• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    87HIGHFLYERPerly a nesmysly z novinových diskuzí aneb HLAS LIDU
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Na FB ČT24 se rojí dobří lidé...

Lucia Valná: ..."Slušný člověk nepotřebuje NIC, co bylo vyrobeno v USA. Navíc USA nemá žádné právo vůbec obchodovat v Ruské federaci, když to zákon zakáže. Nehledně na tom, že Čínské, nebo i Ruské výrobky a služby jsou nesrovnatelně kvalitnější, než americké šmejdy, co nic nevydrží... Já jsem pro vyvlastnění amerických firem a jejich představitele na dlouhá léta zatknout. Proč by američané měli ožebračovat ruský lid?"

Lucia Valná: Ten kdo se byť jen náznakem zastane ukrajiny a není na straně pana prezidenta Putina je duševní mrzák a nemá na světě co pohledávat! Rusko je moderní, významná velmoc... Oproti úpadkovým a zaostalým USA...

Carnivorous Vulgaris ROSÍM SDÍLEJTE.PROSBA OBYVATELŮ KRYMU!!!
    Nyní na Krymu probíhají události, které se zapíší do historie. Krymské obyvatelstvo, spolu s policií a vnitřními jednotkami, stejně jako členové Ruska hájí suverenitu Krymu..Přátelél,to co čtete na internetu a co ukazují prodejné TV-Nevěřte tomu.!!!.. Lidé Krymu...drtivá většina... jasně podporuje, to co se momentálně děje v městech a vesnicích na Krymu... Na západ a na"nové" Ukrajině,se pokoušejí vše podat jako okupaci Ruskem... Žádám vás o poskytnutí informační podpory Krymu! .Pište na svých stránkách v sociálních sítích, řekněte přátelům ...V Krymu nyní přichází to, co chce lid!!!.... Jsme unaveni z 20. let utrpení a nepřirozeného způsobu života ...Dost bylo vysávání Krymu Kyjevem!!! ...Obyvatelům Krymu došla trpělivost,pohár přetekl! ....Nemáme žádné jasné rozdělení na Krymu na základě národnosti, jsme, Rusové, Ukrajinci, Krymští Tataři, Čečenci, Arméni, Ázerbájdžánce, Krymská Karaimové- ale my všichni obyvatelé Krymu se nerozdělujeme...Nechceme již žít pod ekonomickou anarchií Kyjeva.... Nemůžeme nevidět, že to dostali k moci bezohlední lidé, kteří tam už byli, a v němž se Ukrajina stala horší a horší. ...MY JE NEPŘIJÍMÁME!!
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    OLTSKUL:

Vaše názory - 1208 příspěvků
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Lidi jsou asi naštvaní, ztratili smysl života...
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    každopádně to tam dost prořídlo, půlka příspěvků je smazaných. //on to někdo všechno čte? kolik mu za to platí? ..

Anna Machačová, Hradec Králové
    Úterý, 25.února 2014, 21:07:42 |
    Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    +31

Protestuji proti cenzuře a omezování svobody slova na portále Novinky.cz
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    OLTSKUL: hodnotné názory zapadly...lol
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---

Novinky omezují tlachání v Názorovém fóru – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/internet-a-pc/327969-novinky-omezuji-tlachani-v-nazorovem-foru.html

DAN9K
    DAN9K --- ---
    Mně přijde skoro až podezřelý, že na otázky, které jsou 50 na 50 jsou správné odpovědi asi 30%. To by znamenalo, že nikdo neví správnou odpověď, všichni tipují a neskutečnou náhodou skoro všichni špatně... fakt nechápu tu Malajsii třeba, 15% správných odpovědí na otázku typu ano/ne, to je úplná blbost.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JORIM: Díky za odkaz. Něco je fakt neuvěřitelný, jako třeba to s těmi lasery. Ukažte mi prosím jednoho člověka, jednoho jediného, který by si myslel, že má laser něco společného se zvukovými vlnami. Víc než půlka? To se opravdu museli ptát v domově důchodců lidí s alzheimerem.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DAN9K: zeptej se kojenců a dětí do deseti let a na druhý straně důchodců se stařeckou demencí, do toho promítni zbejvající kretény a máš 30% populace jak vyšitejch:)
    JORIM
    JORIM --- ---
    PATISLAV: DAN9K: Zapomněl jsem ještě odkaz, je tam toho víc:
    What Americans Don't Know About Science - Eleanor Barkhorn - The Atlantic
    http://www.theatlantic.com/education/archive/2014/02/what-americans-dont-know-about-science/283864/
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    Já nějak nechápu, jak je tohle možný. Jako já vím, že znalosti lidí jsou tristní, ale tohle považuju tak nějak za takovou základní znalost. Něco jako 1+1 jsou 2 a že jedna třetina lidí v Evropě to jako neví....naprosto nechápu...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JORIM: tím se mnohé vysvětluje, děkuju.
    JORIM
    JORIM --- ---
    PATISLAV: Dohledal jsem ten původní výzkum. Problém je v tom, že Evropa dopadla ještě o něco hůř:
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Panebože :)

Tady pro změnu kontruje někdo, kdo ví, jak se věci mají... nebo ne?

Daniel Srdce, Březová
    Sobota, 15.února 2014, 18:15:03 |
    Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    -4

To není teorie, to je fakt, zkuste ve vesmíru najít něco staršího jak 4mld let. :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Čeští yntelygenti reagují....

Diskuse ke článku: Každý čtvrtý Američan netuší, že Země obíhá kolem Slunce – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...-kazdy-ctvrty-american-netusi-ze-zeme-obiha-kolem-slunce.html§ionId=744

Radek Tureček, Moravany
    Sobota, 15.února 2014, 18:05:09 |
    Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    +10
    To že země obíhá kolem slunce je prokázaný fakt. To že vesmír započal velkým třeskem je jen teorie na principu budiž světlo.

Jiří Jagoš, Praha
    Sobota, 15.února 2014, 18:05:59 |
    Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    +14
    tak to mi krasne potvrdilo co si o tom kontinentu myslim
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    lidé na Ukrajině si prošli většími hrůzami než my, válka,všechno rozmlácené na hadry,před válkou Stalin-hladomory. promluvte s nějakým Ukr. je jich u nás dost,a i velice chytrých, s diplomy. jen jim prokrista nepřeju aby s nimi potom Unie zametla jak námi. vše nám plánovaně zničili,je z nás laciná ubohá kolonie.
    (23. 01. 2014 13:16)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    A pujde to euro ještě výš...nevěřím, že to zustane u 27 korun. Slováci mají 30 korun za euro...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Singer je prase nenažraný. S konfiskovat mu veškerý majetek a vyluxovat mu všechny účty a pak bych ho nahnala do kaufu za kasu,aby věděl jak maká 60% lidí v tomto státě.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    vidim to asi tak, ze zednar Singer dostal rozkazem od dalsich zednaru a eurozednaru oslabit korunu, neb se jim nelibilo, ze nase mena je prilis silna. Je jasne, ze tohle jelito muselo rozkaz vyplnit, jinak by letelo. Doufam, ze v CR euro nikdy nebude zavedeno. (
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam