• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    HNDZCK: Tak dneska jsem potkala paní s černou fenečkou znovu, když jsem byla s Benem na procházce, a je to fakt Šebestová, bílou náprsenku jsem si tentokráte prohlédla a odpovídá :-)
    Akorát od neděle nějak povyrostla - já už jsem zapomněla, jak to s velikostí u štěňat chodí, takže v prvním okamžiku jsem se té černé rakety, která mi přistála někde v oblasti břicha, dost upřímně lekla :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dnes ke mně na facebooku přicestovaly dva zajímavé odkazy. Oba v cizáštině, ale snad i tak budou k užitku.

Roztomilé (pes a mimino): http://www.boredpanda.com/toddler-napping-with-puppy-theo-and-beau/

Poučné (výzkum potvrzující, že agresivita u jedinců je do větší míry podmíněná způsobem výchovy než rasou): http://www.smithsonianmag.com/...og-will-be-aggressive-180949962/
    ZLAJA
    ZLAJA --- ---
    Ahoj. Házím tip, sama víc nevím. Dneska jsem šla v Nuslích kolem oranžového Petcentra (ulice Nuselská 66?) a měli za výlohou akci (do konce března tuším..) na 15 kg Royal Canin pro psy z 1500 za litr. Asi toho budou mít ve slevě víc, ale dovnitř jsem se nebyla podívat. Tak jestli někdo RC krmíte, koukněte tam, pokud vám přijde ta cena výhodná..
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    HNDZCK: No, kukuč má stejný, co se tak pamatuji; jen si nejsem úplně jista tou bílou náprsenkou, ovšem oni se psi neustále hemžili a váleli po sobě, takže jsem mohla bílý flíček přehlédnout (kromě toho asi po deseti minutách už psi neměli bílou srst nikde :D)
    To jen paní se zmínila, že to bylo jedno z vyhozených štěňat, já jsem to dál nerozvíjela.
    Ale čubinka je v téhle nové rodině milovaná a opečovávaná, bude z ní pěkné číslo!
    Nejvíce jsem se bavila, když mi ta paní popisovala, jak její manžel učil štěně (protože už je bez psí maminky) lézt na gauč a jíst spořádaně z misky názorně, vlastním příkladem :D :D
    Musí být u nich doma veselo :D
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    BLUDICKA: mohla to bejt třeba tahle? http://www.dog-point.cz/sebestova
    Tahle teda nebyla vyhozená, vyrůstala v dobrém prostředí na zahradě nedaleko mělníka.)
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    Nedával Dogpoint k adopci (Praha) štěně, černou fenečku, v současnosti tak čtyř, pětiměsíční? Prý byla ze čtyř vyhozených štěňátek...
    Včera jsme se totiž při venčení potkali s paní, která se o tom zmínila; já bych jen chtěla říci, že štěně je úžasný, veselý, spokojený, má se dobře a je to velice aktivní čertice:D
    S mým psem (ze kterého se stává dokonalá psí chůva) řádili a lítali hodinu, pak malá odpadla.
    Paní si domů odváděla velice klidné a hodné štěňátko a jen si libovala, že takovou probíhačku by prckovi potřebovala dopřávat denně aspoň třikrát :D
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    VESTIGIA: nejspíš x pit nebo něco podobnýho
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    HNDZCK: co to je za rasu - mix (aspoň přibližně)?
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    Externě inzerujeme: Džina
    čtyřletá fena amstaf/boxer mix. Podle popisu trochu divoká, ale to pro zkušenějšího a aktivního člověka nebude žádný problém...) Džina půjde na naší smlouvu, takže hned, jak jí udělám profil, je možno vyplňovat dotazníky.)
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    dnes nalezen v čimicích u popelnic.
    pracovní jméno "Fanoušek", kříženec bůhvíčeho, věkem asi necelé dva měsíce,.. veselý, hravý, mazlivý.)
    Koncem příštího týdne by mohl jít, pokud se nic nepokazí, do náhradní péče.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    PETRA_CHATEAU: starou rozmazlenou cubu :-D :-D tak to bych ani nechtela vedet, co mam doma za vejlupky ja :-D teda ja to vim, mlady rozmazleny vejlupky
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    já loni byla taky a za 900 sem se dozvěděla akorát to, že mam starou rozmazlenou čubu. dogpoint mám ráda a podporuju, ale na výcvik s r. šmatlákem už mě nikdo nedostane
    SISTA
    SISTA --- ---
    TATEREZA: ja loni taky byla se startovaci cubou a bylo to uplne v pohode.)
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    HNDZCK: no, mozna bych spis hodila predtim nejakej individual a videlo by se. ja uz jsem s tim startovanim chodila na cvicaka venovala tomu hodne energie, ale jsme na takovym mrtvym bode. a co jsem se odstehovala z letny na vesnici, tak jsem trochu usnula na vavrinech, protoze tady na bezny fungovani staci tak, jak je. psa tu potkas jen za plotem.
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    TATEREZA: vůbec nemusíš mít strach přijet, i tohle budem probírat.)
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    HNDZCK: skoda, ze mam asociala. micek to je jeho a mne zrovna moc nejde fungovani na micek prevest do fungovani bez micku
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    Na květen připravujeme další výcvikový víkend ve Volenicích na téma motivace na "balonek". Balonek je v uvozovkách z toho důvodu, že se minulý rok motivovalo na kdeco, velmi často na velké plyšáky.) Cílem je pomoci zejména majitelům psů, kteří mají problém svého psa dostatečně zaujmout a z toho pramenící potíže. Pro zájemce bude probíhat třeba základ stopování a vyhledávání, zkrátka, jako minulý rok, bude program variabilní a bude čas i na individuální řešení problémového chování.

Celé akce je vhodná pro "začínající majitele" psů, ale i zkušenější si přijdou na své.

Zatím jen takováhle pozvánka. Propozice a další podrobnosti připravíme později. Případný otázky rád zodpovím.)

HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    tak ještě taková koláž před a po opravě.) a vrtící video;) http://www.youtube.com/watch?v=kE5v6SWAXdA&feature=youtu.be

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam