• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tak instalátor WindowsMobileDeviceCenter6.1 pro Vista x64 nainstaluje pouze driver na Windows 7.

Teď jsem zjistil že na serveru nebyl nalezen balíček :(
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Nevíte jak získat driver pro HTC 8s bootloader?

Snazim se pouzit Windows Phone Recovery Tool, ale nerozpozná to zařízení.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    nezlobí vám onedrive? já se rozhodl, že bych mohl projet asi 3k fotek co jsem tak nasekal a nepromazal.. no a maličko starší fotky než současný (nějakej listopad, cca 500. fotka z 3k.) začaly zlobit. přes web sem to jel.
    jednak sem listoval ve fullscreenu a nějaký 4 fotky se mi zacyklily, kdyz sem klikal zpet, tak sem skočil na předchozí fotku co těch čtyřem předcházela..
    dal sem našel nějak ještě zima 2014 zečtyřnásobný všechny fotky.. nejdřív sem si řikal že sem fotil jak pominutej, nebo s nejakym sekvenčním focenim, ale fakt jsou to jen ty samé fotky na onedrive čtyřikrát..
    máte někdo podobnej problém?
    plus teda sem na tom online onedrivu dele nebyl a změny mě nětěší... jednak se to seká, jednak nemužu klikat do náhledu kam chci, když chci označit víc fotek a třeba smazat... velký mínus.. plus tam nejsou na první pohled videt data fotecní, dřív sem to bylo dělené aspon po dnech..
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    STEMBUS: Jasně. Před vydáním univerzální platformy W10.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Spekulace roku: Microsoft údajně vymění mobilní Windows za Android - iDNES.cz
    http://mobil.idnes.cz/...bilni-windows-za-android-dwa-/mob_nokia.aspx?c=A150630_181338_mob_nokia_ada
    ACID
    ACID --- ---
    hmmm :(
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    ACID: u mne ano, bez problémů, docela dost to využívám.

Lumia 730 D, WP 8.1
    ACID
    ACID --- ---
    Vy co pouzivate mapy.cz, funguje vam synchronizace lokaci pres batuzek?
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    zkoušel jste někdy někdo něco jako toto:

Postcard on the Run | Windows Phone Apps+Games Store (United States)
    https://www.windowsphone.com/...s/store/app/postcard-on-the-run/a91df160-0ea7-4e91-acf7-3b68a52364e9

tedy na poslání tištěnýho pohledu z WP?

Znáte někdo něco funkčního a praktickýho?
    BOPA
    BOPA --- ---
    Máte někdo Gestures beta ???
    mně to fungovalo na L1020parádně, ale teď už nějakou dou po aktualizacích sysému vůbec :-(
    Gestures Beta | Windows Phone Apps+Games Store (United States)
    http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/gestures-beta/38384829-0b39-4f21-a954-d2d4f8a4ac96
    P0CIN
    P0CIN --- ---
    Jde nejak vyexportovat smsky z wp8.1 do pc, treba i v textovem/json formatu?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    RENDALF: Spíš mi připadá že když to otočíš displejem dolů, přestane dioda blikat.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    DAN_F: prezentace jak Brno, to jak otaci ten telefon...to je jako predvadecka ze to umi blikat jen ve predu a ne vzadu?:D
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DAN_F: vypada super :) zakazte bannery :)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    LED notifications feature is /will be included in future builds of Windows 10. This feature will only be available to those who own a smartphone that has a hardware LED integrated like the Lumia 730, Lumia 735 and Lumia 930.
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    Dotaz.
    Lumia 625.
    Stahnu aplikaci od MS a dam synchronizovat a haze mi to hlasku pri stahovani ze "pristup byl odepren"
    Nevite cim to muze byt?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DEJVT: Vcera sem vyzvednul 640LTE z reklamace s podobnimy priznaky ( nabijeni cca 8 hodin, vybiti za 2-3 hodiny a prehrivani v miste sluchatka takove, ze neslo telefonovat = vymena desky ) a nabijena byla pouze nokia nabijeckou ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam