http://zpravy.aktualne.cz/...bylo-jiste-pomohlo-pocasi/r~9c6e6a48ec9311e3bc790025900fea04/v~diskuse/
Olda Říha • před 19 hodinami
Kdyby se pan historik zajímal skutečně o historii, doneslo by se mu, že vylodění v Normandii bylo politicky tolerováno ze strany Německa a proto se všechny zálohy nacházely v dostatečné vzdálenosti, aby toto vylodění nepřekazily. A vzlétly jen dvě stíhačky....stejně jako 11. září. 2001. To je ale náhoda :-)
Zdenek B. • před 19 hodinami
Nechápal jsem, jak mohl někdo napsat takovou propagandistickou slátaninu dokud jsem se nepodíval na jméno autora - Gazdík.
Američané si dnes s pomocí Hollywoodu uzurpují zásluhy na úspěchu vylodění. Poněkud se zapomíná, že se vyloďovali na dvou plážích z pěti. Jejich sláva je ovšem podložena masakrem na pláži Omaha, která byla způsobená těžkým terénem a především velmi špatnou přípravou.
toňula hubený • před 21 hodinami
Pokud autor srovná americkou pomoc Evropě proti Hitlerovi se "záchranou" Jugoslávie, tak se mi dělá zle od žaludku. Ta pomoc Jugoslávii spočívala ve vybombardování Srbska, které bylo svého času naším prezidentem označováno jako humanitární. Přesto způsobilo Srbsku obrovské škody a bohužel i ztráty na životech civilistů. Spoluúčast Česka na bombardování Srbska je a navždy bude černou skvrnou na pověsti našeho národa. Americká invaze skončila odtržením části Srbska, které je dnes bráno jako něco samozřejmého a nutného, ale je to jen velká lež...
Michal • před 21 hodinami
válku vyhrálo Rusko...tady ti lízači amerických zadků jsou neuvěřitelní...
.... ad libitum, ad nauseam...
Prosím vás - že jsou to placení kremboti a nikolv skutečný odraz povědomí.