• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Uvidíme jak se chytí univerzální platforma W10, Astoria a Islandwood. Zrovna u těch her nevidím důvod proč to neportovat a i když je podíl Windows na telefonech marginální, pořád je to třeba nějakých 60-70 milionů potenciálních uživatelů, což není úplně zanedbatelný trh. Ten portovaný Candy Crush se jeví jako celkem ok.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DAN_F: jo kez by, Angry Birds Epic neaktualizovali uz rok, v Angry Birds Star Wars II maji porad bug kdy se nepropisuji achievementy, support dost mizerny.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ELHO_CID: "Won't be released for Windows Phone" > Will be released for Windows 10 (Mobile)?
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Hádám "pomsta" za Nokii:
    Angry Birds 2 won't be released for Windows Phone - GSMArena blog
    http://www.gsmarena.com/angry_birds_2_wont_be_released_for_windows_phone-blog-13178.php
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    THOMASMORTA: outlook.com
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ADAMFC: A odkud se na to hlásí z počítače?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    THOMASMORTA: jestli se nepletu, tak si musíš zaregistrovat ten outlook email, aby se dal telefon používat - takže se přihlaš na ten outlook email a tam jsou všechny kontakty uložený..
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Netušíte jestli a jak se mohu dostat ke svým kontaktům z počítače? Všechno jsem měl jen v telefonu (ale někde na microsoftím účtu), ale telefon momentálně nemám a vybírám nový.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    Ten display je docela v pohodě, narozdil od 730 to umí glance screen...a ta baterka je ohromná :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    u 640 platis za ty extra dobré parametry tím, že je to veliké, neohrabaná konstrukce a horší display.

Kdybych chtel slick telefon - raději 735
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    dneska mi v mý 720 přestal jít reprák, při pokusu o jeho výměnu jsem zas prasknul displey takže jsem se nasral a jel do krámu pro novej mobil... Nakonec vyhrála Lumie 640 DS, ta LTE verze byla úplně nesmyslně drahá.. první dojmy - jeto pádlo jako kráva, ale třeba si zvyknu :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tak mám tu příležitost pracovat s Android na NVIDIA Shield.
    (Naštěstí jsem si to nepořídil na práci)

Jakkoliv horší WP 10 design je - není to nic oproti Android 5.
    Na práci raději Lumia XL
    TWARR
    TWARR --- ---
    Nechcete někdo tu 735 s jeblym displejem? Tel jinak funguje. Je mi líto to vyhodit.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    To je hlavně stejná spekulace jako předtím. Vychází z toho že Microsoft bude pro pouštět lidi nabrané skrze koupi Nokia. Což ve vlnách už dělal.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    CAPTAIN_TACUD: úplně přehlíží fakt, že Lunia dělá nějakejch 97% všech win telefonů. Ve chvíli, kdy se nokia začínala cukat, že začne dělat další platformy, tak hrozilo, že by šel i ten system do pytle. Takže by tam byla ztráta mnohem mnohem větší, než nákup samotný nokie.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Jakub Čížek: Microsoft přiznává, že neměl kupovat Nokii
    http://e-svet.e15.cz/it-byznys/jakub-cizek-microsoft-priznava-ze-nemel-kupovat-nokii-1208474
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: A nebude nějaká integrace přímo do aplikace foťáku?
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    NECROMAN: tak to je super. mate vyzkousenou nejakou dobrou alternativu?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Photosynth appka konci :(
    Photosynth mobile apps are being retired - Announcements - Forums - Photosynth
    https://photosynth.net/...bdda7-ff98-40a1-b2ae-529b0213c2b8&dis=259bd2a2-28fe-49ec-b349-06c95173d435
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MOPIK:
    Tvl konecne!!!!!! Jdu hned vyzkouset. Chybi tomu uz snad jen nejake rozumnej ekvalizer, ale ono co chces, kdyz to stejne pousti ven shitovej zvuk tak jako tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam