• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SHMADE: jj 620 ten senzor má koukám. to je btw dobrej tip, pokud se jeste prodava, tak to je asi presne to co hledam. :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: Pomohl reinstal, dík. Teď by to ještě chtělo vycentrovat do kroužků ty ikony na dolní liště :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Ale nevim, jako ten senzor by mohla slouzit pradni kamerka, kterou to ma... Ale nevim, to hadam...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HAWLIS: Senzor nevim, nejak ho tu nevidim, kazdopadne fci zlepsit citelnost na ostrem slunci jsem mel zaplou porad a nicemu to nevadilo... Pisu z toho telefonu, protoze jsem si dva tydny starou 640 rozsed... Taky zajimavy, sklo nema ani prasklinku, skrabanec nic, ale pavouk je jakoby az pod tim sklem... Reklamaci kdu zkusit, ale predpokladam, z to asi neprojde...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SHMADE: mam dojem ze obecne vsechny lumie jsou citelny dobre, ale jde mi o to automaticke zesvetleni na primem slunci.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HAWLIS: Lumia 620 byla na sluníčku čitelná suprově...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    PIKAPRD: vůbec není piotřeba lepší Lumii (nebo jakejkoliv jinej windows, což pocitam už dneska snad nic jinýho neni ne?), jen aby to mělo ten senzor.. a ten doufam ze má nějaká nižší řada :)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    ELHO_CID: da se ale zařídit, že když ti na jedno někdo volá, tak je druhý přesměrovaný právě na to aktivní (musí to podporovat operátor, ale je to jen otazka jedný volby nastavení v telefonu) takže se nejeví jako nedostupný, ale je "obsazený" tim ze je presmerovany na cislo na ktery zrovna nekdo vola...
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    HAWLIS: To asi trochu problém bude, protože všechny ty lepší Lumie mají větší displey :/
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Hledám kombinaci menšího telefonu (do 4") s tim svetelným senzorem (potažmo funkcí automatickýho "vypálení" barev na přímém slunku. fotak aspon 5M.
    naslo by se něco? já s tim mam problem, páč většinou u těch menších neni senzor a větší máma nechce..
    dík za help
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    maji všechny modely to adaptivní "brightness"? mámu jsem asi přesvědčil a to právě tím, že na slunku se ten display dá číst :)) jenže nevim jestli to maji všechny..
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    A můžeš SIM i zapínat a vypínat nezávisle na sobě
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ROTTWEILER: Tvoje hovory a sms dostanou barevné odlišení.
    SMS a Phone mají také každou aplikaci zvlášť V nastavení si určíš mód (2G,3G,4G) pro každou SIM zvlášť a nastavíš si která se používá pro data.

Funguje to celkem bezproblémově na 730
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ROTTWEILER: Normálně dual standby. Ale nedá se třeba volat na dvě čísla najednou.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Jak je to u těch dual WP, mohou být obě SIM karty aktivní naráz? Např. U Lumia 640?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HAWLIS: pokud chces novinky, tak sleduj Windows Central. Nic vic nevim :)
    Windows Central | News, Forums, Reviews, Help for Windows Phone
    http://www.windowscentral.com/
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NECROMAN: až takhle blízký info? to máš z první ruky? :)))
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DAN_F: aplikace byla nedavno updatovana z WP8.1 Silverlight verze na WP8.1 Universal App a nejak se tam podelaly ikony, resp daly jsme tam vsechny, co byly zapotrebi, ale ten update proces je nejak rozbil.
    Pokud nepomuze odepnuti a pripnuti, tak ji skuz preinstalovat.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: Bug - nastavil jsem si na zkoušku nějaký odběry oblíbených pořadů a živou dlaždici mám teď prázdnou, bez ikony (děje se jen u malé dlaždice, střední a široká bez problému). 8.1 Update 2
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HAWLIS: bude, budou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam