• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    HNDZCK: koukam, ze rotvi hovadko vam dalo zabrat:)) moc pekny:)
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    Už skoro půl roku jezdíme do Volenic u Příbramy na školení pod vedením pánů z DCA, který nám předávaj svoje letitý zkušenosti.

Minulej tejden sme měli to štěstí zúčastnit se tréningu profíků. Vyhledávaly se drogy a kousalo se do lidí. Na závěr sme dostali příležitost vyzkoušet si ringo oblek. Jak to asi vypadalo, uvidíte na videu.)

DPxDCA - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=DG0ReqC13v8

Pozná někdo, co jsou ti "profící" zač?.)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    A do třetice ještě k aktuálnímu tématu otrav:
    Co dělat, když najdete návnadu
    Co dělat, když máte podezření, že váš pes návnadu sežral
    Co vše je pro zvíře jedovaté a jaké to má účinky

více info http://www.dog-point.cz/dogpoint-radi

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Pak taky máme něco super zpráv z nového domova od Rufuse. Obra, co novým páníčkům párkrát zboural plot. Dle všeho je to už mnohem lepší a Rufus je miláček. :)

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Nový domov včera našel Červík :) Jeden ze tří pejsků, kteří byli ponecháni u opuštěného domu..

KA4A
    KA4A --- ---
    ZMYJKA: já to osobně neberu, jen jsem měla potřebu se vyjádřit :D
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    KA4A: jak říkám, to nebylo vůbec myšleno osobně - já jsem si taky z útulku vzala mladého psa, protože jsem potřebovala své staré psici zvednout morálku a ne jí pořídit dalšího důchodce, to bylo jen takové povzdechnutí na téma kolik lidí se přihlásilo, že by ho chtělo, a jak dlouho jsou v útulcích jiní psi, no.
    KA4A
    KA4A --- ---
    HYSTERIA: tak to jsem ráda, že si bude moct Artuš vybírat :)
    KA4A
    KA4A --- ---
    ZMYJKA: mám naprosto stejný názor, kdybych měla peníze tak zachranuju o sto šest :) jinak toho pejska co mám vyhlídnutého je roční fenka a dotoho útulku povezu žrádlo a náký dezinfekční prostředky....nebude to poprvé co vložim finance a čas do opuštěných zvířat (takových lidí jako já je spousta a zajímají se i o starý pejsky co nemájí "reklamní" potencionál)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Tesati: jen je mi prostě líto těch "nezajímavých" často starých psů, kteří nemají tenhle "reklamní" potenciál
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    HYSTERIA: já si u těhle případů vždycky říkám, jak je na jednu stranu fajn, že se lidi snaží pomoct a jak je na druhou stranu příšerný, že se zvířeti musí stát něco takovéhohle, aby se mu lidi snažili pomoct (to není nic proti nikomu konkrétnímu, naprosto chápu to hnutí mysli, ve kterém si člověk řekne "chudák, tomu bych chtěl pomoct", hlavně když si stejně plánuje pořídit psa, jen je mi prostě líto těch "nezajímavých" často starých psů, kteří nemají tenhle "reklamní" potenciál). Grrr. Chci být miliardář a založit domov pro seniory kde budou lidi i psi, aby ani jedněm nebylo smutno samotným.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    KA4A: díky moc :) na Artuše se ozvalu už osm potenciální zájemců, takže asi nebude mít nouzi.... :)
    KA4A
    KA4A --- ---
    HYSTERIA: podívala jsem se na fotku a bylo mi smutno, začla jsem to číst a chtělo se mi brečet.....dlouhou dobu přemýšlím o adopci pejska, dokonce mám i jednoho vyhlídnutého, ale Artuše bych chtěla hned zachránit a udělat mu krásné prostředí, aby aspon trochu zapoměl na to jak umějí být lidi zlý!!!

budu sledovat jeho případ a pokud bude adopce možná, ozvala bych se!!!!
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    ZMYJKA: no nebo pustis stene a pokud se počura jen pri pohledu na toho týpka, tak je to jasny :)))
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    TOY_BOX: PETA?
    Jinak u té podvýživy to naneštěstí většinou uhrajou na neúmyslný čin, takže pokuta a max podmínka :/ U té cigarety se zas těžko prokazuje, kdo byl pachatel, no. Pokud nemáš svědka nebo video. Hlavně jestli pes nebyl v bytě, ale někde na dvoře. Ono se těžko prokazuje i týrání dětí, které můžou svědčit, natožpak zvířat...
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    HYSTERIA: covece kdybych vedela, ze podvyziva muze bejt poruseni zakona o tyrani zvirat, hned bych podala podnet k vysetrovani kauzy milada, tehdy kdyz jsem si ji brala, protoze tam byl majitel (minimalne auta do kteryho ji zavreli) znam. i kdyby nakonec sedet nesel, je potreba temhle lidem otravovat zivot jak to jde, zmrdum. nekdy lituju, ze neexistuje neco jako zvireci antifa, ktera by lidem, co palej stenata cigaretama, rozbijela hlavy obuskem. hned bych se do ni prihlasila, vycvik na to mam :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Vždycky jsem si myslela, že útulek potřebuje hlavně veterináře - jak to tady tak sleduju, tak nejpotřebnější jsou právníci!
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    DRAKKA: v praxi max podminka + v tomhle pripade se to komukoli tezko prokaze
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    DRAKKA: podle novely za ty popáleniny může být až 2 roky vězení. otázka je, jak by to bylo v praxi.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    HYSTERIA: jde za tyrani zvirat jit do vezeni nebo se to resi jen pokutou? to je hrozny, jak nekdo mohl palit stene cigaretou?:-(((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam