• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    RENDALF: Spíš mi připadá že když to otočíš displejem dolů, přestane dioda blikat.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    DAN_F: prezentace jak Brno, to jak otaci ten telefon...to je jako predvadecka ze to umi blikat jen ve predu a ne vzadu?:D
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DAN_F: vypada super :) zakazte bannery :)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    LED notifications feature is /will be included in future builds of Windows 10. This feature will only be available to those who own a smartphone that has a hardware LED integrated like the Lumia 730, Lumia 735 and Lumia 930.
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    Dotaz.
    Lumia 625.
    Stahnu aplikaci od MS a dam synchronizovat a haze mi to hlasku pri stahovani ze "pristup byl odepren"
    Nevite cim to muze byt?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DEJVT: Vcera sem vyzvednul 640LTE z reklamace s podobnimy priznaky ( nabijeni cca 8 hodin, vybiti za 2-3 hodiny a prehrivani v miste sluchatka takove, ze neslo telefonovat = vymena desky ) a nabijena byla pouze nokia nabijeckou ...
    FESTER
    FESTER --- ---
    GILDARIUS: to si budes muset zjistit sam u providera
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    FESTER: takže je možný že v Sao Paulu jsem měl jiného providera než tady a proto to nejde...
    FESTER
    FESTER --- ---
    GILDARIUS: nekteri provideri blokuji zahranici a odblokovani do zahranici se plati extra
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    další dotaz, jsem na služební cestě v brazílii a nejde mi posílat SMS. Přijmout jdou a volat taky. čím by to mohlo být? Když jsem tu byl posledně bylo vše v pořádku
    DEJVT
    DEJVT --- ---
    MODROPULOS: ok dík ;-)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    PIKAPRD: Oficiálně nic není. Oficiální je jen to, že něco na podzim bude a nevyserou se na to. Ale co bude je zatím ve hvězdách.
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    GILDARIUS: A já myslel že je to oficiálně, že se chystá L940, L940XL, L840 a L740 a snad ještě L740XL, ale to nevidím tak jistě.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: Cityman & Talkman (940, 940XL) a pak Guilin, Honjo, Saana a Saimaa (nikdo zatím neví co to je).

S jistotou lze tedy očekávat nástupce 930 a 1520, ale když se člověk podívá na aktuální nabídku obchodů, tak 830, 730 a 735 se v oficiální CZ distribuci doprodávají (není co kupovat), takže s velkou pravděpodobností bude něco z toho 840 a 740 (+ těch codenames je nejspíš tolik, protože něco z toho budou jejich dual SIM / XL varianty).
    MODROPULOS
    MODROPULOS --- ---
    DEJVT: Shodou okolností svou 635 taky nabíjím nabíječkou od HTC a nic nepozoruju...
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    nějaký info o dalších mobilech ? nebo se chystá jen 940?
    DEJVT
    DEJVT --- ---
    Zdravím,
    vlastním lumii 920. Teď mi v servisu vyměnili základní desku, strašně se přehřívala, baterka šla dolů za 2 hodiny...
    Chci se zeptat, je možné, že pokud nabíjím mobil nabíječkou od HTC, může se to nějak pokazit?
    Popř jaký je rozdíl mezí nabíječkou ac-20w 30 50 60....

Diky za odpověď .-)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Vypadá to že už se pracuje na napravení rozmístění některých prvků (nebojte, hamburger zůstává):
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Máte někdo nějakou app na automatické profily hlasitosti pro WP 8.1? Tedy aby se podle času, případně podle místa nastavila hlasitost vyzvánění.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam