• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MILAZAJICEK:
    A proc mas lidi kazdyho na jinym protokolu? Ja tomu furt nerozumim, tomuhle vykecavani. Bud neco resim a tak si zavolam nebo napisu sms (coz taky akorat zdrzuje), a nebo chci kecat a to si muzu zajit do hospody. Prizpusobovat se xx lidem podle toho jakej protokol si oblibili je proste cesta do pekla. To samy 8 emailu - jako proc???????? 8 ?????????????????????????????????????????????!!!!!! Promin, ale to uz je uplnej nesmysl. 1 pracovni a jedna soukroma prece uplne staci, pokud nekde mam neco z historickejch duvodu, tak se to da preposilat a odpovidat z jednoho mista.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MILAZAJICEK: Já si tím zasírat telefon nechci, takže teď tam mám jen fb messenger a skype. Ale stejně 99% všeho řeším hovory, popř. sms.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ELHO_CID: Me to taky rozčiluje ale místo 350lidi na ICQ což byl stav před deseti lety. mam teď na každým protokolu par lidi. A to nepouuivam žádný extra featury proste jen pisu.
    FESTER
    FESTER --- ---
    FESTER: a vramci USA mi bezna na MMS funguje... do zahranici ne...
    FESTER
    FESTER --- ---
    ELHO_CID: napr ma povoliny international texting... bezna aplikace ve windouz me neposle MMS do mexika, whatsapp ano
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Trochu mi dělá potíže pochopit co lidi na těch chatovacích aplikacích maj. A proč jich mít tolik. Dokáže mi někdo rozumně vysvětlit proč mít třeba whatsapp? Zkoušel jsem to ještě na symbianu a pak zase odinstaloval, prostě zbytečnej klín ICQ (který už taky léta nemá smysl)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ROMANICAK: skoro nic. 8 emailových schránek wifi v kanclu, BT v autě na hovory a audio.Pustenej BBM, viber, skype,impro whatsapp. Občas udelam fotku a nejakej ten hovor. Žádný hry nebo náročný aplikace.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MILAZAJICEK:
    Co s tim delas??? 2 dny, nekdy 3 mi vydrzi.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ROMANICAK: A jak je na tom výdrž baterky? Ona ta 530 mi vydrzi asi 5h :)
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    NECROMAN: nemá foťák s autofokusu, já bych za ten mobil dal klidně 5k ale prostě nic co by mi vyhovovalo není...
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MILAZAJICEK:
    MILAZAJICEK:
    Vubec nevahej, jsem s tim strojem celkove strasne spokojenej, i kdyz nedostatky to ma.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    NECROMAN: Mel jsem do ted Note3 ktery je teda mensi ale vyzkousel jsem si Lumii 530 a WP mi celkem sedi. Tak jdu neceho vykonem a velikosti srovnatelneho s tim Notem. Jedine co me trosku mrzi ze nema AMOLED dispej jako 930 ale ta zase nema SDkartu :(
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MILAZAJICEK: je HODNE velky, do kapsy ho nedas a jednorucne ho take moc ovladat nejde, ale jinak je to top vykonem i fotakem.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Nechcete se někdo zbavit Lumie 1520? Případně má ten telefon nějaký zásadní nedostatek proč bych měl raději volit třeba 930tku?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    MOPIK: 8.1 update 1 zpet :) insider odinstalovan .. ale nasralo me to pekne tedy !
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    GILDARIUS: pokud nechces padlo, tak je dobra volba Lumia 532 - jen 4"
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    VECTOR: No ono ja si rikal , ze to zkusim o vikendu .. vcera si jdu lehnout , nastavim budiky .. rano se misto 5:30 probouzim v 6:30 probuzen detmi .. koukam co je blbe a svete div se :-) ta mrka se mi nainstalovala sama? tak nevim , jestli tohle je normalni? tak ted uz jen recovery :)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DAN_F: ideal pro manzelku :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: Dej vědět až najdeš nějaký android s rozumnou velikostí a nebude stát miliardu :)
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    DAN_F:pěkně pitomá móda :/ asi budu muset jít do androju a to se mi fakt nechtělo :(
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: Je monstrózní. Bohužel, taková je většinová poptávka. Už se připravuju na to, že se s tím výhledově budu muset smířit a zvyknout si :)
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    DAN_F: škoda že to je takový pádlo :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam