• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    UMIAKI:
    Dotaz na servis, pokud nebudou chtit 500 za diagnostiku?
    FESTER
    FESTER --- ---
    UMIAKI: .45 magnum :)

jinac kup novej... dneska jsou k mani za hubicku...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Ahoj, na mé Lumii 520 mi svítí ERROR: Unable to find a bootable option. Press any key to shut down.

Měl jsem tam 8.1.
    Telefon je starý dva roky a tři měsíce, už není v záruce.
    Zkusil jsem restart, vyndat baterku, Nokia Software Recovery Tool nedetekoval telefon, vybral jsem ho manuálně, stáhl 1,5 GB dat firmware a zahlásil, že nemůže na telefon uploadovat data, protože není správně připojen. Celou dobu běhu Toolu mi svítilo logo Nokia.

Je ještě něco co můžu zkusit, než ho zahodím a objednám nový?

Díky předem...
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    POZITRON: Na Windows telefony je nesmysl používat jakýkoli antivir. Nejsou na to viry. V podstatě Android je jediná zablešená mobilní platforma, kde má antivirák smysl.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    jakej pouzivate antivir, prosim? chtela jsem amc, ale pro windows telefony verze zrejme neni anebo blbe hledam.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    WAR_TIN: To nevím jestli je dobrý nápad. Android si určitě vytvoří nějaké vlastní složky navíc = přepíše smazaná data = větší pravděpodobnost poškození toho co chceš obnovit.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    DAN_F: sice nemam ctecku ale nic jineho nez dat tu kartu do androida mi nezbyva...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    WAR_TIN: Hej a neni nejjednodušší tu SD kartu vytáhnout a použít čtečku?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Vydali jsme mensi update Novinky.cz v1.3 pro Windows Phone. Novinky - pruhledna ikona, podpora prehravani videi ze Stream.cz, pokud jsou v clanku, sirsi moznosti kam sdilet z aplikace a take moznost pripnout si vybrane kategorie na Start.
    Novinky.cz – aplikace pro Windows v Microsoft Storu
    https://www.microsoft.com/cs-cz/store/apps/novinkycz/9wzdncrdn1bf
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    VECTOR: jde o to ze se telefon po pripojeni hlasi jako zarizeni a ne jako disk(y)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    WAR_TIN: a recuva nepomuze? na android funguje obstojne.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    mrzi me ze nikdo nevi jak udelat undelete na windows mobile :_(
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DAN_F: já se nepřu :) a pokud to jde, tak ok. nicméně pokud bych chtel aby se tlačítka neschovávala, tak bych se při jejich zmizení rád z toho menu, které jsem popisoval, dostal ven bez krkolomne pomoci prodejce :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    HAWLIS: Automatické skrývání navigačního panelu lze vypnout. Tohle je asi nejhorší argument proti onscreen navigaci co tu zatím byl :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    WAR_TIN: to se mi nedarilo, ne že bych to nezoukšel...
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    HAWLIS: heh staci ji zkusit vythanout potazenim zespod...tak jsem se to naucil (lumia 640)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    PSYSBEE: kez by :) bohuzel to nejde ( tedy neprisel sem na zadnou moznost )
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MOPIK: a da se natrvalo schovat tlacitko LUPY? to bych uvital predevsim..
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    HAWLIS: ono pri prvnim schovani listy s tlacitky wp pisou jak zpet, ja osobne mam nastaveno tak , ze mam listu na pevno s tlacitkem dolu kdyz ji chci schovat rucne.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    se zájmem sem pozoroval diskusi o tlačítkách a vlastně náhodou byl dneska v prodejně vodafonu a vedle sebe tam měli jednu lumii s a jednu bez tlačítek, takže jsem tu bez talčítek chvíli potrápil a dostal se do menu her. tedy xbox nebo co.. tlačítka zmizela z displaye a já nebyl s to se dostat kamkoliv jinam z toho menu než zapnout hry. pan prodavač chvíli nevedel co dělat a vlastně ani sám nedokázal popsat, jak se mu podarilo skočit někam zpět.... no vtipný.. takže moje první zkušenost z onscreen tlačítky negativní a nechci...
    na prvním WP co jsem měl (tuším označení 710) byly tlačítak HW a to nafér, vystouplá a musela se mačkat. dost mi dalo zabrat se na ta dotyková HW tlačítka přeučit a dlouho sem si stejskal :)
    takže tak pár slov do pranice :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    STEMBUS: Ale tak to skutečné fyzické HW tlačítko má svoje výhody a dokážu pochopit že to někomu může vyhovovat a třeba odstranění spoušti fotoaparátu u levnějších telefonů MS sebralo velkou konkurenční výhodu. Nicméně ta všeobecně rozšířená fixace na dedikovaná senzorová tlačítka je bizarní :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam