• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MRAKY: já doufam, že tam žádnej souborovej manažer neni, protože na to mam počítač. A pokud tam je, tak neni povinej - nechci zapínat pdfko a hledat v nějakym stromě
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    NECROMAN: a jak je to delane ? vsechny aplikace vidi vsechny soubory v danem adresari, nebo je to jen dana aplikace vidi na soubory s danou priponou?
    jinymy slovy - muze konecne vzniknout nejaky souborovy manager ?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Jen takova zajimavost, pokud jeste nevite, Windows Phone 8 jiz umoznuje nahrani libovolnych souboru do telefonu pomoci Mass Storage, treba pdf dokumentu, jejich otevreni v telefonu aplikaci, ktera ma asociovanou danou priponu, a take je mozne dane soubory odeslat ci prijmout bud emailem nebo pres bluetooth/NFC.
    KYTT
    KYTT --- ---
    NECROMAN: a to bylo? 9?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KYTT: tak cena by mela byt jako 710... v dobe uvedeni :(
    KYTT
    KYTT --- ---
    No to jsem zvědav jestli i cenou bude nástupcem 710 :) Jinak vypadá skvěle.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: Vypadá docela pěkně.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Unikly snímky Nokie Lumia 830, bude nástupcem Lumie 710 - iDNES.cz
    http://mobil.idnes.cz/unikle-snimky-nokia-lumia-830-dp6-/mob_nokia.aspx?c=A121107_234337_mob_nokia_ada
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Prave jsem si koupil tuto knizku, tak dam vedet, jaka je
    Windows Phone 8 Development Internals (Preview 1) available now - Microsoft Press - Site Home - MSDN Blogs
    http://blogs.msdn.com/b/microsoft_press/archive/2012/10/30/windows-phone-8-development-internals-preview-1-available-now.aspx
    MAGE
    MAGE --- ---
    ADAMFC: no nevim, neprislo me to moc koser, a jelikoz uz to defaultne neni tak jsem asi nebyl sam.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MAGE: no podle mě to bylo tim WP propojenim - facebook to vyhodnocuje jako aplikaci a když pujdeš na live.com, tak to je stejný propojení, jako ten telefon - prostě MS aplikace. A oni to přenesli i na outlook (stejně jako to bylo s hotmailem)
    MAGE
    MAGE --- ---
    ADAMFC: mam napojenej facebook ve WP, ale tim to asi nebude. Jak rikam ted uz to outlook.com nedela, asi je za to nekdo pekne vyjebal.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MAGE: a mas v mobilu spojenej facebook s live uctem? Protoze to snad ze zacatku bylo dany tim. Ja to nemam treba
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ADAMFC: v cem se lisi sber dat jak to dela google, nebo MS, nebo apple ?
    MAGE
    MAGE --- ---
    ADAMFC: Spíš jde o to že tu stavíte MS jako toho hodného co nikdy nic, a přitom to tak není. Teď jsem na outlook.com koukal a už to automatické není. Ale když jsem se přihlásil jak to bylo nové tak se automaticky přihlásil FB chat aniž bych někde něco povoloval.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MAGE: automatický? Já outlook.com mam a nikde žádný automatický napojení nevidim :) Jinak pokud sis všimnul, tak data s facebookem propojuje každej druhej server při registraci.

    A fakt mícháš milion věcí dohromady - mícháš reklamy v aplikacích třetí stran, propojení s facebookem, který je naprosto dobrovolný a diktovaný požadavkem uživatelů (nechtěj se registrovat na pěti různejch místech), do toho software od MS, kterej rozhodně nesbírá data stylem google atd. atd. A ano, uznávam, že je to matoucí, ale často to vychází prostě z neznalosti a lenosti lidí.

    Já si nedělam žádný iluze, že když budu používat bing, tak mi to bude nabízet věci na základě mýho hledání (a bing to dokonce prezentuje uživatelum jako jednu z výhod, na kterou často slyšej), ale nevim, jak do toho vstupuje vývoj aplikací pro Win phone, nebo existence windows jako takovejch
    MAGE
    MAGE --- ---
    ADAMFC: Ale no tak, MS jde hodně o to aby si ukousl z toho velkého reklamního koláče, který teď okupuje Google. A třeba jejich spojení s FB je mnohem nebezpečnější než Google. Viz třeba automaticky napojený FB chat v outlook.com
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MAGE: věř mi, že MS má jako jednu z priorit práci s PII daty a rozhodně to nejedou na úrovni Googlu, protože maj úplně jiný cíle než google. Google data dává k dispozici, protože těží z reklamy třetích stran. MS ty data používá pro svoje zájmy a svojí reklamu. Některý data dává partnerum, ale to jen, když to výslovně povolíš. Samozřejmě se najdou díry, ale to je případ od případu a chybama zaměstnanců - ne strategií MS.

    A v tomhle teda advokát MS jsem
    MAGE
    MAGE --- ---
    DIM_: No moc ne... zbezne jsem to prolitnul a: http://privacy.microsoft.com/cs-cz/fullnotice.mspx#display muzes udelat ten Opt-Out, ale defaultne to vyuziva tvoje informace, takze asi tak. Nejsem zastance/odpurce zadneho z nich pac v tohmle smyslu to u kazdeho vyjde nastejno.
    DIM_
    DIM_ --- ---
    MAGE: Zaprvy ADAMFC a zadruhy http://www.theverge.com/2012/10/23/3542642/microsoft-clarifies-policy-personal-information (to je docela fer:)
    Nejsem tu jako advokat MS:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam