• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    cau.
    s limonadou je to tak, ze mi dnes v pul sedmy rano volal spolubydlici, ze je dole v lucembursky, at ji prijdu chytit. tak jsem tam sla, a opravdu tam behal (tj. utikal smerem ode me) pejsek pripominajici limonadu, ovsem jestli to byla ona se neda s jistotou rict (podle me ale spis ne, prislo mi to vetsi a cely cerny a nemelo to ani voditko ani obojek) nicmene jsem se k tomu pejskovi priblizila ne bliz nez na pul bloku, bezel hrozne rychle, prestoze ja beham taky celkem rychle, darilo se mi ho sledovat jen asi za tri rohy a pak jsem ho ztratila. dalsi kdo mi volal byla slecna, ze videla limonadu na vinohradsky u flory, ale ze ji nemuze chytit. pak volal kamos ze ji videla jeho slecna (rodwy) ze zastavky na vinohradsky. nakonec volala pani, ze ji videla v ulici baranova, ale ze bezela pryc. ja jsem po kazdy hlasce vzala kolo a jela co nejrychlejc na misto, kde byla videna, ale bohuzel, bud jsem prisla pozde nebo nevim, kazdopadne jsem ji nenasla :(
    uz mam uplny limonadovy halucinace, vidim ji vsude a v kazdym coklovi, ale zkusim ji zase za chvili jit hledat. nicmene jestli mi jeste poctvrty zavola ta pani, ktera "taky byla pomahat v limuzach tem pejskum" a bude znova nechapat "jak tomu vasemu priteli mohla utyct", nevim, jestli udrzim odpoved v mezich slusnosti (asi ano, protoze taky pomaha hledat:) protoze at to uz byla nebo nebyla limonada, bezelo to sakra rychle :( kazdopadne za pomoc pri patrani dekujeme.
    RODWY
    RODWY --- ---
    LIMONADA videna ted!!!!
    roz vinohradska/radhoštska....
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    PETRA_CHATEAU: jj, má dobré momentky:)

    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    HYSTERIA: "Sebevědomý pitbul vs. vlající blbeček" tohle je nej
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Jak to vlastně je s tím naším černým zlobivým pitbulem Kelly...:)
    odkazy na všechna videa, posudky a fotky. Stojí za prohlídnutí :)

    Cvičení s Kelly | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/cviceni-s-kelly-0
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150664356761957&set=a.88116776956.99212.596996956&type=1&theater

    Doufam, ze odkaz pujde...a nevim kam jinam se tady na nyxu obratit..zname se ztratil pejsek...
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Pejsek Peewo, který se ztratil a následně našel, už má za sebou dvoje vyšetření na veterině. Zítra ho čeká ještě třetí - specialista ortoped.
    Jelikož ho na jeho toulkách srazilo auto, má poškozenou pánev a vykloubenou nohu, tak ho zítra čeká nahození nohy zpět, pokud se podaří, a dále se bude řešit, zda se pánev nechá hojit klidovým režimem, či se jí dopomůže.
    Peewo je jinak veselý, čůrá, káká a baští a je rád, že je doma u své psí kamarádky Kiny, která o něj pečuje...Je to neskutečně vděčný pejsek, který tiše snáší všechna ošetření a je vzorným pacientem.

    MAIKA
    MAIKA --- ---
    HYSTERIA: ja se tesim na ten polep na auto, kus vám pronajmu :))
    na tom mym bílym se to bude vyjímat :)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    HYSTERIA: a já si zrovna říkala, jakej to máte naprosto luxusní stánek, když jsem tam seděla v sobotu u kočičích klecí, že ten máte asi půjčenej či co :) ta bílá byla pěkně výrazná
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    TRIKSTRA: pokud odecteme náklady na stánek, tak jsme v mínusu, ale stánek se bude hojně využívat... takže ho nepočítáme :)
    TRIKSTRA
    TRIKSTRA --- ---
    HYSTERIA: To je supr, že jste takhle v plusu :)))
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    4 velmi náročné dny jsou na veletrhu FORPETS 2012 za námi. Více info v reportu http://www.dog-point.cz/report-z-veletrhu-forpets-2012
    :)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    HELCIK: Vcera jsem na vas vzpominala,ze toho musite mit od ctvrtka plny kecky..uspech je nejvetsi odmena a odvedli jste zase kus prace,.-)
    HELCIK
    HELCIK --- ---
    Rádi bychom poděkovali všem dobrovolníkům, kteří nám pomáhali na veletrhu FOR PETS, také všem, kteří nám pomohli s přípravou produktů a všem, co nás navštívili :) Děkujeme za podporu, veletrh byl pro nás úspěšný - brzy pro Vás připravíme report z celé akce :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    TOY_BOX: peewo se našel díky tomu, že ho srazilo auto...:( má frakturu nožky, ale mělo by to být v pořádku, když jsme tam volali, byl akorát na veterině, tak nám podrobnější info neřekli...
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    HELCIK: ty blaho ja bych tolik chtela, aby se nasla limoska :(
    volaj mi porad lidi, ze hledaj, a jestli se uz nasla...

    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    FREETEKK: je krizenec slovenskyho kopova..a puvodni cuba byla takova mala zrzava bulice..pak se to misilo mezi sebou..a dva psy figuruji napul v 5 vrhach..protoze lide co je meli byli ze stejneho okoli a vidali se prakicky denne..a moc to neresili..
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Fenečka Elis dnes našla nový domov! :)
    Elis | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/elis
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    HELCIK: ja se tam zitra na 10 chystam jako navstevnik..
    podle toho co potrebujete,vas tam muzu najit..,.-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam