• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    INSTINKKT: díky, to by taky šlo.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Tak mam na 730 win 10 build 10166.
    Proc se mi nestahujou aktualizace pres store?
    INSTINKKT
    INSTINKKT --- ---
    Hawlis: Podivej se na 532. Ta ten senzor má, displej ale asi nic moc.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DIMOUSE: Na Lumii 640 DualSim mi nenačítaly microSD kartu, tak jsem udělal downgrade zpátky
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    Zdravím.... Mam dotaz.... Jak se stavíte k WP10? Aktuálně mam nainstalovaný insider fast a zatím jsem docela spokojen, tak bych chtěl vědět vaše zkušenosti. Případně jestli by na to chtěl někdo udělat místní anketu, to hurá hurá.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SHMADE: to jde.. ale zatim jsem nenasel, ze by se prodavala...

případně pls nevíte někdo o alternativě k 620? velikost (cca 3,7"), senzor a k dobru případně blesk?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HAWLIS: Nejak plus minus 3 roky.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    STEMBUS: to asi jo.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SHMADE: jak dlouho si ho mel nez odesel repracek?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HAWLIS: Jrstli ho nekde sezenes, tak muzu jedine doporucit, duvodem pro novej telefon bylo v podstate jen to, ze mi odesel repracek a po nejakym padu tlačítko na zvyseni hlasitosti... Jinak fachal dobre.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SHMADE: jj 620 ten senzor má koukám. to je btw dobrej tip, pokud se jeste prodava, tak to je asi presne to co hledam. :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: Pomohl reinstal, dík. Teď by to ještě chtělo vycentrovat do kroužků ty ikony na dolní liště :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Ale nevim, jako ten senzor by mohla slouzit pradni kamerka, kterou to ma... Ale nevim, to hadam...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HAWLIS: Senzor nevim, nejak ho tu nevidim, kazdopadne fci zlepsit citelnost na ostrem slunci jsem mel zaplou porad a nicemu to nevadilo... Pisu z toho telefonu, protoze jsem si dva tydny starou 640 rozsed... Taky zajimavy, sklo nema ani prasklinku, skrabanec nic, ale pavouk je jakoby az pod tim sklem... Reklamaci kdu zkusit, ale predpokladam, z to asi neprojde...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SHMADE: mam dojem ze obecne vsechny lumie jsou citelny dobre, ale jde mi o to automaticke zesvetleni na primem slunci.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HAWLIS: Lumia 620 byla na sluníčku čitelná suprově...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    PIKAPRD: vůbec není piotřeba lepší Lumii (nebo jakejkoliv jinej windows, což pocitam už dneska snad nic jinýho neni ne?), jen aby to mělo ten senzor.. a ten doufam ze má nějaká nižší řada :)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    ELHO_CID: da se ale zařídit, že když ti na jedno někdo volá, tak je druhý přesměrovaný právě na to aktivní (musí to podporovat operátor, ale je to jen otazka jedný volby nastavení v telefonu) takže se nejeví jako nedostupný, ale je "obsazený" tim ze je presmerovany na cislo na ktery zrovna nekdo vola...
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    HAWLIS: To asi trochu problém bude, protože všechny ty lepší Lumie mají větší displey :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam