• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    nafta zaplatíme samozřejmě!
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    HYSTERIA: nabizim svoji dodavku MB208, ale bohuzel jsem ted finacne pod dnem, takze by se muselo nejak slozit na naftu.. kdyztak posta
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Prosba o pomoc:

    1) máme možnost převozu velké boudy, ale nemáme nikdo dostatečně velké auto (největší k dispozici je kombík - nestačí). Je to z Kralup do Prahy...

    2) V pátek bychom potřebovali stěhovat věci - útulkové ze Strašnic na Lužiny (stačí i kombíky, ale je toho víc)

    3) na bývalém místě máme stále ještě několik boudiček a skvělé dřevo + plotové díly, také je potřeba velké auto :((( převoz Michle-Radotín :(
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    Také mě to moc moc moc mrzí, upřímnou soustrast a klobouk dolů za tu úžasnou práci a trpělivost s Kellčou... A to "vítězství" v Blesku...:) přijde mi to jako takové krásné rozloučení Kellynky se všemi jejími příznivci a kamrády... Držte se a díky za ní !!!!!
    INXS
    INXS --- ---
    HNDZCK: tak tak, i ona s Váma udělala kus práce ..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    RIP Kelly pozdravuj Tornádku, Killera a ostatní kámoše který už tam jsou...

    (nevím proč jsem se ráno malovala, když jsem mohla tušit, že až to tu budu číst, budu bulet!!!)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    rip, snad uz je ji dobre, vam velky obdiv, drzte se...
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    Když sem včera volal Danovi, kterej nás v tréningách vedl, řek mi, že takovej asi byl její osud. Hrozně moc nás toho naučila a změnila můj pohled na pitbuly, stafy..
    Vyšlapala cestu po který budem chodit se psama, který se k nám dostanou. Budem s nima trénovat a připravovat na soutěže. Zvyšovat naděje na jejich umístění v dobrejch rodinách.

    Díky za podporu Kelči, dík za všechno.
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    HYSTERIA: to je mi moc líto Míšo.. Já jsem to včera četla a nebyla jsem ani schopná něco napsat. Nejsem ani teď.. Vzalo mne to, jako by to byla moje vlastní :/ Mám ale potřebu projevit lítost a popřát upřímnou soustrast, takže se prostě připojuji. Hrozně moc jsem ji fandila a přála jsem ji do budoucna rodinu, kterou si zaslouží :´( Nicméně, i to, že se dostala k vám pro ni jistě byla výhra, pro vás svým způsobem taky - jsem si jistá, že vás zbožňovala a vím, že vy taky ;) Jak už jsem Ti psala, obdivuju vaši práci a věřím, že i tohleto, celá tahle záležitost a ztráta vás posune zase o krok - né - o skok! dopředu..

    Kelyšová, pozdravuj tam všechny naše psí kámoše a kámošky..
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    uprimnou soustrast... brecim, je mi lito, ze jste to s ni nemohli dotahnout do konce... ale udelali jste pro ni to nejlepsi a verim, ze vam za to byla vdecna, i kdyz to neumela moc dat najevo. snad uz je ji lip..
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    HNDZCK:
    HYSTERIA: to mě moc mrzí ... držte se. Dali jste jí hodně, možná že víc už ani dát nešlo. Před vámi klobouk dolů a Kelly už jen klid a mír.
    SOMEONKA
    SOMEONKA --- ---
    HYSTERIA: sledovala jsem váš společnej příběh s Kelly od začátku, byť jen jako tichej čtenář... tohle je hodně smutná zpráva :(
    přeju co nejvíc sil a smekám klobouk před váma všema za to, co všechno jste pro ní dělali a že jste to nevzdávali.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Strasne me to mrzi :(( dali jste ji sanci a to se pocita!! Mozna to bude znit jako klise ale vzdycky kdyz jsem se posledni dobou ocitla ve s*ackach vzpomnela jsem si na ni a hned bylo lip... Moc mi pomohla!! A za to ji dekuju
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    každá pohádka nekončí "a žili šťastně až do smrti", ale to rozhodně neznamená, že by ta pohádka za nic nestála... moc si vážím vaší práce s Kelly i to jak jste s ní pracovali do posledních sil. Rozhodně si nemáte co vyčítat, byli jste tady s ní do konce a dali jste jí vše co potřebovala. Pracovali jste s ní velice dobře, neváhali jste zapojit všemožné odborníky, obětovali jste jí čas, peníze,úsilí i nervy, to by rozhodně každý neudělal! Proto máte můj obrovský obdiv za práci s ní a za to že jste zkusili vše.
    Dali jste jí příležitost, tu by už asi normálně nedostala.
    Děkuju dog-pointu, že věci nevzdává a umí je řešit tak jak se řešit mají v nejlepším souladu s potřeby pejsků.

    R.I.P.
    J3ST3RK4
    J3ST3RK4 --- ---
    R.I.P :( alespoň jste jí dali šanci a myslím, že alespoň na chvíli mohla poznat, že lidé mohou být i dobří. Myslím že píšu za všechny co Vás obdivují a cení si vaší práce a proto děkujeme za to co děláte!
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    Přijměte mou hlubokou soustrast za Kelly ***..... Tato zpráva na FB mě opravdu rozplakala.
    ZRK
    ZRK --- ---
    Nééé:(
    Odpočívej v pokoji Kelynko...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    strašně sem věřila, že bude dobrá. tohle je rána. neskutečně si vás vážím za to, jak ste s ní pracovali
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    taky rvu jak zelva, byla to krasna bojovnice a uzila si s vami vramci moznosti co slo. drzte se, ji uz nic neboli, vy ste na tom ted hur.... jdu taky zapalit svicku
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    :(((( R.I.P ty jedna bojovnice blazniva, diky vsem, kteri se snazili ji zmenit zivot a verte, ze si nemate co vycitat. Nekdy happyend zkratka nevyjde. :( Bulim taky, zapalim za ni svicku dneska.
    Bourky zajebany, i klidny psi byli v noci a pres den dost mimo, natoz Kelca.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam