• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    FRANCIS: nehledě na to že nerozezná pitta od staffa :D
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    BODY_SUIT: exactly!
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    FRANCIS: já neobhajuji pejska, slečnu taky dokážu pochopit i když já osobně bych radši, aby umřel kuň než doník (ale to je prostě tím, že psi mám od mala a na tyhle "bojový plemena" jsem hodně fixovaná a miluju je).. udělal hold co musel, ať je mu země lehká, mě se nelíbí ne nelíbí mě přímo sere, že ta slečna napsala: Na fotografii je břicho koně Drak (Max Victory) 14.5.2012 po NAPADENÍ STAFORDEM aneb ať žijí bojová plemena...
    Někdo by měl přijít a dát ji pořádnou přednášku o slovním spojení bojová plemena.. prostě tohle slyším a otvírá se mi kudla v kapse.. pak přesně kvůli takovýmhle neuvědomnělým blbkám, která zcela jistě má znalosti ohledně koní a já o nich vím prd a jsem zas blbka pro ni, lidi zvedají smetáky nad hlavu, když se psem procházíme.. a jak tam ještě někdo napsal, že by všichni tihle psi měli mít košík, když jdou ven, no ufff
    FRANCIS
    FRANCIS --- ---
    SIMCIIQ: Ano, co tam píše, je místy poněkud přehnaný, ale zkuste to pochopit, být to pokousané zvíře vaše, taky byste byli rádi za to, že to dopadlo takhle, byť ten zabitý pes byl taky spíš chudák.
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    SIMCIIQ: souhlasím, člověk který se trochu věnuje zvířatům (a nemá je jen na zvednutí svého ega atp.) tak z něčeho takového musí vždy obvinit jiného člověk, nikdy ne zvíře.. "Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Antoine de Saint-Exupéry) Kolik pravdy se skrývá v tak jednoduché větě.

    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ZNAJ: já jí tam napsala hroznej sloh ale smazala jsem to protože jsem byla afektovaná :)
    fakt škoda byl to nádhernej pes moci mít dva psi beru ho hned :(
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    SIMCIIQ: jj, taky sem mela podobnou reakci, kdo to odskakal je pes, kterej evidentne nic moc dobryho v zivote nezazil
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    HYSTERIA: :_((
    SATHIK: ufff tak z toho, jak to napsala, jsem se zvedla ze židle.. přesně kvůli těmhle lidem vzniklo slovní spojení BOJOVÝ PLEMENO.. omg.. já chápu, že je naštvaná, ale hovado je páníček ne pes..
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    FRANCIS: jj, dolní břežany...
    FRANCIS
    FRANCIS --- ---
    PIKKMA: Má pokousaný břicho, podle fotky to vypadá docela ošklivě, ale snad to bude v pořádku. Otázkou je, zda z toho nebude mít nějakou psychickou újmu... Každopádně dle majitelky pes útočil s jasným záměrem toho koně zabít... bůhví, jak by to dopadlo, kdyby kůň nekopl psa přímo do hlavy.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    jak dopad kun?
    FRANCIS
    FRANCIS --- ---
    HYSTERIA: Dolní Břežany? Moje známá je majitelkou toho napadeného koně, četla jsem od ní zprávu na FB a "lidská demence" chování majitele psa docela vystihuje.
    M0R
    M0R --- ---
    PIKKMA: asi aby s nima byl v partě taky někdo kdo nefetuje
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ze maj smazky dycky potrebu si porizovat presne takovyhle plemena.. :/ nebo spis ze maj potrebu si vubec nejakyho psa porizovat s jejich zivotnim stylem..
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    INXS: pak už zas ne..
    INXS
    INXS --- ---
    HYSTERIA: vzdát se ho nechtěl?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    RODWY: kdyby majitel nebyl vymletej smažka a zloděj a psovi se věnoval, tak se to nestane. Pes nemá co žrát tak si jde hledat co by kde ulovil..
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    RODWY: no pro toho psa ani moc ne
    RODWY
    RODWY --- ---
    PETRA_CHATEAU: velkej.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam