• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Photosynth appka konci :(
    Photosynth mobile apps are being retired - Announcements - Forums - Photosynth
    https://photosynth.net/...bdda7-ff98-40a1-b2ae-529b0213c2b8&dis=259bd2a2-28fe-49ec-b349-06c95173d435
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MOPIK:
    Tvl konecne!!!!!! Jdu hned vyzkouset. Chybi tomu uz snad jen nejake rozumnej ekvalizer, ale ono co chces, kdyz to stejne pousti ven shitovej zvuk tak jako tak.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    P0CIN: tak zalezi co ti ten notas sosa, pokud zacne tahat aktualizace, synchronizovat cloudy a kontrolovat facebook nediv se :)
    P0CIN
    P0CIN --- ---
    mam koupené data v mobilu a Kdyz si udělám wifi hotspot (sdílení sítě), a pripojim se notasem, tak mi to skoro instantne sežere asi 120mb. Je to std, pripadne jak to využívat co nejefektivneji? Ležím v nemocnici a musím daty šetřit :D
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    a dokonce to ma volitelne vlastni volume ;-)
    coz mi pripomina, odesli mi Jabra Rythm do kopru , vyhoda tech sluchatek byla , ze na nich fungovali pres tlacitko zname hmaty jako 2x klik next song , 3x klik predchozi song a 1x klik play / stop na WP 8.1 .. ale bohuzel sem ted zacal behat se starejma PortaPro od Kossu a tudiz sem pecky zavrhnul asi .. a ted shanim neco co by umelo headset ale zaroven bylo nahlavni , nemate nekdo nejaka takova sluchatka u telefonu? treba toto? http://www.czc.cz/sony-mdr-zx310apb/148918/produkt
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    HAWLIS: vypadalo to nadejne, tak sem nevydrzel a sosnul a POZOOR !! folder play jede a zda se mi na prvni pohled že dobře!

MOPIK: takže díky za tip! třeba se objevil přehrávač, kterej mi bude vyhohovat :) zatim to má naději.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    MOPIK: folder play?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    STARE_CASY: to je tim pocasim :) jinak mel sem ho ted chvilku v ruce a pouzitelny prehravac :-D velice pouzitelny
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    MOPIK: no jo, měl jsem fakt jen kliknout, jsem debil. Já už jsem tak zblblej z regionálních omezení, že už ani nezkusím to, co mi to nabízí.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    STARE_CASY: melo by stacit kliknou na "Check in my store" ale jinak pro cesky zde : https://www.windowsphone.com/cs-cz/store/app/core-music-player/552bad3e-31d2-4ac2-9c7e-cc8414ee9f57
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    MOPIK: Sorry, you can't get apps in this region. Please check the Store in your region

Dá se s tím něco dělat? Které nastavení bych měl na své straně změnit?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tak instalátor WindowsMobileDeviceCenter6.1 pro Vista x64 nainstaluje pouze driver na Windows 7.

Teď jsem zjistil že na serveru nebyl nalezen balíček :(
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Nevíte jak získat driver pro HTC 8s bootloader?

Snazim se pouzit Windows Phone Recovery Tool, ale nerozpozná to zařízení.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    nezlobí vám onedrive? já se rozhodl, že bych mohl projet asi 3k fotek co jsem tak nasekal a nepromazal.. no a maličko starší fotky než současný (nějakej listopad, cca 500. fotka z 3k.) začaly zlobit. přes web sem to jel.
    jednak sem listoval ve fullscreenu a nějaký 4 fotky se mi zacyklily, kdyz sem klikal zpet, tak sem skočil na předchozí fotku co těch čtyřem předcházela..
    dal sem našel nějak ještě zima 2014 zečtyřnásobný všechny fotky.. nejdřív sem si řikal že sem fotil jak pominutej, nebo s nejakym sekvenčním focenim, ale fakt jsou to jen ty samé fotky na onedrive čtyřikrát..
    máte někdo podobnej problém?
    plus teda sem na tom online onedrivu dele nebyl a změny mě nětěší... jednak se to seká, jednak nemužu klikat do náhledu kam chci, když chci označit víc fotek a třeba smazat... velký mínus.. plus tam nejsou na první pohled videt data fotecní, dřív sem to bylo dělené aspon po dnech..
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    STEMBUS: Jasně. Před vydáním univerzální platformy W10.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Spekulace roku: Microsoft údajně vymění mobilní Windows za Android - iDNES.cz
    http://mobil.idnes.cz/...bilni-windows-za-android-dwa-/mob_nokia.aspx?c=A150630_181338_mob_nokia_ada
    ACID
    ACID --- ---
    hmmm :(
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    ACID: u mne ano, bez problémů, docela dost to využívám.

Lumia 730 D, WP 8.1
    ACID
    ACID --- ---
    Vy co pouzivate mapy.cz, funguje vam synchronizace lokaci pres batuzek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam