• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Co jak a proč, vč. dokumentu s námitkami a vyjádření města.

Vyjádření k situaci okolo převzetí městského útulku na Mělníce | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/vyjadreni-k-situaci-okolo-prevzeti-mestskeho-utulku-na-melnice
    KA4A
    KA4A --- ---
    Ach jo, to je opravdu smutný!!!
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    PETRA_CHATEAU: jinak komplexitu reseni si predstavuju takto: http://www.helpanimalsindia.org/
    Provozujou utulky, staraj se o domaci "uzitkovy" zvirata, provozujou zachranny stanice pro divoky a k tomu propagujou veganstvi:)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    LA_PIOVRA: ne ne
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    PETRA_CHATEAU: nene, vetsina lidi co se zabejva "ochranou zvirat" jsou bohuzel misantropni, uknourany, pasivne-agresivni a ja nevim co jeste sociopati. Proto mam rad DP, ze se tomuhle vymyka.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    mně na tom hlavně přijde smutný, že dosavadním provozovatelům asi moc nejde o psy, podle toho, co honza píše, jak to tam vypadá. vždycky sem si myslela, že lidi, co pomáhaj zvířatům, sou takový ty správný blázni, no jako vy ( a to je lichotka). je to k pláči
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HYSTERIA: Aha, znám jen dva. Jaroslavu a toho poloinvalidního pána.

HNDZCK: prosím, kdo dělá dnes právníka městu mělník? Nejde to ani dohledat. Třeba do pošty.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    MAR_TINA: oni jsou tam 3 :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HYSTERIA: ještěže kočky odmítla, při jejím přístupu (znám ji osobně, jsem místní) by bylo humánější je zabít rovnou. A to myslím vážně, protože bez karantény nelze pečovat o kočky.

Stejně nechápu jak někdo může stíhat péči o areál, desítky zvířat, odchyty ve dvou a k tomu někde pracovat a starat se o děti.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Proboha hlavně jí nic nesvěřovat.
    Starosta by taky neměl vymýšlet blbosti navíc.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    OCTOPUSS: tak jednak dělá v kauflandu a druhak dostala nabídku od starosty, že jí město bude platit péči o kočky, že by se oddělili psy od koček úplně, což odmítla...
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    No částečně Tichou chápu, že nechce skončit na pracáku, ale je to ubohý.

A že drtivá většina úředníků nedělá NIC, a ještě si často přímo říká o úplatky, to je stará známá věc.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ATUARFIK: no ono imho muze byt, kdyz ty meststky prachy nevrazis do psu, ale do kapsy.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Já to stejně nechápu. Jako kdyby bylo provozování městského útulku nějakej lukrativní vejvar. Všechno tohle kvůli jejich uraženému egu?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    SUFFOCATE: já pak zveřejním i odpovědi z města - k žádnému porušení zákona nedošlo, nabídka neobsahovala právní vady.
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    HNDZCK: nezdá, jen mě zajímal konkrétní důvod.
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    SUFFOCATE: zdá se ti málo podstatný, že z nás opakovaně dělaj podvodníky a obviňujou nás z nezákonejch praktik?
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    HYSTERIA: za tohle: "sice vyhrál Dogpoint, nicméně vzhledem k tomu, že jejich nabídka vykazovala právní vady a neproběhla zákonným způsobem (Dogpoint ke dni podání nabídky nesplnil kvalifikaci, což zákon vyžaduje + ještě nějaké další podstatné chyby)"?
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    HNDZCK: můžu se zeptat za jaký blábol na ně podáváte žalobu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam