• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    Přes práci k duševní pohodě a proto teď Kelly pravidelně cviči a chodí na dlouhe procházky. Z prvu neměla příliš zájem, ale poté nám pomohl magický předmět, tenysový míček. Pro ten by se přetrhla. Zatím je moc brzo na nějaké výsledky, ale aspoň se nám nenudí.

    Dogpoint : Kelly a její nové vyžití - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=30HkOAxT-rA
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Hodím to zatím sem, protože tady to asi čte nejvíc lidí, které by to mohlo zajímat:

    Máti má barák na Mělníku (Mlazice, kousek od hlavního tahu na Českou Lípu, jezdí odtut tak cca jednou za 2 hodiny přímý bus do Prahy) stranou od ostatní zástavby s poměrně velkou zahradou (a nějakou tou stodolou) a zatím nezávazně shání nájemníka (případně pár, matku s dítětem a tak - do dvou pokujů v patře - spíš formou spolubydlení, nemá to samostatnou kuchyň a sociálky) se psem/psy - za nevelký peníz (dalo by se dohodnout třeba na 1500 měsíčně) a možností tam depozitovat psinec a kočičinec dle libovůle (třeba i přistavět nějaký ten venkovní kotec). Sama to dělat nechce - ráda cestuje a občas mizí z republiky i na měsíc - ale když by tam byla, tak by i přiložila pomocnou ruku k dílu (je státní zástupkyně, ale nějakou dobu žila u koní a piplala tam marody, takže tendence k tomu má a nějaké zkušenosti taky, ovšem pozor, neřídí a auto nevlastní). Za rok jde do důchodu a je to spíš dlouhodobé plánování budoucnosti (má staršího přítele a nechce na tom baráku jednou být sama), než nějaká akční záležitost - spíš je to o tom, že kdyby to někoho zaujalo, mohl by se přijet podívat, pokecat, jestli si padnou do noty a tak. Máti je trochu magor a občas si věci představuje jak Hurvínek válku, ale kdyby někdo chtěl bydlet na venkově a mít zvěřinec, tak ten prostor na to je ideální a soužití s ní není nereálné (a veškeré potomstvo má vlastní bydlení a nehodlá ho opouštět :)).

    Takže kdyby to někomu přišlo v dlouhodobé perspektivě zajímavé (nebo by věděl o někom, komu by přišlo), ozvěte se mi a můžem to probrat blíž, stavit se tam mrknout a tak.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    TRIKSTRA: Gratulace :)
    TRIKSTRA
    TRIKSTRA --- ---
    MATHEA: :)

    HYSTERIA: děkujem...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    HYSTERIA: a zase kousek od grébovky
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TRIKSTRA: GRATULUJU :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Hlásím, že právě přišla zpráva o tom, že Žvejka se již z dočasné péče "nevrátí" :) tímto novým páníčkům přeju, ať jim dělá jen radost:)
    http://www.dog-point.cz/zvejka
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Media pro nejbližší dobu :

    11.2.2012 - V časopise AHA! vyjde článek o pejscích z Limuz, včetně fotek.
    12.2.2012 - natáčení ČT1 o kauze Limuzy
    14.2.2012 - V časopise Psí Kusy vyjde celý článek o Dogpointu

    :)
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    mam same dobre zpravy. jednak limonada je cistotna, a chodi hezky ven, za druhy se zacina cim dal volneji pohybovat po byte a je cim dal zvedavejsi. dneska se prisla podivat na klikr trenink a dostala odmenu za to, ze se neboji byt blizko mych psu. hezky pribira a nema zadny problemy s travenim. proste jsme ok, a pokracujem dal :)
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    jinak tady jsem natocila jeji opatrne prozkoumavani terenu. ataky jak hezky papa kotatko maly.
    Untitled
    http://vimeo.com/36414949
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    reknete mi, co maj ty maly psi se skrinema :)

    presneji receno jeste s botnikama (a se skrinema.)
    (tohle je samozrejme Limonada von Limuzzy. zatim je u me v docasne peci, jinak kdybyste meli zajem o jeji adopci po doleceni a kastraci, piste 775 517 711)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: kroně=krosně :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Díky id OIIIK za darování konzerv (24 ks) a za to, že se s tím v kroně táhla přes půlku Prahy. Taky Díky Magdě a Pítrsovi, páníčkům našeho bývalého svěřence Sejdynky za darování granulek a věcí pro pejsky!


    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    sorry za spam, sem tady v diskuzích objevil samotnýho pejska [ OFFERINGNABÍZÍM: Smutný pes Bígl / Praha 2 Vinohrady ]
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    tak mě tak napadlo, nevyužili byste pár Rekonvalescent past pro psy? Mam doma asi dvě, jsou tedy rok prošlé(vzala jsem je v práci), ale imho by jim nic být nemělo, tyhle věci vydrží docela dlouho .
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    DRYADKA: se má taky fajnově :) Akorát mu to rozkoukávání trvá taky dýl...


    DRYADKA
    DRYADKA --- ---
    A jak se má vlastně Rampa? není o něm moc slyšt, moc hezký psík :-) Jinak všem chlupáčům z Limuz hodně štěstí! Jste úžasní, že jste se tak skvěle postarali :-)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: Tak Ytong pěkně přibírá, přibral už skoro dvě kila. Dnes byl na vyšetření na veterině, kvůli tomu, že nemá sestouplá varlata, takže byl objednán na kastraci. Jelikož má šelest na srdci, musel ještě podstoupit rentgen a ekg, jestli je vše v pořádku a nebud pro něj operace riskantní.

    Teď se právě probouzí po kastraci a všechno dopadlo dobře. Kouličky měl nesestouplé, měl je v bříšku. Bylo by pro něj zdravotně riskantní nechat je na místě.
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    TOY_BOX: Palec nahoru nestačí. Zkrátka moc moc moc držím palce i ty na nohou:)
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    tak, a ja jsem dam nejaky fotky Limonady z Limuz, kterou mam v docasne peci, ponevac mam ten pocit, ze se malo vi, jak je to hezkej a roztomilej pejsek :) (pokud jste uz videli, omlouvam)
    jednak ma nej oci a pohled



    ale i jinak je proste k sezrani :) vetsinu casu by nejradsi nekam zalezla pred lidma, kterejch se (stejne jako zbytku sveta) boji, proto jsem zvolila terapii hlazenim a divanim se na inspektora columba. kdyz to zabere u lidi, kterejm je zle, tak doufam, ze taky u psu.

    tady je fotka, jak se boji do kuchyne :) je hrozne placha, ale kdyz je uplny ticho, podnika kratky a opatrny cuchaci vylety po okoli :)

    dneska byla na male i velke sporadane venku (hura!:), snazim se ji to naucit, abych co nejvic usnadnila jeji adopci. stejne tak se mi prostrednictvim pozitivni motivace snazim, aby zapomnela na svy negativni zkusenosti a nevrcela na netvora a bankrota, dneska uz od nich mela cenich 20 cisel bez vrceni z obou stran, a dale na tom budeme pracovat, takze by mela byt jednou vhodna i k ostatnim pejskum.

    kdybyste chteli limonade pote, co ji nechame ockovat, nabidnout novy domov, ozvete se mi na 775 517 711 nebo se ozvete na mail na strankach sdruzeni www.dog-point.cz.
    ale jen pokud mate v planu ji drzet v teplicku (pripadne na zahradce s pristupem domu) a byt na ni nejhodnejsi na svete. protoze si to nejvic zaslouzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam