• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Spekulace roku: Microsoft údajně vymění mobilní Windows za Android - iDNES.cz
    http://mobil.idnes.cz/...bilni-windows-za-android-dwa-/mob_nokia.aspx?c=A150630_181338_mob_nokia_ada
    ACID
    ACID --- ---
    hmmm :(
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    ACID: u mne ano, bez problémů, docela dost to využívám.

Lumia 730 D, WP 8.1
    ACID
    ACID --- ---
    Vy co pouzivate mapy.cz, funguje vam synchronizace lokaci pres batuzek?
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    zkoušel jste někdy někdo něco jako toto:

Postcard on the Run | Windows Phone Apps+Games Store (United States)
    https://www.windowsphone.com/...s/store/app/postcard-on-the-run/a91df160-0ea7-4e91-acf7-3b68a52364e9

tedy na poslání tištěnýho pohledu z WP?

Znáte někdo něco funkčního a praktickýho?
    BOPA
    BOPA --- ---
    Máte někdo Gestures beta ???
    mně to fungovalo na L1020parádně, ale teď už nějakou dou po aktualizacích sysému vůbec :-(
    Gestures Beta | Windows Phone Apps+Games Store (United States)
    http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/gestures-beta/38384829-0b39-4f21-a954-d2d4f8a4ac96
    P0CIN
    P0CIN --- ---
    Jde nejak vyexportovat smsky z wp8.1 do pc, treba i v textovem/json formatu?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    RENDALF: Spíš mi připadá že když to otočíš displejem dolů, přestane dioda blikat.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    DAN_F: prezentace jak Brno, to jak otaci ten telefon...to je jako predvadecka ze to umi blikat jen ve predu a ne vzadu?:D
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DAN_F: vypada super :) zakazte bannery :)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    LED notifications feature is /will be included in future builds of Windows 10. This feature will only be available to those who own a smartphone that has a hardware LED integrated like the Lumia 730, Lumia 735 and Lumia 930.
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    Dotaz.
    Lumia 625.
    Stahnu aplikaci od MS a dam synchronizovat a haze mi to hlasku pri stahovani ze "pristup byl odepren"
    Nevite cim to muze byt?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DEJVT: Vcera sem vyzvednul 640LTE z reklamace s podobnimy priznaky ( nabijeni cca 8 hodin, vybiti za 2-3 hodiny a prehrivani v miste sluchatka takove, ze neslo telefonovat = vymena desky ) a nabijena byla pouze nokia nabijeckou ...
    FESTER
    FESTER --- ---
    GILDARIUS: to si budes muset zjistit sam u providera
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    FESTER: takže je možný že v Sao Paulu jsem měl jiného providera než tady a proto to nejde...
    FESTER
    FESTER --- ---
    GILDARIUS: nekteri provideri blokuji zahranici a odblokovani do zahranici se plati extra
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    další dotaz, jsem na služební cestě v brazílii a nejde mi posílat SMS. Přijmout jdou a volat taky. čím by to mohlo být? Když jsem tu byl posledně bylo vše v pořádku
    DEJVT
    DEJVT --- ---
    MODROPULOS: ok dík ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam