• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    INXS: já mohu až v pátek a to doufám už bude v teplíčku doma..
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Někteří dobrovolníci už jsou teď na žižkově nebo se po obědě chystají, že to projdou:(
    já dnes bohužel nemůžu, jsem mimo prahu:(
    INXS
    INXS --- ---
    TOY_BOX: jak se chová k ostatním psům, přišla by mi k bonymu? dneska končim v pět s bonym, sem ochotná někam dojet a jít hledat
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    TOY_BOX: v pohodě já tě naprosto chápu a jsem na vaší straně.. míša myslím chápe, co jsem tím jen naznačila a taky ihned udělala řádné opatření, já plně stojím za vámi všemi, to jsem snad myslím dokázala finanční injekcí, kterou jsem poskytla dogpointu..
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    TOY_BOX: já ti věřím, já to znám. Nám taky v létě zdrhla Kyra, t bylo to samé co Limuzáci akorát o dvacet kilo těžší. 3 týdny den do den jsme jí honili po poli... je to hrozny, ale holt clovek toho moc nezmuze..
    INXS
    INXS --- ---
    pojdme domluvit hromadný hledání
    co nejdřív
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    SIMCIIQ: HYSTERIA: ok, spala jsem asi hodinu mam nervy hrozne na pochodu... celou noc chodim a hledam malyho cernyho psa :´( hrozne se o ni bojim.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    TOY_BOX: přečti si ještě jednou co píšu nadechni se a pak mi odepiš znovu jo? si jediná kdo to asi nepochopil a ani si nečtu co píšeš..
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    ja ji hledam od ty doby, co se ztratila vlastne nepretrzite... uz behem noci jsme povesili asi 100 plakatu... pokud nam chcete pomoct (napriklad jste z vinohrad nebo ze zizkova nebo okoli) kontaktujte me prosim na prvnim cisle...

    pani, ktera si pro ni mela dnes ve ctyri prijit, uz to vi a je ji to moc lito. rikala mi, ze pocka, jestli se najde, a pokud ne, uvazuje o adopci jineho pejska z limuz.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Prosím hlavně žádné hádky.
    My neobviňujeme ai toybox ani jiné dobrovolníky, kteří se o pejsky starají a nedejbože se stalo, že eps vzal čáru. Péče o tyhle psy je náročnější a rozhodně jim to nevyčítáme.

    Na druhou stranu ale hromada lidí nevidí do toho, jak to u nás funguje a jsme obviňování za útěky psů a bohužel zlé jazyky a lidi mají další důvod proč nás úplně pošpinit, takže vyjádření jsme prostě sepsat museli.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    TOY_BOX: precetla sis na jakej prispevek simciiq odpovidala?
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    SIMCIIQ: vyprosuju si, abys psala, ze "dementu beha po svete bambiliony". geishu jsem mela doma cca mesic a pul, behem ty doby jsem ji krmila konzervama po lzickach, kdyz nemohla jist, davala leky, klikala na odmenky, nechali jsme ji ostrihat, pomalu jsem ji zvykala na boudu, kontakt s clovekem. bohuzel to je pes, kterej se boji i zasusteni igelitovyho pytliku, takze vyzaduje spoustu trpelivosti a prace. sehnali jsme ji pani, ktera ji chtela adoptovat, s ni jsem si dala schuzku a nabidla se (pani je stara, ale pejsky miluje), ze ji poskytnu podporu v dalsim zvykani si geishy na lidi atd.
    dnes v noci utekla priteli, kterej ji vzal (stalo se to asi dvakrat za celou dobu co ji mam) sam ven. je z toho, myslim, dost nestastnej... ma psy moc rad.
    kdo gejsu z limuz nevidel, opravdu nema predstavu, jak muze bejt pes v haji.

    tak si prosim te nech nejaky reci o dementech a obvinovani dogpointu... dik
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Zde vyjádření Dogpointu k problematice ztrát psů :


    Vyjádření k problému opakovaného ztrácení psů | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/vyjadreni-k-problemu-opakovaneho-ztraceni-psu

    Prosíme všechny o přečtení!
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ZNAJ: bohužel jsme z toho viněni my.

    GUBKA: všechny psy z virtuální adopce máme u našeho ošettřovatele na bývalém místě depozita, tam se o ně stará, protože jsou to psi, které nelze umístit do DO. Zbylí pejsci jsou v domácnostehc u dobrovolníků (ono jich zas tolik není, na webu inzerujeme i limuzaky, co ma v peci cibela atd).
    Kazdopadne tohle vsechno taky dopisu do toho prohlaseni..
    GUBKA
    GUBKA --- ---
    mna by zaujimalo, kde mate psy ktore ponukate k adpocii, ked uz snad pol roka zhanate priestory...v DO?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ZNAJ: nevím jestli pracuješ s lidma, věř mi, že dementů běhá po světě bambiliony.. :( bohužel
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    INXS: já, ale neříkám, že je to naschvál, jen je nutný si uvědomit viz co píše hysterka může to tím, že to je týden, co týden, tuhle organizaci zničit.. to se prostě stávat týdně nemůže :( může se to stát jednou za půl roku..
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    me by teda ani ve snu nenapadlo vinit za ztracenyho psa v DO Dogpoint, naopak s tim mate vetsi nervy, takovy uvahy muzou delat jen dementi
    INXS
    INXS --- ---
    HYSTERIA: ale jak to řešit..?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    INXS: to je jasný, vždyť jo.. ale prostě je to teď imrvere a bohužel to může naprosto zdiskreditovat celou organizaci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam