• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    MOPIK: Hele zkus ve sluchátku co je na ploše.... 3 tečky... spojit dlaždice a pak je zase rozpojit. Mělo by se rozpojit jak na ploše, tak i v programech.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    POZITRON: no vidis a ja ji mam jen na plose ( startu ) jinak ji tam nemam :) sms jo .. proste haluz nevim :) a to sem ted delal reinstall z win10 na win8.1 nechapu :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MOPIK: Myslis v seznamu aplikaci? Mam tam obe sim pod pisnenem T: "telefon t-mobile" a "telefon vodafone".
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    MOPIK: Já ji tam mám... Lumia 640, víc nevim.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Hele ted koukam, mate nekdo s DS telefonem ikonu druheho telefonu v programech? Ja ji mam na plose ale v programech proste neni .. sms jo , phone ne :( jak je toto mozne?
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    nejake novinky ohledne "inteligentních krytu" pro Lumie? Videl jsem ted u kamaráda ten HTC Dot View v akci (sice teda na Androidu) a zda se mi to jako super vychytávka co bych fakt bral
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    INSTINKKT: díky, to by taky šlo.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Tak mam na 730 win 10 build 10166.
    Proc se mi nestahujou aktualizace pres store?
    INSTINKKT
    INSTINKKT --- ---
    Hawlis: Podivej se na 532. Ta ten senzor má, displej ale asi nic moc.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DIMOUSE: Na Lumii 640 DualSim mi nenačítaly microSD kartu, tak jsem udělal downgrade zpátky
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    Zdravím.... Mam dotaz.... Jak se stavíte k WP10? Aktuálně mam nainstalovaný insider fast a zatím jsem docela spokojen, tak bych chtěl vědět vaše zkušenosti. Případně jestli by na to chtěl někdo udělat místní anketu, to hurá hurá.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SHMADE: to jde.. ale zatim jsem nenasel, ze by se prodavala...

případně pls nevíte někdo o alternativě k 620? velikost (cca 3,7"), senzor a k dobru případně blesk?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HAWLIS: Nejak plus minus 3 roky.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    STEMBUS: to asi jo.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SHMADE: jak dlouho si ho mel nez odesel repracek?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HAWLIS: Jrstli ho nekde sezenes, tak muzu jedine doporucit, duvodem pro novej telefon bylo v podstate jen to, ze mi odesel repracek a po nejakym padu tlačítko na zvyseni hlasitosti... Jinak fachal dobre.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SHMADE: jj 620 ten senzor má koukám. to je btw dobrej tip, pokud se jeste prodava, tak to je asi presne to co hledam. :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: Pomohl reinstal, dík. Teď by to ještě chtělo vycentrovat do kroužků ty ikony na dolní liště :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Ale nevim, jako ten senzor by mohla slouzit pradni kamerka, kterou to ma... Ale nevim, to hadam...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HAWLIS: Senzor nevim, nejak ho tu nevidim, kazdopadne fci zlepsit citelnost na ostrem slunci jsem mel zaplou porad a nicemu to nevadilo... Pisu z toho telefonu, protoze jsem si dva tydny starou 640 rozsed... Taky zajimavy, sklo nema ani prasklinku, skrabanec nic, ale pavouk je jakoby az pod tim sklem... Reklamaci kdu zkusit, ale predpokladam, z to asi neprojde...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam