• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    Organizace Dogpoint vznikla se záměrem vybudovat depozitum pro opuštěné a týrané psy. Naším cílem je fungující komplexní centrum pro péči o psy, které bude poskytovat špičkový přístup nejen ke zvířatům, ale i k lidem.Stále se snažíme vzdělávat a posouvat naše možnosti.
    Čím více odpovědí na problematiku, nejen opuštěných psů, získáváme, tím více otázek vyvstává.

OFICIÁLNÍ WEB
    FACEBOOK

Č.Ú. pro finanční pomoc : 2500155876/2010 (transparentní účet)
    pokud chcete přispět na určitého pejska, či určitou věc, připište to prosím do poznámky. děkujeme
    rozbalit záhlaví
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    PETRA_CHATEAU: no na tech 5ti minutach by mozna slo neco vystavet. Ja se uz 14 dni snazim presvedcit Lilusku, aby neco vzala do tlamicky:) - jsme ve fazi, kdy za piskaci hrackou dobehne a manipuluje s ni, kazdopadne proti nezajmu to byl velkej pokrok.
    Na cuchaci vikend jsem zvedav, pac pro L. je cuchani vseho moznyho (bohuzel i zvere:) zda se zivotnim poslanim.

PETRA_CHATEAU: to je pekny, ted vis, ze to, ze nekdy neposloucha neni o tom, ze by nechapala:)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    plus teda lola je mrcha a asi dokáže vycejtit přitomnost kynologickejch autorit, když byla na place před romanem, tak najednou uměla sedni, lehni, pac a přivolání (vzorně i s předsednutím) na první povel a roman mi pak nechtěl věřit, že neposlouchá :D
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    LA_PIOVRA: lola měla balonky úplně na salámu. nakonec se mi povedlo jí přesvědčit, že to je zábava.... asi tak na 5 minut a stálo mě to hodně veliký usilý, takže nám roman vymyslel jinej program- trénovaly sme poslušnost a začala sem lolu učit štěkat na povel, takže byl nakonec víkend přínosnej, i když lola neaportovala. jo a eště sem s ní zkoušela čuchání, taky žádnej extra zájem. takže teď jí schovávám pamslky po bytě a učí se "hledej", je to dost zábava, ale nic jinýho než jídlo asi hledat nebude.
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    LA_PIOVRA: nejsem si jistej, ale tušim, že Lola. Id petra_chateau nakonec radostně vykřikovala, že Lola aportuje a štěká na povel.)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    HNDZCK: ucastnil se vycviku i nejaky pejsek, co balonky do te doby ignoroval? Pokud jo, s jakym vysledkem?
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    Jak s Artusem? na FB sem videla, ze se mu zas neudelalo dobre broukovi. Uz je to dobry?
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    Pomalu se nám to ve Volenicích rozjíždí. Brannej den sme pojali volněji a tak přišla na řadu pořádná práce. V následujícím odkazu si můžete přečíst krátký report, prohlédnout si fotky a snad Vás to naladí na další připravovanej výcvik hned příští měsíc. Bude mít přímou návaznost na první ročník soutěže, která nebude mít ve světě konkurenci.)

http://www.dog-point.cz/report-vycvikovy-vikend-motivace-na-balonek
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Včera našli nový domov (zleva):
    Kukuřice, Pórek, Meloun, Lilek a Beruška:)
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    HYSTERIA: božínku ty jeho vděčný kukadla jsou nezapomenutelný!!!!!
    KA4A
    KA4A --- ---
    HYSTERIA: no to je frajer :D mám z něj radost, ještě najít skvělí domov!!!
    BIG_SCHADE
    BIG_SCHADE --- ---
    HYSTERIA: super, udelalo mi to radost :) hodne sil do zivota Ti preji, jsi bojovnik :)
    ZMATENAA
    ZMATENAA --- ---
    HYSTERIA: To je skvělé. Takového krasavce by byla veliká škoda.)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    taky ma krev nekolika rarachu :))
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Artuš už pořádně řádí, není to žádný andílek :)

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HNDZCK: a já dohazuju ultrarychlý report z nového domova :D

HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    HNDZCK: Monty dnes odešel do nového domova

KA4A
    KA4A --- ---
    HYSTERIA: jéé to jsem ráda, že se Artuš lepší, sleduji jeho případ a je dobře, že mu je lépe, bude z něj silný jedinec :) jen tak dál artuši :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Pro zájemce:
    už zpracováváme tento čtyřdenní kurz, než spustíme přihlašování, tak můžete promyslet - vypadá to, že se kurz bude rychle plnit.
    Z vlastní zkušenosti doporučuju.

ZLAJA
    ZLAJA --- ---
    HYSTERIA: Pane jo,ten dole uprostred vypada jak skritek z Harryho Pottera.. Snad se vsichni brzo uzdravi.
    ZRK
    ZRK --- ---
    HYSTERIA: Jsem žila v představě, že se to děje jen velkým psům... To je mi líto :(
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    a bohužel ještě jedna smutná zpráva:(

Opustil nás Oskar. Během noci k němu došlo k torzi žaludku a již mu nebylo pomoci:(
    Velmi nás to mrzí, jelikož již měl být nabídnut k adopci:(
    Oskárku, budiž ti země lehká...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam