• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Láska se prý nedá změřit...
    Ale dá se vážit na kila:) Dnešních nových 40 kilo lásky

Jednotlivé profily nových přírustků brzy zde na nyxu či na našem webu: http://www.dog-point.cz/

LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    příště budu vědět :) odesláno
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    LUCISZKA: bohužel, to je ten "prefabrikovanej" eshop no:)))
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    HYSTERIA: Oukej, mě zmátl ten název "způsob" platby. Díky, peníze pošlu :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    LUCISZKA: ahoj, bohužel je možná jen platba předem...
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    Ahoj, objednávala jsem si nástěnný kalendář z vašeho e-shopu... Je tam možnost jiného typu platby než bankovním převodem? Nemůžu tam najít jinou variantu...
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Ze moje maticka nebyla ani trochu nadsena z toho, ze si porizuju tretiho psa, jsem tu asi psala.. tenhle vikend jsme byli u ni, nikdy nesmeli psove do obyvaku, nedej boze na sedacku. Dneska jsem jela nafotit novy zvirata do Skrivan a po prijezdu domu mi maminka rika, ze Arnostitko si vlezlo za ni do obyvaku, vyskocilo na sedacku a schoulilo se k ni... Tak sem se ji optala, zda ho vyhodila. A ze prej ne, ze kdyz za ni prijde takhle malinkej a nestastnej pejsek a tak roztomile se vedle ni stoci do klubicka, ze na to nemela srdce... :D Aby si pes moji maminu, ktera k nim nikdy nemela nejakej extra vztah, takhle omotal kolem packy... Neskutecny zvire:D
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    V Pražském deníku vyšel článek o možnosti Vánoční charity :) Naši hafani zde mají uvedenou možnost, jak jim přispět na veterinární péči :))

KACJU
    KACJU --- ---
    INXS: :D ja sem si taky koupila Dogpoint vanoce
    INXS
    INXS --- ---
    HYSTERIA: nevadí, to jsou Vánoce Iva sobě ;D
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: pitbulka Kačka dnes našla nový domov :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    INXS: no, tak aby to dorazilo:) Máš tam červeně, že objednávky věcí s potiskem do 24.11..nemůžu bohužel zaručit, že to ta česká pošta nepotento... víš jak :(
    INXS
    INXS --- ---
    a já u vás taky objednala vánoce :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    Tak mi konečně dneska dorazila (miluju českou poštu) taška a tričko, díky moc, je to parádička :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Tak tady jeden výsledek záměrného množení merle x merle, protože "můj pejsek je krásnej, proč by nemohl mít štěňátka..

JASMÍNKA

Datum (rok) narození: 29.5.2014
    Charakteristika: Jasmínka je půl roční fenečka border colie bez průkazu původu.
    Je velmi chytrá, aktivní, mazlivá, společenská, přátelská a k ostatním pejskům zcela nekonfliktní.Ovládá základní povely : ke mě, sedni, lehni, k noze, chůzi u nohy, zůstaň, na místo a k tomu další triky a to vše za pomoci ruky.Vzhledem ke své aktivitě bude potřebovat domov kde by se jí dostávalo pozornosti. Je zvyklá pobíhat celý den na zahradě a vyžaduje společnost lidí a nebo ostatních pejsků. V případě adopce Jasmínky bude poskytnuta konzultace ohledně výchovy i výcviku a zároveň ukázka znakových povelů, které již umí.
    Jasmínku má v péči naše dobrovolnice Zuzka, která má zkušenosti s výcvikem hluchých pejsků.

MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    HYSTERIA: kdyz uz neco delat, tak poradne, to je jasne:))), jen je mi teda lito tech melnickych pejsku ("neumistitelnych"), co uz tam nejspis dozijou, ale tak hold to tak ma byt a vy se aspon do Dogpointu budete moc poradne oprit:)). Hlavne ta lokalita, tam se bude vencit jedna basen:))))
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    MIKEYLA: jojo, taky jsme byli překvapení - tím, že to táheme oficiální cestou, tak jsou ty požadavky vysoké. Ale zas to bude takové, jaké to má být...
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    HYSTERIA: Misul, dle meho jste se vydali spravnou cestou a moc vam fandim:)), novy projekt je super, tesim se na jeho sledovani:)) a jsem v soku, kolik investic bude potreba, kazdopadne uz jen z tohoto duvodu je dobre, ze budete ve svem:)))
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ATUARFIK: ono to zas tak blízko Kolína není :) Je to krásná bývalá hájovna, lesní podnik se o to dobře staral :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HYSTERIA: Dobrá volba. Škoda, že ještě trvají autorská práva, heslo tohoto útulku by mohlo být "náš bývalý svěřenec a jeho nový páníček - potkali se u Kolína." :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam