• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    ELHO_CID: vidis ja mam treba vetsinu na whatsappu :) ( fb messenger nepocitam )
    ostatne nekde sem cetl ze v kvetnovem updatu bude :
    Audio Calling
    Video Calling
    WhatsApp Skype Integration
    Facebook Integration
    Saving WhatsApp Conversations On One Drive
    Turning off read recipts

Otazka co je pravda :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ELHO_CID: Me to taky rozčiluje ale místo 350lidi na ICQ což byl stav před deseti lety. mam teď na každým protokolu par lidi. A to nepouuivam žádný extra featury proste jen pisu.
    FESTER
    FESTER --- ---
    ELHO_CID: napr ma povoliny international texting... bezna aplikace ve windouz me neposle MMS do mexika, whatsapp ano
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Trochu mi dělá potíže pochopit co lidi na těch chatovacích aplikacích maj. A proč jich mít tolik. Dokáže mi někdo rozumně vysvětlit proč mít třeba whatsapp? Zkoušel jsem to ještě na symbianu a pak zase odinstaloval, prostě zbytečnej klín ICQ (který už taky léta nemá smysl)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ROMANICAK: skoro nic. 8 emailových schránek wifi v kanclu, BT v autě na hovory a audio.Pustenej BBM, viber, skype,impro whatsapp. Občas udelam fotku a nejakej ten hovor. Žádný hry nebo náročný aplikace.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MILAZAJICEK:
    Co s tim delas??? 2 dny, nekdy 3 mi vydrzi.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ROMANICAK: A jak je na tom výdrž baterky? Ona ta 530 mi vydrzi asi 5h :)
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    NECROMAN: nemá foťák s autofokusu, já bych za ten mobil dal klidně 5k ale prostě nic co by mi vyhovovalo není...
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MILAZAJICEK:
    MILAZAJICEK:
    Vubec nevahej, jsem s tim strojem celkove strasne spokojenej, i kdyz nedostatky to ma.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    NECROMAN: Mel jsem do ted Note3 ktery je teda mensi ale vyzkousel jsem si Lumii 530 a WP mi celkem sedi. Tak jdu neceho vykonem a velikosti srovnatelneho s tim Notem. Jedine co me trosku mrzi ze nema AMOLED dispej jako 930 ale ta zase nema SDkartu :(
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MILAZAJICEK: je HODNE velky, do kapsy ho nedas a jednorucne ho take moc ovladat nejde, ale jinak je to top vykonem i fotakem.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Nechcete se někdo zbavit Lumie 1520? Případně má ten telefon nějaký zásadní nedostatek proč bych měl raději volit třeba 930tku?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    MOPIK: 8.1 update 1 zpet :) insider odinstalovan .. ale nasralo me to pekne tedy !
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    GILDARIUS: pokud nechces padlo, tak je dobra volba Lumia 532 - jen 4"
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    VECTOR: No ono ja si rikal , ze to zkusim o vikendu .. vcera si jdu lehnout , nastavim budiky .. rano se misto 5:30 probouzim v 6:30 probuzen detmi .. koukam co je blbe a svete div se :-) ta mrka se mi nainstalovala sama? tak nevim , jestli tohle je normalni? tak ted uz jen recovery :)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DAN_F: ideal pro manzelku :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: Dej vědět až najdeš nějaký android s rozumnou velikostí a nebude stát miliardu :)
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    DAN_F:pěkně pitomá móda :/ asi budu muset jít do androju a to se mi fakt nechtělo :(
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: Je monstrózní. Bohužel, taková je většinová poptávka. Už se připravuju na to, že se s tím výhledově budu muset smířit a zvyknout si :)
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    DAN_F: škoda že to je takový pádlo :(
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já bych tyhle testy zakázala, dokud na telefonu nebude fungovat dual-boot :)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    MOPIK: hele tak na foru wmmania.cz doporucujou v tehle situaci zazalohovat telefon a udelat hard reset.

Performing a factory reset using phone buttons

Turn the power off.
    Press and hold the VOLUME DOWN button, and then briefly press the POWER button. Release the VOLUME DOWN button when you see an icon on the screen.
    Then press the following hardware buttons in sequence: VOLUME UP > VOLUME DOWN > POWER > VOLUME DOWN.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam