• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ROMANICAK: opravdu to nepotrebuje pripojeni k internetu na overeni toho balicku na SD karte?
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    LACIF:
    NECROMAN:
    To druhy Ne je nepravdivy. Lze staho9vat soft do compu a pres USB ho pak nahrat na kartu a z ni instalovat. Vlez na http://www.windowsphone.com/ a tam si muzes vyhledat aplikaci a vlevo dole je "Stahnout a instalovat rucne" .

Nevim co mas za Win, ale ja na 7mickach jsem zavrhnul vsechny ty programy jako suite, Zune a tyhle shity. Proste pripojim telefon a jakmile se nainstalovaly ovladace (automaticky), jdu do StartMenu a tam Zarizeni a tiskarny (link Ovládací panely\Hardware a zvuk\Zařízení a tiskárny). Tam vidim telefon a kartu a tam jsem si udelal adresar Install a tam jsem nakopiroval stazeny aplikace vsechny. Odpojit telefon, vlezt do Store a dole na trech teckach vybrat Install local apps. Ono si to tu kartu prohleda a nabidne ti co na ni mas k instalaci.
    LACIF
    LACIF --- ---
    tak pratele LZE

Updaty firmware a OS lze stahnout a nainstalovat skrz PC přes aplikaci "Nokia Software Updater for Retail"
    A aplikace pak přes klasickej store na PC..

Aby jste si ale nemysleli, ze se tady ptam, aniz bych to zkousel vyresit sam - od rana jsem to resil;)

Jediny, co me teda sere je, ze Lumia nemá RJ45 :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MCKIDNEY: nejsem si jisty, zda i pro tu instalaci aplikace z SD karty nepotrebujes mobilni data, aby si telefon overil, ze si to muzes nainstalovat?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Jinak tady je interaktivní prezentace pro sync:
    Windows Phone 8 sync wizard | Windows Phone (United States)
    http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp8/sync-wizard

Nahrávat aplikace lze
    How do I install apps from an SD card? | Windows Phone How-to (India)
    http://www.windowsphone.com/en-in/How-to/wp8/apps/how-do-i-install-apps-from-an-sd-card

NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    LACIF: ne a ne, potrebujes bud mobilni data nebo WiFi.
    LACIF
    LACIF --- ---
    Zdravim,

prosimVas.. Včera jsem si koupil Lumii 520tku..

Lze pripojit přes USB k PC a pouzit tak internetovy pripojeni pocitace?

Lze pripojit přes USB k PC a stahnout soft a updaty přes PC?

(proste nemam mobilni data, wifina je daleko a rad bych si všechny velky věci stahnul první do compu a pak přes nejaky rozhrani z PC instaloval do telefonu - proste stejne, jako to bejvalo dřív u Nokia PC Suite..)

(Jinak Nokia Suite mi hlasi, ze telefon není v USB rezimu, WindowsPhone desktop app se mi zda uplne na hovno (teda na sync hudby a dokumentu) a Zune nefunguje vůbec (nevidi telefon)

THX4INFo
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    MUFLONEK: Preferuju jako navigaci Waze, s telefonem sem si zatim ještě nepovídal...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Tak se sem hlásím.o) pořídila jsem si Lumiu 735 a asi vás chvilku budu zásobovat dotazy neb jsem pouhý poučenější uživatel. Asi se to tu už probíralo, ale jak je to s hlasovým ovládáním? byla jsem zvyklá na androidu prostě říct město a ulici a google maps začaly hledat a dobře... v Lumii se mi to zatím nedaří ani v here maps ani v google maps (funguje v GM i navigace?)?

Předem děkuji za odpovědi
    PEPPE_LOPEZ
    PEPPE_LOPEZ --- ---
    Nepoužíváte někdo WP jako webkameru k PC ? Zkouším různé aplikace, ale nic nefungá. Díky za jakékoliv info .
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    NECROMAN: kdyby radsi fixnuly tu 535tku :( holt to bude dalsi osekanina
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    ADAMFC: me to taky ted funguje :) ale vcera jsem to rikal vecer v hospode kamosovi co ma L920 a hned jsem to zkusily a hned na poprve se to seklo...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Samsung obrací. Závislost na Androidu se mu nelíbí a kouká po Windows - iDNES.cz
    http://mobil.idnes.cz/...g-chce-windows-phone-ddd-/mob_samsung.aspx?c=A150113_135915_mob_samsung_ada
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    LADINEK: normálně funguje. 5 různejch případů. L925
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Včera s mi povedlo ověřit způsob jak totálně zaseknout L925/L920. Vlezt na mobilní verzi stránek t.idnes.cz, otevřít článek obsahujici video (me se z nějakýho důvodu spouští video automaticky) video začít přehrávat a zascrollovat. Ne pokaždý, ale poměrně často se telefon sekne a nasleduje krásná zrnitá obrazovka. Schválně to zkuste :-) a dejte vědět.

PS: WP8.1 s devloper...
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Jsem docela zoufalý z posledního update Lumia Camera 4.9.3, jak funguje na 1020 cyan. Má někdo nějaký lék, nebo můžu jen doufat, že Denim to vyřeší a brzy?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    GILDARIUS: nechápu , proc by mela zasekat system? navic se to bude tykat jen 535 ne?
    ACID
    ACID --- ---
    SHITTIE: dik, to nezni zle
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    další aktualizace která ještě víc zaseká systém ? :(
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Tak mam odpoved po recovery, ktere nic nezmenilo:
    S nestálým chováním displeje u telefonu Nokia Lumia 535 jsme seznámeni. Je to softwarová záležitost. Další softwarová aktualizace po Lumii Denim by měla zahrnout vylepšení displeje. Bližší informaci zatím nemáme.
    Microsoft Lumia Czech
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam