• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    P19
    P19 --- ---
    NECROMAN: Prostě ve zkratce - nechce se mi věřit, že obsluhu té notifikace musím natvrdo celou nabastlit do té metody Run() (ona to totiž nemusí být jenom notifikace, ale podobný je to třeba s bg taskem při změně polohy atd.)
    P19
    P19 --- ---
    NECROMAN: Díky. Používám Raw notifkace, protože ze serveru si nechvávám posílat čistě data, která bych si chtěl zpracovat sám.

    Jelikož projekt, ve kterém jsou implementace rozhraní IBackgroundTask musí být Windows Runtime Component, netuším, jak do takovéto třídy (jedné z implementací IBackgroundTask) předat nějaký svůj objekt, který by následně obsluhoval data přijatá ze serveru.

    Zkoušel jsem to tedy obsloužit na událost Complete objektu BackgroundTaskRegistration, ale tato obsluha se neprovede ve chvíli, kdy je aplikace na pozadí. Jak jsem pochopil, v tomto případě se vykoná pouze metoda "Run", je to tak?

    Jak tedy řešit např. to, že mám aplikaci zrovna aktivní a místo zobrazení notifikace chci refreshnout seznam?

    Díky
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    P19: Ptej se :)
    P19
    P19 --- ---
    Ahoj, je tu nějaký zkušený programátor, který dělal s push notifikacema a byl by ochoten mi poradit s pár otázkama?
    Díky
    MARYO
    MARYO --- ---
    Mám N920 a WP8.1 a občas mi to zamrzne. Na WP8 to nedělalo, ale možná je to jen tim, že jsem nepoužíval BlueTooth. Většinou se to stává když něco poslouchám a ještě mi do toho přijde SMSka. Ve většině případů se to do 20 sekund zase rozjede, ale občas to zamrzne navždy (nejspíš), asi když jsem na to moc hrr, pak pomůže až soft reset. Ale přímo poslouchání na to možná vliv nemá, mám dojem, že se mi to freezne i když je jen BT zapnutý. Nemůže to být i sluchátkama? Asi se to ostatním nestává, co? To byh byl jinak fail.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KEDDY: Ted jsem to zkousel - na imgur.com upload funguje v pohode, ale na NYXu to nejede. Zareportoval bych to jako bug http://mantis.nyx.cz/my_view_page.php
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    KEDDY: Funguje to, ale musíš mít po dobu nahrávání tu stránku aktivní. Jakmile přepneš na jinou aplikaci, tak se upload přeruší.
    KEDDY
    KEDDY --- ---
    NECROMAN: Mam WP8.1 prave.. Tady na Nyxu mi to nedovolo vubec ani stisknout to tlacitko a treba na FB to zkousi nahrat tu fotku, ale pak to zamitne... Myslel jsem prave, jestli to treba neni i o nejakem nastaveni/povoleni v telefonu nebo tak?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KEDDY: Windows Phone 8.1 to uz umi, mas WP8.1? Teda zalezi i na webu, jak to ma implementovane.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    LADINEK: Já tohle částčně řeším RSS čtečkou, ale to je samozřejmě jen omezené řešení.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    LADINEK: Nejen Android a WP, tuhle otravnou vec dela bohuzel i iOS a obavam se, ze s tim nejde delat nic.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Zdar, hele da se nejak nastavit, aby otevrena web stranka zustala v offline rezimu a pri preskakovani mezi jednotlvejma zalozkama se ne refreshovala ? Uz me tohle stvalo u androida a WP8 koukam delaj uplne to same. V metru me to desne vytaci a ja bych proste rad aby jednou otevrena stranka zustala otevrena dokud tu zalozku nezrusim nebo manualne nerefreshnu...diky
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    KEDDY: to WP8 jeste neumi.
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    Ahoj všem. Předem se moc omlouvám za spam, ale píšu diplomovou práci na téma mobilních technologií a jejich potenciálu v cestovním ruchu a byl bych vám všem nesmírně zavázán, kdybyste si našli 3 minutky času a vyplnili následující dotazník. Vzhledem k tomu, že bych tak trochu předpokládal, že vlastníte smartphone, tak jste ideální vzorek!
    http://mobilni-technologie-v-cestov.vyplnto.cz/
    Určitě vás stejně všechny potají baví vyplňovat dotazníky :-)

    Díky předem moc a ještě jednou se omlouvám za spam.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    RENDALF: pokud ta moznost neni v nastaveni, nektere firmwary to tak mely, tak ne.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    jde nejak premapovat funkcni klavesu lupy na WP8.1 tak aby to hledalo v google?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    pls existuje jednodušší možnost přehrávání FLAC, než používání flac playeru sd a WP telefonu s SD a prehravani jen z karty? případně jiný přehrávač, umožňující dle popisu ve Store přehrávat FLAC, která si sosnu ze SkyDrive?
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    GILDARIUS: mackas tlacitko na snizeni + tlacitko na zamknuti? jinak potom jen hodit do tovarniho nastaveni, coz ale smaze vsechno co je v pameti mobilu a nemas to ulozeny nekde na cloudu
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    GILDARIUS: napadlo mě jen co nejrychleji ho vybít
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    1) jak vypnu telefon když se mi kousnul a nejde tlačítko na snížení hlasitosti pro reset a mám na pevno baterku v telefonu ? :-D 720
    2) v opeře stáhnu pdf soubor, jak ho můžu odeslat emajlem když se automaticky odevře v adobe ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam