• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    Organizace Dogpoint vznikla se záměrem vybudovat depozitum pro opuštěné a týrané psy. Naším cílem je fungující komplexní centrum pro péči o psy, které bude poskytovat špičkový přístup nejen ke zvířatům, ale i k lidem.Stále se snažíme vzdělávat a posouvat naše možnosti.
    Čím více odpovědí na problematiku, nejen opuštěných psů, získáváme, tím více otázek vyvstává.

OFICIÁLNÍ WEB
    FACEBOOK

Č.Ú. pro finanční pomoc : 2500155876/2010 (transparentní účet)
    pokud chcete přispět na určitého pejska, či určitou věc, připište to prosím do poznámky. děkujeme
    rozbalit záhlaví
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA:

Bambule našla nové páníčky :) Ještě tento týden z ní bude slavná holčička ;)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    HYSTERIA: co vlastne rikate lidem kteri vam vrati stene z takovehohle sileneho duvodu? ja bych se asi neudrzela a poslala je nekam :-(
    ZRK
    ZRK --- ---
    HYSTERIA: Jedině dobře imho, tihle si ji nezasloužili! A super, že ji vrátili takhle brzo. Je to prtě neasi. Jsem zvědavá, za jak dlouho vrátí miminko, až zjistí, že taky kaká a čurá, že pořád řve a že max po roce života sem tam taky něco znčí... :)
    RODWY: Taky. Pořád na ni chodím koukat :)
    LANNA
    LANNA --- ---
    HYSTERIA: aktualnejsi fotky bambi (cca mesic stare):

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Opět inzerujeme štěněcí holčičku Bambí, kterou vrátili z adopce.
    Důvodem vrácení bylo, že kouše, ničí věci a rodina čeká miminko.
    Je jí 3,5 měsíce.
    V adopci byla pouhý měsíc a půl a předtím neměla žádnou negativní minulost.
    Vše je pouze o přístupu a naučení štěněte, jak se má chovat.
    Bohužel v této rodině nemají o výchovu zájem a radši štěně vrátí, jako problémové. Bambí tedy opět hledá domov!

na fotce 6 týdnů. Aktuální foto dodáme.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    HYSTERIA: jako fakt mě ohromily, wau, deset palečků nahoru!
    kreativní, zaujmou, no prostě takhle si představuju pěkný stránky fakt.. asi se na ně budu každé ráno koukat :D
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    SIMCIIQ: ještě pořád nejsou hotový :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    HYSTERIA: jééé máte nádherný stránky!!!!
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    INXS: Abby by měla odcházet do nového domova ve středu.

Volných štěňat je dost - jen nejsou ještě nabízený k adopci...

Tito menší, na nízkým podvozku. 3 fenečky, 1 kluk, věk 3 týdny

pak Barnabáš (bude zveřejněn k adopci nejdříve zítra večer)

pak ještě další, stejně starý, v dospělosti ale většího vzrůstu. Ty ještě nemáme nafocený...
    INXS
    INXS --- ---
    jsou ted nějaký volný štěnata? koukám ty od lili jsou rozebraný
    INXS
    INXS --- ---
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    INXS: ano, budeme :) V neděli 21.10.2012 od 11:45 :)
    INXS
    INXS --- ---
    áá budete znovu ve Chcete mě? http://www.dog-point.cz/kalendar-akci
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Dneska nám přišly dvě zprávy z nového domova:)

První od Sofinky, fenečky, která vypadá, jako když se potkal baset s dalmatinem a jezevčíkem (taky vyhrává hromadu cen na voříškiádách) a navíc má dnes narozeniny :)
    Sofinka | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/sofinka-0

Druhá od štěňátek, adoptovaných letos v srpnu - Tofu a Umbajkví:)
    Tofu | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/tofu-0
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: Egon dnes večer našel nový domov:) Egon si svoje páníčky vlastně vybral, moc se mu líbili:) Egona je možné potkat na Kampě a v okolí:)

DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    HNDZCK: nejlepší nakonec .)
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    HYSTERIA: pro většinu štěňat už jsou vybráni páníčci. Na ty správné čekají ještě kluci GRANKO a MAGI.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Nový domov dnes našla fenečka Ennie. Bude bydlet s mladým párem a velkým psím kámošem Damiánem:)

LAFLY
    LAFLY --- ---
    ahoj,dneska jsem nasla tuhle prasackou vydiracku na fcb,tak kdyby nekoh napadlo bud napsat ty nadhere nebo jak pomoci akimvi bylo by to fain:
    PROSÍM SDÍLEJTE. Hledáme pomoc a nový domov pro Akima. Pokud se v nejbližší době nikdo vhodný nenajde budu ho muset nechat utratit. Nepíšu to z důvodu, abych mu našla rychle nový domov, ale bohužel je to tak, Akim byl dost týraný a objevuje se u něj agrese vyvolaná ze strachu :( Akim je maďarký ohař s papírama, který pochází z mojí chovatelské stanice, a protože všichni majitelé mých štěňat podepsali smlouvu, ve které jsem měla předkupní právo, abych měla o pejskách přehled, ozvali se mi před měsícem Akimovo majitelé, že psa už nechtějí. Odkoupila jsem si tedy Akima zpět s tím že mu najdu nový domov sama. To jsem ještě nevěděla v jak špatném psychickém stavu Akim je. Bylo mi řečeno, že se psem měli problém na nějaké dětské oslavě, že když psovi dali vepřové ucho a děti mu ho chtěli vzít, tak na ně zavrčel, tak to řešili tak že psa seřezali tak, že se ted bojí vepřových uší. Pak ho to chtěli odnaučit tím, že mu lezli do misky a když zavrčel tak ho vyvěsili na stahovací řetízkový obojek dokud nepřestal vrčet. Akima máme doma měsíc, ze začátku na nás vrčel, když ležel v pelechu nebo u jídla to přestalo asi po třech dnech co zjistil, že mu jídlo nebereme a v pelechu si ho nevšímáme. Bohužel některý situace, který mě přijdou normální a ani si to člověk neuvědomí, Akim vyhodnotí jako nebezpečné a občas nastávají situace kdy Akim vyjede. Například o víkendu přijel táta a Akim tak pobrukoval v pelechu (trochu vrčel ) Táta šel k němu se slovy fuj, Akim si zřejmě myslel, že ho jde potrestat, tak mu skočil po ruce. Nikdy neublížil tak, že by to bylo na šití, většinou jen modřina a vždy nám vystartoval po rukou. Uvědomuje si to, když to udělá tak pak celý den se vám vyhýbá a bojí se, že mu za to ublížíte.
    Za ten měsíc co ho tu máme se na mě Akim tak fixoval, chodí všude za mnou, venku je úžasnej, je šťastnej, poslouchá, jezdím s ním i na kole v zápřahu a to ho taky strašně baví. Když zůstává doma sám, tak je klidný neštěká.
    Nevím co ted víc napsat už jsem z toho zoufalá. Přemýšlela jsem i to, že si ho nechám, ale Amy zrovna za týden co jsem si ho přivezla začala hárat a to jsem teda zjistila, že by to opravdu nešlo mít dvě fenky a psa v jednom domě a navíc tři psi už je opravdu hodně.
    Vím, že je těžký najít domov dospělému psovi natož psovi takhle poznamenanému, nechci najít tímto někoho kdo by si psa načas vzal zkusil to, ale někoho kdo by do toho s tím jaký ten pes je šel a neřešil to násilím, která u tohoto psa k ničemu nevede. Není to agrese z dominance, ale ze strachu, který mu jeho majitelé způsobili. Myslím, že tenhle zážitek mi poznamenal na tolik, že už nikdy žádný vrch štěňat neodchovám, lidi jsou zlý a ti kteří mu tohle způsobili doufám, že se jednou všechno vrátí.

V případě dotazů nebo čehokoliv email amy24@seznam.cz a mobil 736113065 na mě
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    HYSTERIA: nadherka:) a hezky jmeno jste mu dali
    muze byt cesky strakaty s necim... pointer taky sedi ;)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    HYSTERIA: to je jasnej maltézáček švihlej bulmastifem ;)
    INXS
    INXS --- ---
    HYSTERIA: těžko říct, lehce pointra
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    HYSTERIA: ten je teda naprosto uzasnej, hodil by se nam barevne do smecky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam