070&fov=1.257&pitch=0.266), zatímco jinde přidali, ačkoliv to odporuje zákonu, protože v dvousměrné ulici zůstává volný jen jeden pruh: https://en.mapy.cz/...4420301&y=50.0418773&z=18&pano=1&pid=56084149&yaw=2.854&fov=0.507&pitch=-0.042

Ano, fotky na Mapách jsou ještě staré před rozšířením. Na prvním odkazu je dneska žlutou čárou zakázáno parkování na jedné straně (a samozřejmě před vjezdy) a jinak tam už zóny nejsou, ale s jejich rozšířením v sousedství to takto vykreslili, na druhém odkazu je fialová zóna na obou stranách ulice, jak ukazuje samotná mapa.
    KACIR
    KACIR --- ---
    CUKI: Za dvacku na P+R u Nádraží Holešovice a dvě stanice tramvají...
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    ADAMFC: Aha. Tak to beru jako "neproveditelne". :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    FERRENC: musis zaplatit v jiny casti plnou cenu :)
    GREVE
    GREVE --- ---
    CUKI: Ano, offline mobilní verze Mapy.cz. Zkus aktualizovat.
    CUKI
    CUKI --- ---
    GREVE: to je divný mě se nezobrazujou v žádnym měřítku...
    Bavíme se o offline verzi?
    GREVE
    GREVE --- ---
    CUKI: V mobilu jsou zóny taky.
    CUKI
    CUKI --- ---
    AQUARIUS: dík úplně jsem na to zapomněl. Používám to jen v mobilu a tam není základní, ale turistická mapa...
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    CUKI: já používám mapy.cz, tam informace o zónách jsou, stačí kliknout na barevnou čáru.
    CUKI
    CUKI --- ---
    kde zdarma parkovat v Holešovicích poblíž La Fabriky? Jde parkovat ještě pod Libeňským mostem? Jde mi o parkování večer kvůli koncertu. Tedy od 18 hodin dále, jestli se dá v nějaké barvě takto parkovat?
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    ADAMFC: Díky. Potom by mě zajímalo jak to udělat? Když je to na majitele a ten musí mít trvalé bydliště na jedné adrese? :) Tzn. řeší se to přes nějakou plnou moc, že jedno auto užívají dvě osoby?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    FERRENC: ano, jde to
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    Nevíte, prosím, jestli je možné mít na jedno auto více parkovacích karet, resp. více oblastí? Díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam