• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    DAN_F: Horší displej než 520? Absenci AF absolutně nechápu.

DAN_F: Asi jo. Vypadá to, že by to šlo i vyměnit DIY. Radši opravím staré než zbytečně přecházet na 5''...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    UMIAKI: 532 nemá autofocus a taky má horší displej.
    Každopádně možná bych se mohl dostat k 520 s rozbitým displejem, ale funkčním logic boardem, kdyby tě to zajímalo.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    ROMANICAK: Jo, zkoušel jsem volat a říkali, že kdyby to byla základní deska - což píšou na forech, tak se to nevyplatí a ani se už nedá nová deska koupit. Softwarem to není, to by to šlo flashnout...

Takže teď vybírám nějakou náhradu. 532 vypadá slibně, ale nemá autofocus... pak už jsou jen velké krávy 5'' jako 640...
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    UMIAKI:
    Dotaz na servis, pokud nebudou chtit 500 za diagnostiku?
    FESTER
    FESTER --- ---
    UMIAKI: .45 magnum :)

jinac kup novej... dneska jsou k mani za hubicku...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Ahoj, na mé Lumii 520 mi svítí ERROR: Unable to find a bootable option. Press any key to shut down.

Měl jsem tam 8.1.
    Telefon je starý dva roky a tři měsíce, už není v záruce.
    Zkusil jsem restart, vyndat baterku, Nokia Software Recovery Tool nedetekoval telefon, vybral jsem ho manuálně, stáhl 1,5 GB dat firmware a zahlásil, že nemůže na telefon uploadovat data, protože není správně připojen. Celou dobu běhu Toolu mi svítilo logo Nokia.

Je ještě něco co můžu zkusit, než ho zahodím a objednám nový?

Díky předem...
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    POZITRON: Na Windows telefony je nesmysl používat jakýkoli antivir. Nejsou na to viry. V podstatě Android je jediná zablešená mobilní platforma, kde má antivirák smysl.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    jakej pouzivate antivir, prosim? chtela jsem amc, ale pro windows telefony verze zrejme neni anebo blbe hledam.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    WAR_TIN: To nevím jestli je dobrý nápad. Android si určitě vytvoří nějaké vlastní složky navíc = přepíše smazaná data = větší pravděpodobnost poškození toho co chceš obnovit.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    DAN_F: sice nemam ctecku ale nic jineho nez dat tu kartu do androida mi nezbyva...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    WAR_TIN: Hej a neni nejjednodušší tu SD kartu vytáhnout a použít čtečku?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Vydali jsme mensi update Novinky.cz v1.3 pro Windows Phone. Novinky - pruhledna ikona, podpora prehravani videi ze Stream.cz, pokud jsou v clanku, sirsi moznosti kam sdilet z aplikace a take moznost pripnout si vybrane kategorie na Start.
    Novinky.cz – aplikace pro Windows v Microsoft Storu
    https://www.microsoft.com/cs-cz/store/apps/novinkycz/9wzdncrdn1bf
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    VECTOR: jde o to ze se telefon po pripojeni hlasi jako zarizeni a ne jako disk(y)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    WAR_TIN: a recuva nepomuze? na android funguje obstojne.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    mrzi me ze nikdo nevi jak udelat undelete na windows mobile :_(
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DAN_F: já se nepřu :) a pokud to jde, tak ok. nicméně pokud bych chtel aby se tlačítka neschovávala, tak bych se při jejich zmizení rád z toho menu, které jsem popisoval, dostal ven bez krkolomne pomoci prodejce :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    HAWLIS: Automatické skrývání navigačního panelu lze vypnout. Tohle je asi nejhorší argument proti onscreen navigaci co tu zatím byl :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    WAR_TIN: to se mi nedarilo, ne že bych to nezoukšel...
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    HAWLIS: heh staci ji zkusit vythanout potazenim zespod...tak jsem se to naucil (lumia 640)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    PSYSBEE: kez by :) bohuzel to nejde ( tedy neprisel sem na zadnou moznost )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam