cau.
s limonadou je to tak, ze mi dnes v pul sedmy rano volal spolubydlici, ze je dole v lucembursky, at ji prijdu chytit. tak jsem tam sla, a opravdu tam behal (tj. utikal smerem ode me) pejsek pripominajici limonadu, ovsem jestli to byla ona se neda s jistotou rict (podle me ale spis ne, prislo mi to vetsi a cely cerny a nemelo to ani voditko ani obojek) nicmene jsem se k tomu pejskovi priblizila ne bliz nez na pul bloku, bezel hrozne rychle, prestoze ja beham taky celkem rychle, darilo se mi ho sledovat jen asi za tri rohy a pak jsem ho ztratila. dalsi kdo mi volal byla slecna, ze videla limonadu na vinohradsky u flory, ale ze ji nemuze chytit. pak volal kamos ze ji videla jeho slecna (rodwy) ze zastavky na vinohradsky. nakonec volala pani, ze ji videla v ulici baranova, ale ze bezela pryc. ja jsem po kazdy hlasce vzala kolo a jela co nejrychlejc na misto, kde byla videna, ale bohuzel, bud jsem prisla pozde nebo nevim, kazdopadne jsem ji nenasla :(
uz mam uplny limonadovy halucinace, vidim ji vsude a v kazdym coklovi, ale zkusim ji zase za chvili jit hledat. nicmene jestli mi jeste poctvrty zavola ta pani, ktera "taky byla pomahat v limuzach tem pejskum" a bude znova nechapat "jak tomu vasemu priteli mohla utyct", nevim, jestli udrzim odpoved v mezich slusnosti (asi ano, protoze taky pomaha hledat:) protoze at to uz byla nebo nebyla limonada, bezelo to sakra rychle :( kazdopadne za pomoc pri patrani dekujeme.