• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    OCTOPUSS: něco přes patnáct kilo. Dostává 7x denně jídlo po malých porcích, zas ho nemůžeme hned překrmit, musíme trochu ohleduplně vzhledem k jeho stavu.

ZLAJA: Fenky dobrý. Ale se psama-samcema asi úplně kamarád nebude :)
    ZLAJA
    ZLAJA --- ---
    HYSTERIA: ta první a třetí fotka je naprosto dokonalá! Je fajn,že bez problémů zapadá do větší smečky a že se má čile k světu. Moc mu fandím.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Kolik vážil na začátku???
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    5.6.2014
    Něco nového do Alanova alba
    Alan už něco málo přibral, má k dnešku 17,3 kg, ale pořád je to chodící kostlivec. Má ještě hodně co dohánět. Zdravotně se tváří nadmíru dobře, uvídíme, jak dopadne úterní veterina. Až se dá do pořádku, tak ještě musí podstoupit kastraci, kvůli nádoru na varleti. Začíná dokonce i popobíhat (kočky kamarádky nebudou:). K lidem zatím miláček:)

LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    HYSTERIA: dík moc za ochotu, já to asi nechám až jak se bude vyvíjet jeho zdravotní stav a začnu to řešit až si budu jistá, že v sobotu bude v pořádku.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    LAETATIO: přihlášky má na starosti Lucka, tak kdyžtak zkus napsat jí, jak to aktuálně vypadá, bohužel nemám dnešní nejžhavější info: LuckaN89@seznam.cz :)
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    HYSTERIA: dík :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    LAETATIO: dokud je místo :) dá se případně dohlásit i přímo na akci, ale záleží na zaplněnosti. Kapacita je 150 účastníků max. :)
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    HYSTERIA: do kdy je nutné se přihlásit? Moc mě to láká, ale pes má syndrom mrtvého ocasu a zatím nevím nakolik bude v sobotu ok...
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Kdo nemá plán na sobotu 7.6.2014 a chtěl by udělat radost nejen svému psímu parťákovi, útulkovým hafanům, ale i sobě (trénink figury do plavek *mrk mrk), tak se může přihlásit na charitativní sranda závod, který opět pořádáme s Pesoklub Dobříš. Na místě bude i program v podobě ukázky bull sportů, přednášky Marka Beneše a soutěže pro hafany:) Samozřejmě že na vítěze čekají hodnotné ceny a poháry :)

Přijďte se pobavit a omrknout, co se bude dít Těšíme se na vás!

INFO FB: https://www.facebook.com/events/212678368917751/?fref=ts
    INFO WEB:http://www.dog-point.cz/hafcup-2014

FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    OPI: :)
    OPI
    OPI --- ---
    OPI: jo jsem debil, už to vidim
    OPI
    OPI --- ---
    FIFAJZ: aha..v tom případě odkaz?
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    OPI: Ja fejs taky nemam. :) Ale funga mi to skrzeva verejnej profil dogpointi, coby video.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    OPI: se zpracovává zrovna na youtube (už asi 3 hodiny, nějaký problém někde:)
    OPI
    OPI --- ---
    a třeba video i pro nás co nemáme fejs?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Tak to je fakt naprosto uzasny!:)))
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    Smekam, pred vama, pred nim. To je pan frajer, vypada den ode dne lip, jak mu uz prestala lebka vycnivat a celkove se obaluje. V nem vidim spis nez husksprsk akitosprsk, ten az nasrsti, obali se, to bude majestat!
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ATUARFIK: :) pohoda, jak kdyby měl za týden běhat agility :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Týjo, právě jsem viděla video na facebooku, jak si to tam Alan štráduje. To je neuvěřitelný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam